Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחים שלי.

אני צריך את עזרתכם,אאני מחפש רכב אוטומטי לאחותי עד 6K(למה כל כך זול? כי היא לא נהגת טובה)

עדיפות לעזור הדרום.

אם מישהו יכול להמליץ לי על רכב טוב אני יודעה לו מאוד.

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

התקציב נמוך מאוד וקשה למצוא מכוניות אוטומטיות טובות באמת בסכום כזה.

אולי איזו סוויפט או שרייד ישנה, אולי סובארו DL. בתכלס, לדעתי שווה לגרד עוד כמה אלפים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אבל אני כרגע בצבא,ואין באפשרותי "לגרד" כמה אלפים,וזה סכום שאני בצער רב ניפרד ממנו ובקושי.

אתה מבין?

אולי בכל מיקרא אתה מכיר משהו ?

אהה ושחכתי עוד משו ,עדיפות לסדן.

תודה רבה

פורסם

לא חבל?

5 -6 שבועות עבודה אתם משלימים ל10K וזה ישתלם הרבה יותר. לדעתי צריך לעבוד ולגרד כמה שיותר. כי במחירים האלה כמעט ואי אפשר באמת למצוא משהו ראוי שיעבוד בצורה סבירה

פורסם

אני קניתי לפני כמה שנים סובארו DL שנת 91, היא הייתה רכב חברה לשעבר, והיו לה יותר מ 270 אלף ק"ם.

שילמתי עליה 8000 ש"ח. לא הייתה הכי שמורה ויפה חיצונית ופנימית, אבל עם טיפולים מסודרים, ובגדול, תקינה.

המנוע והגיר האטומטי היו מקוריים, לא שופצו מעולם, הרכב תפקד אצלינו שנתיים בצורה סבירה ביותר והבעיה היחידה הייתה נזילה ממשאבת הגה כח.

אחרי שנתיים מכרתי אותו ב 6000 ש"ח, הקונה נוסע בו עד היום.

לשלילה יש לציין סחיבה גרועה וביצועים חלשים עד עלובים בדגם האוטומטי, וצריכת דלק גבוהה.

אה, ואל תבנה עם רכב כזה על נסיעות בינעירוניות ארוכות על בסיס קבוע.

אבל לעיר ולסיעות קצרות זה בסדר גמור.

פורסם
לא חבל?

5 -6 שבועות עבודה אתם משלימים ל10K וזה ישתלם הרבה יותר. לדעתי צריך לעבוד ולגרד כמה שיותר. כי במחירים האלה כמעט ואי אפשר באמת למצוא משהו ראוי שיעבוד בצורה סבירה

אין באפשרותי לעבוד כמו שאמרתי למעלה אני בצבא.

מצאתי משו ב7 אלף ידני פג'ו 306 ניראת טוב מבחוץ מבפנים אני רוצה לנסות לשכנעה אותה

פורסם

בסכום הנ"ל הייתי הולך על דייהו רייסר 94 או 95

הרבה פינוקים יחסית.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=12&SubModelID=92&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ואל תשמע לדעות קדומות חפש אחת שמורה אפילו שווה לשלם מחירון או 1K פחות אם לא עברה הרבה ידיים.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם
עם אתה מתפשר על ידני (אני אומר את זה לפי שאתה הולך לראות 306 ידני) אז יש הרבה אופציות יותר טובות מה306

אתה יכול לפרט בבקשה מה האופציןת שלי חוץ מ306?

פורסם

בתקציב שלך עדיף לך ה205 היא אמינה יותר כי פשוטה יותר ותהיה גם חסכונית יותר כמו כן 6K זה יהיה מחיר סביר ל 205 מאזור שנת 94-93( אם אתה לא גר באזור הררי אולי אפילו תשקול את מנוע ה 1.1) כמו כן יש לשמור תקציב ליישור קו של 2K לפחות אחרת אתה תיתקע עם הרכב הרבה .

ה 205 תיתן לך נוחות מעולה ואמינות טובה מאוד בתנאי שתסדר על ההתחלה את כל מה שצריך - ובדרך כלל צריך כי רוב הבעלים לא בדיוק משקיעים ברכבים מסוג זה ומתקנים רק אחרי שמתקלקל.

הגאסטי אולי תהיה קצת יותר אמינה מבחינת זה שהישור קו שתעשה יהיה קטן יותר. מצד שני ה 205 מרגישה הרבה יותר טוב על הכביש וגם חזקה יותר יש לה מזגן לא רע בכלל.

תרד מהאונו זה או גאסטי או 205 .

פורסם

אם תחפש טוב ותתמקח טוב יש מצב שתצליח למצוא יונדאי אקסנט מודל 95 ב-6-7K. אמנם המחירון הוא 10-12K (תלוי כמה דלתות והאם 1.3 או 1.5 ל'), אבל אם מדובר על רכב עם קצת דפיקות, צבע מתקלף ודשבורד מפוצץ (אופייני לאקסנטים) אפשר להגיע גם לתקציב שלך במצב השוק היום.

מבחינת אמינות מדובר ברכב מדהים. אני אישית מחזיק באקזמפלר משנת 96 שמלבד בלאי סביר של חלקים (בכל זאת 13 שנה ו-162,000 ק"מ על הכביש) לא עושה שום בעיות מכניות. ואני מכיר גם אקסנטים שצלחו את ה-250,000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות. תא הנוסעים כבר קצת מתפרק וכאמור גם הצבע לא משהו באקסנטים, אבל אתה לא מחפש מרצדס.

• תוכן חדש...