Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

זאת ההודעה הראשונה שלי , אני חדש פה ושמעתי עליכם כל כך הרבה דברים טובים שהייתי חייב להתייעץ לפני הקנייה :-)

יש ברשותי מאזדה סדאן שנת 94 עם HU של Kenwood מדגם 8141 וקניית עכשיו מגבר מונובלוק של JBL מדגם 3051

אני מעוניין בסאבוופר איכותי ומדוייק , אני לא אוהב סאב שנותן בום גם אחרי שהבום עבר אני רוצה פאנצ'י ...

התקציב לסאב הוא עד בערך 1200 שקל גג ...

אשמח לשמוע את חוות דעתכם :-D ותודה מראש ...

פורסם

רק כדי לעזור קצת, אעזור לך להסביר כי אני מכיר את הרכב והמערכת שנמצאת עד עכשיו:

יש לבחור דוטק מקדימה מוגברים ועד לאחרונה הוא נהנה מ"סאב" יותר נכון וופר מדגם הP1 של רוקפורד ב10'.

הוא מחפש סאב שלא ישלוט במוזיקה אלא ישתלב איתה אבל יהיה מאוד מורגש ומהיר. אני יודע שמה שרשמתי עכשיו מאוד מורכב אבל כן, זה סוג טעם ששנינו רכשנו בעקבות שמיעה במערכות יוקרתיות לבית ולרכב.

צ'יקו

:wink:

פורסם

AA Assasin 10/12 יהיה תפור לבקשות שלך.

לחילופין בתקציב הזה ניתן לקנות ID או KAPPA PERFECT של אינפיניטי מיד שניה.

המלצתי הטובה ביותר היא לשמוע לפני קניה, חבל לבזבז כסף על משהו שיכול להיות שלא תאהב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה ע להייעוץ , המליצו לי הרבה אנשים על ה ID שלא שמעתי עליהם אבל הביקורות משמ טובות ...

השאלה איפה קונים אותם ? ...

פורסם

IDMAX

לא בדיוק בתקציב:) אבל מתיחה קטנה תביא לך IDQ. שהוא סאב מאוד פאצ'י ומדוייק שמשתלב מעולה עם המוסיקה.

או אפילו זוג ID10 כמו שיושבים אצלי שזאת לפי דעתי בחירה מדהימה לתקציב.

חיפשתי פרטים על המגבר לא ממש מצאתי( לא התעמקתי יותר מידי.)

אתה יכול לרשום את הנתוני הספק שלו?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

האמת שגם אני המלצתי לו רק על הID או זוג מהם בדיוק כמו שאמרו פה.

אתה רואה גבי(פותח הת'רד)? זה בדיוק הטעם שלי ומה שאמרתי לך. :-)

הבעיה היא שהבחור מתכוון לקנות כנראה מעסק מסויים שאיתו יש לו הסדר(זיכוי על חשבון רכיבים קודמים) ואני מקווה שאותו בעל עסק יכול למכור לו את הID.

:wink:

• תוכן חדש...