Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין על מה הויכוח פה בכלל. :roll:

סתם נקודה למחשבה: במדינה שהונדה סיויק נחשבת למכונית ספורטיבית , אז הגיוני שגם יקראו כך למאזדה.

כי הכל יחסי בחיים, וההבנה של הישראלים במכוניות היא , איך נגיד את זה בעדינות,.. נמוכה :-(

ואני לא נהגתי באיביזה אבל מהניסיון שלי אני יכול להגיד שהמאזדה 3 ו6 נוסעות יפה מאוד בשביל מכוניות בקטגוריה שלהם,ולא רק אני אומר את זה .

יוגב

• תגובות 213
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בן אתה טיפוס מאוד מעייף ושחצן- ואתה טיפוס מעצבן וקנטרן,, אני החזור שוב על הנקודה שלי בצורה תמציתית מכיוון שזה די ברור שאתה מתקשה לעקוב כשמדובר בטיעון מנוסח שכולל יותר משורה אחת-ואתה מתקשה להתמודד עם תשובות ובורח להקנטות,יפה, אם תרצה יותר בהרחבה לך אחורה ותקרא את ההודאה הקודמת שחתכת לקטעים לא קוהרנטיים עם המשפטים האדומים וקצרי הריכוז שלך-הפוסט שלך נמצא שם במלואו עם התייחסויות נקודתיות לכל מה שאמרת בחלוקה לקטעים כדי שתוכל להבין את התייחסותי המלאה לכל משפט שאמרת..

הנקודה שלי היא לא שה-3 הוא רכב מהנה לנהיגה או שיש לו את חותמת הספורטיבי האינפנטילית שלך , הנקודה היא שלא צריך לצאת בהכללות גורפות אלה לבחון דברים לפי התוכן שלהם ולא רק לפי ההגדרות שלהם-אף אחד לא יצא בהכללות גורפות, נתתי דעתי על הרכב המסויים, הזה דעתי האישית בלבד, אשמח אם תיתן לי דוג' להכללות שאתה מדבר עליהן.

דוגמא : ה-3 כמכלול הוא לא רכב "ספורטיבי" באופן יחסי למסגרת המחיר שלו בעולם , אבל הוא כן כולל מכלולים ספורטיביים ששווים התייחסות- להבדיל ממך, אני לא יברח להקנטות, ויש דברים שאכן התייחסתי אליהם, אני ארחיב ואומר שיש דברים שהם שווי התייחסות ,פשוט לטעמי, ביחס לאחרות בקטגוריה שלה .

,מר אסאד, אני חוזר ואומר, קרא את השרשור אל מול מה שכתבת והטחת, תראה שלכל דבר יש תשובה ויתרה מכך שהתמונה שאתה מצייר שגויה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם תנקוט באותה הטקטיקה שבה את מנתח טיעון ומנתק משפטים מתוכנם למזדה 3 אז תוכל סוף סוף לקלוט נקודת מבט שונה משלך סוף סוף.

אתה שואל אותי מאיזה חור אני יצאתי ומזלזל באופי של אנשים בכל אורך הדיון הזה כאשר דעותיהם או אופן קבלת ההחלטות שלהם לא משתלבות עם שלך ואז יש לך עוד את החוצפה לכתוב שאני בורח להקנטות איזה בן אדם קטן וקטנוני אפשר להיות.

לגבי השאלה שלך : "מאיפה מדבריי השתמע שאני אנטי מוחלט של מזדה 3" , תחזור להודאה הראשונה בשרשור הזה חביב כי אתה מתחיל ממש לקשקש פה : הודאה מס' 2 : "

" אתה כנראה לא הבנת אותי

לא ממש מעניין אותי מה בא על חשבון מה במזדה 3, ובטח ובטח שאין שום דבר ספורטיבי ברכב הזה

לא משהו ששווה ויכוח בכל מקרה"

פורסם

ה-3 באמת לא משהו שלטעמי(האישי בלבד) שווה לדוש בו, זהו רכב נפוץ ושוב לטעמי אין בו שום ייחוד, חדש או יישן

לרגע אין לי בעיה עם דעות של אחרים, כולל דעתך שלך, אבל מה לעשות שזו דעתי שלי.

יש לי בעיה אם נסיון ליצור אמיתות ללא שום נסיון אישי מבוסס אלה הסתמכות על כתיבתם של אחרים גרידא.

תפסיק לנסות לשרטט במוחך פרופיל כזה או אחר, אין לי שום בעיה עם דעותיך או דעותיהם של אחרים ויבושם לכם, יש לי בעיה כשהדעה של מישהו היא לא דעתו, היא דעתו של מישהו אחר והוא פשוט זורם איתה בצורה עיוורת, ויתרה מזאת מתווכח עם נסיון של מישהו אחר(ארוך או קצר ככל שיהיה) ומתווכח עם דברים שהוא לא מכיר אישית.

