Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למחסום של אילת, והיה שם שוטר תנועה.

הייתי חגור מקדימה וזה שישב לידי גם היה חגור.

מאחורה היו 2 חברים שלא היו חגורים.

קיבלתי מהשוטר דו"ח של 250 ש"ח + 2 נקודות על זה שהרשתי לנוסעים לשבת מאחורה ללא חגורת בטיחות.

השאלה שלי אם אפשר להמיר את הדו"ח הזה לאזהרה.

יש לי רישיון 7 שנים, וב3 שנים האחרונות לא היו לי שום דוחות ושום עבירות.

פורסם

ניתן להמיר דו"ח לאזהרה.

לאבא שלי המירו דו"ח מהירות שהוא נסע 115 קמ"ש במקום 90. אבל לאבא שלי יש רשיון 35 שנה עם עם 2 דוחות חנייה.

אתה יכול לנסות אבל אני בספק שימירו לך

פורסם

כן, בהחלט ניתן להמיר דו"ח לאזהרה.

עפ"י ההתנסות שלי עם המשטרה - כששוטר תנועה עוצר אותך על עבירה מסויימת (לא משהו רציני) ואתה אומר לו שלא היו לך שום דוחות או עבירות קודמות אך לשוטר אין אפשרות לבדוק את זה במקום (אין תקציב למיחשוב בכל הניידות), אז סביר להניח שהוא יתן לך בכל מקרה דו"ח ולך אם באמת אין שום עבירות או דוחות קודמים לא אמורה להיות שום בעיה ללכת ולהמיר את הדו"ח לאזהרה.

בהצלחה עם זה :wink:

פורסם

לפי הנתונים שרשמת, המיקרה עומד בכל הקריטריונים להמרת דו"ח להזהרה:

וותק נהיגה של 5 שנים לפחות, שנתיים אחרונות ללא עבירות.

גם העבירה שביצעת ניתנת להמרה להזהרה.

רק תגיש בקשה בזריזות, כמה שיותר.

חג שמח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי אותו מקרה, והשוטר נתן רק אזהרה... הוא רצה לבדוק במחשב בניידת אבל הוא טען שזה היה מקולקל ואני עדיין חושב שהוא זה שכותב והשותף שלו הלך לאכול בצומת... :)

תחייה את החיים כי מחר תמות

• תוכן חדש...