Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת מקדים את זמני :) רכשתי ביום ראשון איביזה חדשה מהסוכנות, והבנתי שהטיפולים במוסכים של צמפיון יקרים. עד כה היה לי סמוראי שטופל במוסך מורשה של סוזוקי, שאני מכיר את הבעל בית וסומך עליו ויש לו ותק של 30 שנה שניהל מוסך של פוולסווגאן. וגם חבר טוב שלי עובד שם בתור מנהל מחסן ואני מקבל שירות והנחות סבבה.

הבנתי שהם יכולים לטפל ברכב וגם מותר לפי החוק.

האם זה כדאי? או לפחות בשנתיים הראשונות של האחריות לטפל במוסך של סיאט?

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

במסגרת האחריות הטיפולים אינם יקרים במיוחד ולא יצאתי בנזקים.

מהיכן אתה בארץ?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבחינה חוקית האחריות לא פגה אם אתה לא מבצע טיפול דווקא אצל צמפיון, אבל תחשוב שחס וחלילה יש בעיה ,הם קודם כל ינסו להתנער מאחריות,

אני אישית בשנתיים הראשונות הייתי מטפל בחברה,

פורסם

יבואן רכב יוכל להתנער מאחריות לפגם בחלק מסוים רק אם הוא יכול להוכיח שהפגם נוצר עקב טיפול לא נכון ו/או שימוש בחלפים או חומרים לא מתאימים.

זה שהטיפולים לא בוצעו במוסכים מורשי היבואן אינה סיבה להתנערות היבואן מתחקונים במסגרת האחריות לרכב.

למרות זאת, יש יבואנים שמתקנים על חשבונם, בצורה מלאה או חלקית, תקלות גם לאחר תום תקופת אחריות לרכב, למי שגילה כל הזמן נאמנות וביצע טיפולים ותיקונים במוסכים מורשי היבואן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

המלצה שלי - תתרחק מהמוסך המרכזי (בבני ברק).

שירות מחפיר והחוסר ידע חוגג (מניסיוני האישי - עם איביזה "ספורט" מהצורה היוצאת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...