Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפונטו החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, תתחדש על האוטו.

נ.ב

יש ספריי מיוחד לחלקי הפלסטיק החיצוניים שעושה אותם כמו חדשים, ממליץ.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לוקיישן יפה, אם כי עומק השדה שבאוביקט קבוע מידי.

יחד עם זאת יש יותר מידי צייאן ברקע.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תתחדש על האוטו!

תמונה נחמדה, אהבתי.

אבל יש בעייה עם מה שרואים בפינה השמאלית. כמו שכבר הזכירו עיניין של עומק שדה, במקרה הזה אם הרקע היה מטושטש, אולי זה היה פותר את הבעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם על התגובות

עומק השדה נבחר בכוונה ככה, ובכוונה צולם על צמצם סגור יחסית, אולי לא לטעמם של כמה אנשים אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף.

בחירה של האזור כמובן נעשתה במכוון, ישן ומוזנח מול חדש ונקי.

בנוגע לעוד תמונות, כרגע עדיין אין וזו הסצינה היחידה שעבדתי עליה, אבל אני מאמין שעם הזמן יצא לי לצלם עוד כמה תמונות ואני כמובן ישתף אתכם.

• תוכן חדש...