Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ו-Z370 בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אודי מכרו יותר מ5 יחידות של הR8 בארץ.

בארץ יש כבר 4 על הכביש (כסופה מפיתוח, כסופה מחיפה, כסופה של אוטודיל ואדומה מהתמונות של עומר).

ויש עוד יחידות שצריכות להגיע בעתיד (המפעל לא עומד בביקוש ויש רשימות המתנה בכל העולם)

מצויין- אז מכרו 5 חתיכות ממכונית נישה שעולה יותר ממליון ש"ח.

תסביר לי מדוע אתה חושב שגם במחיר של 750K ש"ח ניסן תמכור פחות מאאודי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן, אודי מכרו יותר מ5 יחידות של הR8 בארץ.

בארץ יש כבר 4 על הכביש (כסופה מפיתוח, כסופה מחיפה, כסופה של אוטודיל ואדומה מהתמונות של עומר).

ויש עוד יחידות שצריכות להגיע בעתיד (המפעל לא עומד בביקוש ויש רשימות המתנה בכל העולם).

מסכים. ב500 אלף אתה נכנס לתחרות עם רכבים ממותגים יותר (BMW/אודי/מרצדס ואפילו פורשה).

תמחור ריאלי לZ370 יהיה ~350 אלף (רמת מחיר של S2000).

מחירים גבוהים יותר יכנסו כבר לתחומי מחיר של A5, SLK, בוקסטר/קאיימן, סדרה 3 וכו'..

מה YES?

אאודי מכרו אצלינו בארץ יותר מ5 R8?

עומר?

עידן

לפי התכנון אמורות להגיע כ-10 יחידות לארץ שמתוכן נרכשו 7 יחידות לפי מה שידוע לי.

יניב

פורסם
זה שה TT מתומחרת גרוע בארץ זה אני מסכים.

לעומת זאת ה S3 מתומחרת נפלא לדעתי (ולראיה יש מעל 20 על הכביש אם ספרתי נכון)

כוח סוס ל 1000 שקל הוא לא השיקול היחיד בחיים, נחכה ונראה מה יהיה המחיר ומה התמורה, האם היא יותר דומה בגימור ל B3 ליסינג או ל A5 אצילית.

S3 נותנת תמורה מעולה למחיר (יחסית. אם מישהו בארהב היה שומע כמה היא עולה כאן הוא היה תולה עצמו על עץ)

אני האחרון שחושב שכוח סוס ל1000 שקל זה הכל. בגלל זה הדגשתי כי החבילה של ה350Z שונה כי מה שנותנת מכונית קופה קצרה ומהודקת שונה מסדאן חזקה.

M3 זה בLEVEL אחר לגמרי..

פורסם

אם נתחיל להשוות מה מקבלים תמורת איזה שכר ממוצע פה ובארהב לא נצא מזה וכולנו נצטרך טישו, ולכן אני לא נכנס בכלל להשוואה הזו, מה שאותי מעניין זה יחסיות, אם באנגליה וארהב 370 עולה חצי מ GTR גם בארץ אמור להשמר יחס כזה.

אם 370 עולה כמו 3 ניסן אלמרה, שוב, היחס אמור להישאר.

כשיבואן, נגיד קמור, לוקח אוטו שעולה כמו קליאו ספורט פאונד לפאונד (מיני טורבו הםם הםם) והיא עולה פה פי אחד וחצי, זה לא הגיוני במילים עדינות, ולכן המיני, נפלאה ככל שתהיה לא נכנסה אף פעם למערכת השיקולים שלי.

גם ה 370 לא תכנס אם מחירה יהיה מופרז לפי תורת היחסות שלי.

כל אחד יכול לחשב לעצמו את מערכת השיקולים, זו שלי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מצויין- אז מכרו 5 חתיכות ממכונית נישה שעולה יותר ממליון ש"ח.

תסביר לי מדוע אתה חושב שגם במחיר של 750K ש"ח ניסן תמכור פחות מאאודי.

עידן

למה? מהרבה סיבות.

כי אודי זה לא ניסאן, ולקוחות אודי הם לא לקוחות ניסאן.

באודי יכול להכנס בנאדם לסוכנות, ולבצע הזמנה אחת של A8 בשבילו, Q7 לאשתו וTT רודסטאר לסופ"שים (מבוסס על סיפור אמיתי).

תראה לי לקוחות ניסאן שנכנסים לסוכנות וקונים את הרכב עם הכרטיס אשראי (כשאני שמעתי את זה, התחלתי לחשב כמה נקודות מקבלים מקנייה כזאת :lol:).

בנוסף, צ'מפיון הם לא קרסו.

ומי היבואן ומה הוא מייצג עבור הלקוחות שלו, במיוחד ברמות המחיר הללו (בהן בייבוא אישי אתה חוסך עשרות ומאות אלפי שקלים) - זה מאוד משנה ללקוחות.

אני לא אומר שניסאן לא יצליחו למכור פה את הGT-R.

אבל, לדעתי, מי שקונה רכב ב750K ברוב המקרים יעדיף 911, במוו סדרה 6 וכו'..

כי זה לא משנה מה הביצועים של הGT-R, בשורה התחתונה - הגרמניות משדרות הרבה יותר פוזה, וזה משהו שמחפשים רוב רוכשי הרכבים בסכומים של 500K וצפונה.

ואם כבר יהיה מישהו שגם יש לו את הממון הנדרש וגם את השגעון לדבר - לא מן הנמנע שהוא יעדיף ייבוא אישי (כמו שעושים לקוחות רכבים שרמות המחיר הללו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אממ... יש לי שאלה, ניסאן GT-R ו SKYLINE זו אותה מכונית?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
אממ... יש לי שאלה, ניסאן GT-R ו SKYLINE זו אותה מכונית?

בעיקרון לא (כלומר יש דגם SKYLINE ויש גרסה שהיא GTR), אם כי מי שבדרך כלל מציין את השם SKYLINE, מתייחס לדגם ה-GT-R.

נ.ב.

ניתן לומר שהסקיילין ("הרגילה") נמכרת בישראל כאינפיניטי G37.

פורסם

סקייליין היה הכינוי של הGTR הקודמת, הR34 (שדרך אגב יוצרה רק ביפן ורק עם הגה ימני עד כמה שאני יודע)

הG35 (לפני ה37 אבל יכול להיות שגם, לא סגור על זה) נמכרה רק בחלק מהמדינות תחת השם סקייליין

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש באג רציני בסיפור שלך, לא מגהצים מעל 10K ש"ח באודי על אשראי.

בסדר.. אני ממציא דברים.

בינתיים כל מה שאמרתי בפורום, הוכח כאמיתי - לא תתן לי להנות מהספק?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך שהנהג של ה RS6 הולך להנות :-)

עומר - תעשי לי AUDI! :shock:

ול R8 יש חתיכת תחת..:-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי שאלה - את ה-370Z מייצרים בייצור סדרתי? כלומר לא תהיה איתו אותה בעיה כמו עם ה-GT-R? (אם ייהרס הגיר, יצטרכו לייצר אחד חדש וכו' וכו').

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב, מכוניתי הנוכחית ממותגת כמותג פרימיום, אך קניתי אותה למרות ולא בגלל שהיא כזו, בזכות יתרונותיה והאופי שלה.

ואני חשבתי שאתה נוהג על פג'ו 504...:roll:

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...