Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכישת מייבש-כביסה, ונתקלתי במספר דילמות שאולי תוכלו לסייע בהכרעה

אשמח אם כל בעל ניסון ורצון לעזור - יתייחס לשאלות

א. ראשית, ברור שמייבש זה תכלס פן מאד גדול.

תחת האמירה הזו, האם יש הבדל בין מותג זה או אחר, ובפרט בין מותג יוקרתי (בוש, סימנס, מיילה) למותגים פחות מוכרים?

ב. יש 2 מנגנונים לשחרור האדים: צינור פליטה ומעבה (קונדנסר)

צינור פליטה פשוט משחרר את האדים החולה דרך פתח, בעוד שמעבה מבצע פעולת עיבוי והופך את הנוזלים למים (מרכז אותם בתא נפרד)

הקונדנסר פוטר את הצורך בהובלת צינור פליטה לחלון, אבל יקר יותר ושמעתי שהוא פחות אמין.

האם מישהו התנסה בזה?

שמעתי שניתן גם על צינור פליטה להרכיב מתקן שמייבש את האדים שמשתחררים.

למרות שניתן אצלי בבית לשים את המייבש ליד חלון, אני מעדיף לא להשאיר חלון פותח (גם לא "רק" לתקופת פעולת

הייבוש, כי שוכחים לסגור, נכנס קור/רוח ועוד...)

תודה רבה רבה

פורסם

לנו יש מייבש כביסה של LENCO נרכש בסופרסל בשנת 2000 בערך , אומנם עובד רק בחורף וגם אז לא המון (אין הרבה אנשים- כביסה ) וגם יש מקום סגור לתלות בחוץ, אבל עדיין מייבש כ 3 כביסות בשבוע בתקופת החורף (חוץ מהאחרון שהיה חם אז כמעט ולא השתמשנו בו.

מאוד פשוט יש טיימר וכפתור כיבוי הפעלה וכפתור חום חזק או חלש . אולי בגלל הפשטות הוא מחזיק מעמעד כל כך הרבה שנים.

מצד שני כתוב שהוא תוצרת איטליה .

המייבש הוא עם צינור לבחוץ.

אם זה כמו במכונות כביסה אז שווה ללכת על משהו פשוט שיעשה את העבודה כי מכונות כביסה גם ממותגים ידועים מתקלקלות מהר מאוד וחלפים יקרים, לעומת תוצרת סינית שהחלפים שם בטח גם סיניים וזולים יחסית.

פורסם

גם לי יש מייבש SPECTRA (מותג מדבקה איטלקי) שנקנה ב-800 ש"ח ועובד כבר 9 שנים.

דבר אחד שהייתי מציע להשקיע בו זה חיישני לחות. בהעדרם, אתה "מנחש" את הזמן שנדרש לייבוש הכביסה. שמת פחות מדי - הכביסה יוצאת לחה. יותר מדי - בזבזת חשמל. אני בטוח שחיישן לחות מחזיר את העלות הנוספת די מהר. אולי פעם אני "אשפר" את המייבש שלי בחיישן כזה :|

:turn-l:
פורסם

נוסיף עוד מייבש "זבאלה" לרשימה.

ספקטרה שנרכש בדיוטי פרי ב 200$ בדיוק לפני 12 שנים.

כל עונה נוספת שהוא עובר אנחנו יותר ויותר מתמלאים בכבוד אליו במיוחד לאור העובדה שאין ירידה בביצועים ולא הייתה ולו תקלה אחת אי פעם. :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם יש אפשרות להעמיד את המייבש ליד החלון, אני לא רואה סיבה לשלם יותר על מייבש עם מעבה.

כפי שרשמת, מייבש הוא פן גדול, מכונה די פשוטה.

ההבדלים בין מייבש כזה או אחר הוא בהספק (כמה שהספק יותר גבוה, המייבש יהיה יותר יעיל. בגלל זה בדרך כלל המכשיר יהיה גם יותר יקר).

אחרי 8 שנים ניסיון עם מייבש אלקטרה בעלת 2600W, אני ממליץ לחפש משהו עם הספק קצת יותר גבוה- בסביבות 3000W.

אחרת גם אחרי שעתיים עבודה הכביסה לא תתייבש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנו יש מייבש של אלקטרולוקס,עובד בעיקר בחורף ועם הזמן אתה כבר יודע כמה זמן לייבוש צריך לכל סוג וכמות של כביסה ככה שחיישן זה או אחר זה ,אולי מוסיף אבל אבל מכונה ללא חיישן כזה בטח לא גרועה ממייבש עם חיישן.

לגבי פתח לצינור שחרור,כל בעל מקצוע שמכבד את עצמו ואולי אפילו ניתן לשכור לשעה מאיזו חנות של חומרי בניין,יש להם מקדח בקוטר המדוייק לצינור השחרור של המייבש,הוא מתלבש על פטישון\מקדחה,ותוך כמה דקות יש לך קדח קבוע ללא צורך פתיחת החלון.צירפתי תמונה להמחשה.