אל תיקח את זה אישית, זה לא, ותכנם של משפתייך ברור לי לגמריי ואף התעמקתי בהם מאוד, התגובות נקודתיות כדי שיהיו ברורות יותר.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

איך בכלל אתה יכול לצפות שכאשר אתה משתתף בדיון ציבורי , יוצא בהצהרות גורפות לגבי נושאים מורכבים ואז נסוג לעמדה של , נו טוב זה הדעה שלי ותעזבו אותי בשקט. אם אתה בוחר לנקוט עמדה כזאת אגרסיבית לגבי נושא מסויים אז גם שיהיו לך את הבייצים להתמודד עם ביקורת אחרת , אל תביע את דעתך בצורה ציבורית ותשאיר את דעתך בבטן.

יכול מאוד להיות שאתה בחור מאוד סימפטי ונעים מאוד להיות בחברתך, אבל האסכולת חשיבה שלך די מרגיזה מצתער אם הגזמתי מקווה שנרד מההתקפות האישיות ונחזור לדיון.

פורסם
איך בכלל אתה יכול לצפות שכאשר אתה משתתף בדיון ציבורי , יוצא בהצהרות גורפות לגבי נושאים מורכבים ואז נסוג לעמדה של , נו טוב זה הדעה שלי ותעזבו אותי בשקט. אם אתה בוחר לנקוט עמדה כזאת אגרסיבית לגבי נושא מסויים אז גם שיהיו לך את הבייצים להתמודד עם ביקורת אחרת , אל תביע את דעתך בצורה ציבורית ותשאיר את דעתך בבטן.

יכול מאוד להיות שאתה בחור מאוד סימפטי ונעים מאוד להיות בחברתך, אבל האסכולת חשיבה שלך די מרגיזה מצתער אם הגזמתי מקווה שנרד מההתקפות האישיות ונחזור לדיון.

כמו שאמרתי, אני לא מצפה לכלום, ואני גם לא נסוג מהדעה שלי, אלא מסביר שזו היא דעתי, על סמך כמה דברים, במקרה זה הנסיון עם הרכב הספציפי שטוקסיק העלה

אגב בוא לא נגזים, זה לא נושא כזה מורכב וטעון, יש דברים קשים מממנו

אני גם לא חושב שהדעה שלי היא כל כך אגרסיבית בנוגע למזדה 3, ובאמת אני מסכים שלא ייחסתי חשיבות רבה לרכב מנק' הראות שלי, ולא שאני לא עומד מאחורי המילים בהן השתמשתי, אולי בתחילת השרשור הם אכן נאמרו בקלות דעת מסויימת.

זה לא עניין של התמודדות, תאמין לי שאין לי בעיה לעמוד בביצים חסונות אל מול דברים כאלו ואחרים, פה מראש לא ממש ססתי להיכנס לויכוח הנ"ל, זאת ועוד שהוא מהר מאוד סטה ממסלולו.

הנק' שלי היא שאת הדברים אותם אני אומר ובפרט בשרשור זה נאמרים על סמך חוויותיי האשיות בלבד, אני לא יקבל ולא מקבל דעה אישית שמגיעה רק על סמך תוכן של עיתון כזה או אחר ללא שום נסיון או חוויה אישית אמיתית ןעוד בצורה כזו נחרצת (שים לב שלא רק אני אמרתי זאת).

אני את שלי אמרתי, אין חכם כבעל הנסיון ונרחיב ונאמר האישי.

אנלוגיה- כבר שמעתי אנשים מדברים על לבנון ומה לא בסדר ומה לא בסדר(ברמת החיילם), אפשר להסתמך על הרבה דברים שכתובים בעיתון זה לא שווה ערך לרבע(אנלוגיה) ממה שתשמע אם תשב איתי ואספר לך כמה דברים, אבל אני לא רוצה להדליק מדורה חדשה

לילה טוב

בן

נ.ב ממזמן פיצלו אותנו מהדיון אגב

BENJ:

ROY:

פורסם

זה שאלה של גישה , לא באמת אכפת לי מעתידה של ה-3 זה די ברור שהתכנון והפילוסופיה מאחוריה נועדו כדי לשרת צרכים שלא מעניינים אותי ואשר משעממים אותי לא פחות מאשר הם משעממים אותך. מה שמציק לי זה הצהרות גורפות והכללות ללא תוכן וזה משהו שמשותף בניינו אני מאמין. לך זה מפריע כאשר אתה קורא כתבה שנכתבה ללא מחקר מספק וחסרה לה את נקודת המבט שלך לגבי לבנון אולי למשל. כרגע זה לא משנה אם נקודת המבט שלך היא מדויקת או נכונה מבחינה זו או אחרת, מה שמשנה לי זה הדרך שבה אנחנו מבקרים נושאים וחוקרים פרספקטיבות שסותרות את השקפת עולמינו אשר מכילות בתוכן יסודות שיכולות לעזור לנו לראות התמונה הכללית בצורה יותר חדה ומדויקת.