כפי שאתה רואה,יש קדח יפה וסימטרי שלא מורגש,ובצד החיצוני ישנו תריס שנפתח רק כאשר המייבש עובד למניעת כניסת חולות\חרקים וכל מיני חולירע לתוך המייבש.

בהצלחה.

תמונה002.jpg

תמונה003.jpg

תמונה004.jpg

פורסם

מ 2 מייבשים שהשתמשתי בהם המון ועוד כמה מייבשים מזדמנים הגעתי למסקנה שצריך לקנות את זה שרשום עליו הכי הרבה וואטים ושעולה כמה שפחות כסף

1, מייבש סימנס דיגיטלי שעושה מיחזור לאויר, ללא צינור שעלה כמעת חמישיה

מייבש מאוד טוב והכל אוטומטית לפי חיישן לחות כך שייבוש לכביסה שלמה היה אורך שעה ו 45 דקות

מאחר והוא ללא צינור אז הוא מחמם את החדר, אם זה קייץ הוא הופך מרפסת שירות פתוחה לסאונה

ישנה מגירה שבה נאגרים המיים ואותה צריך לרוקן לאחר כל ייבוש

יש אפשרות לחבר אותו לאינסטילציה כמו שמחברים מכונת כסיבה כך שלא יהיה צורך לרוקן את המגירה

ביניים עובד 6 שנים ללא תקלות

2, מייבש וירפול שעלה 1200 שח עם צינור פליטה וזכור לי שהוא כמה מאות W יותר מהסימנס

מאחר והוא לא דיגיטלי אז צריך לעשות ניסויים בהתחלה כדי לקבוע את סמן הייבוש

אבל אותה כביסה היתה אורכת 20 דקות פחות מהסימנס,

הצינור זה פיתרון שמונה את התחממות החדר אבל מצריך באמת "לטפל" כל פעם בצינור או לעשות לו אינסטילציה קבועה

גם עובד 6 שנים ללא שום תקלה

לא נתקלתי עדיין במייבש שהמנגנון של האל קמט באמת עובד בו

הבגדים תמיד יוצאים מקומטים כולל גינסים וטישרטים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא נתקלתי עדיין במייבש שהמנגנון של האל קמט באמת עובד בו

הבגדים תמיד יוצאים מקומטים כולל גינסים וטישרטים

מנגנון האל קמט עובד מצוין (שיווקית) - עובדה שכל אותם האנשים רכשו את המייבשים הללו. :shock:

פורסם

מנסיון של מייבשים אצלי,אצל הורי ואצל חמותי ,אין מה לקנות מייבש "מותג",לכולנו מייבשים שלא עלו יותר מ 1200 והם עובדים בכבוד כבר שנים.

כולם עם צינור פליטה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בגמר הייבוש זה אמור להמשיך לסובב את תוף המייבש מידי פעם ל 2 הכיוונים ללא הפן עד שמישהו יפתח את הדלת ויוציא את הבגדים

הגיוני שזה ימנע את הקימוט שלהם כי הרי הם לא שוכבים ומתקקרים להם בערימה איך שהם

למה זה לא עובד בפועל

יכול להוית שזה בגלל המיים הקשים בארץ

כשהייתי בארהב הכביסה היתה יוצאת ללא קמטים

אבל גם ידוע שהמיים שם רכים יותר

וזה היה מייבש מייטאג בגודל מקרר שבארץ יעלה כמו אוטו ואז זו לא השוואה למייבשים סטנדרטיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדבר הכי חשוב שצריך להשקיע בו בזמן קניה של מייבש הוא..... -> מכונת כביסה טובה !

למי שיש מכונת כביסה טובה (שסוחטת על סל"ד גבוה, כמו שצריך) ויודע להשתמש בתוכנית הנכונה לכמות הכביסה הרלוונטית - מקבל את הכביסה כבר חצי יבשה ואז זמן הפעולה של המייבש מתקצר פלאים והכביסה מתייבשת דיי באחידות. גם בחורף כאשר כמויות הכביסה גדולות והבדים עבים יותר יש חשיבות עליונה למכונת כביסה טובה - ואם המכונה מספיק טובה אז אפילו אין בעיה של לתלות את הכביסה בחדר פנוי בתוך הבית ותוך יום אחד בלבד היא מתייבשת לחלוטין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אני עם מייבש פשוט של ספקטרה שעובד כבר 10 שנים בלי תקלה.

והוא עובד כל השבוע כל השנה.

(ככה זה כשיש 3 מכונות כביסה ביום...)

פורסם

ואו

תודה רבה לכולם

במיוחד למיכאל, שהשקיע עם תמונות, מבלי להמעיט בעצתם של האחרים.

בכיף .. חלק מהיופי בפורום הזה שהוא ממש יד לוחצת יד, אינספור פעמים עזרו לי כאן וזה מרגיש טוב לדעת שעזרת כם לאחרים...

טוב אחרי הנאום המרשים..אני חוזר לנקות את הויטרינה...:twisted:

• תוכן חדש...