אז אולי אנחנו לא מסכימים שהנושא הזה מורכב , אבל אולי זה בגלל שאתה ואני מסתכלים על שני תמונות שונות.

פורסם

ToxicTux - פשוט להוריד את הכובע , מנומק תשובות מקיפות ומגובות בנתונים , ודוקר בלב הבעיה .:mm_yeah:

אז אני הבנתי מהדיון כי :wink: זה לא האיכות כי אם הכמות :idea: יש הרבה מאזדות ולכן לא מרגישים מיוחדים .

מאזדה - אם הייתה הגבלת מכירת רכבים בדגם זה בישראל - לדוגמה , רק 1000 יחידות בשנה - benj

היה מזמין שנה מראש , כי פתאום זה רכב ספורטיבי ונדיר :lol: רצוי גם כי יהיה יקר - יתקע בדרך כי הוא בעייתי/ספורטיבי

כך בונים דימוי ויחוד .

אבל יש לי חידה - נפלתי למדינה של מכוערות , חיפשתי להיות מיוחד , השגתי דוגמנית יפה - אני גדול :idea: נכון .

בסיבוב הבא - נפלתי במדינה של יפיפיות , חיפשתי להיות מיוחד - מה השגתי :?:( שמר , מראש לא, הדימוי למכונית לא אופנוע )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מאזדה 3 היא משפחתית טובה מאוד ביחס למשפחתיות 1.6 אחרות בקטגרויה שלה. היא חזקה ביחס למתחרות, יודעת לקחת פניות בזריזות.

אבל מפה ועד לספורטיבית? נו באמת.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

רכב ספורטיבי הוא מכלול של דברים בהם ההיגוי וההתנהגות הינם בעלי חשיבות גבוהה יותר מכל קטגורית רכב אחרת. לא נהגתי מעולם באיביזה טורבו אבל כל המבחנים שקראתי עליה ציינו לרעה את ההיגוי שלה ואת הנטיה לתת היגוי. אני לא חושב שצריך לקבל את פרי עיטם של כתבי הרכב כתורה מסיני אלא כהמלצה והתרשמות אישית של בעל ניסיון. יחד עם זאת, כתבי הרכב הישראליים (זה חשוב, יש לנו פה חרא של כבישים) לא אהבו את האיביזה.

יש לי משהו כמו 3000 ק"מ ניסיון על מאזדה 3. מאוד הופתעתי מהרכב ומהנטיות הספורטיביות שלו וכך גם אנשים נוספים שאני מכיר שנוהגים על מכוניות ספורטיביות ויצא להם לנהוג גם על ה-3 (1600 סמ"ק). יכול להיות שמימד ההפתעה מליסינגטומטית עם התנהגות כזו גרם לעודף התלהבות אצלי ואצל חברי ואולי גם אצל כתבי הרכב, אבל קשה לקבוע. בשורה התחתונה, מאזדה 3 היא מכונית מהנה מאוד ואני מסכים להסתייגות של benj במילה לקבוצתה.

מה הייתי לוקח לכביש נהיגה? למרות שלא נהגתי על האיביזה ואולי בגלל זה, אני חושב שהייתי לוקח אותה. עבורי, תיבת הילוכים ידנית ומנוע 1.8 מוגדש הם בעלי פוטנציאל הנאה גבוה שאי אפשר להתעלם ממנו, במיוחד כאשר ממול עומדת מכונית עם מנוע 1.6 עם קצת יותר מ- 100 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית עם 4 הילוכים (למרות שהיא נמרצת). אני אומר זאת לאחר שדמיינתי לי את הקליאו ספורט הפרטית שלי עם תיבה אוטומטית ופחות 70 כ"ס...

אז קשקשתי לכם בשכל עם המאזדה 3 עם מנוע 1.6. דגם ה- 2 ליטר חזק יותר והאחיזה גבוהה יותר (צמיגים נדיבי סוליה) אבל אני חושב שהמסר בכללותו הובן. אגב, לפני מספר שנים מגזין "הגה" (או שזה היה "רכב"...בכל מקרה, רז כהן) השוו בין מאזדה 3 1.6 ל-205GTI במסלול ג'ימקאנה, היפנית האכילה את הצפרתיה הגאה חצץ מבחינת זמנים והתרשמות.

ומשהו נוסף...

בחייכם, נסו לנהל דיון נורמלי יותר מבלי להכנס לפסים אישיים. מדובר סה"כ במכונית ולא בכבוד המשפחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה כאילו מסתלבט על מומנט אדיר של 19 ק''ג... ולאיביזה יש 21 ק''ג.. ככה שעל תשחק אותה כאילו האוטו שלך הוא חיית מרוצי דראג.

לגבי נתוני התאוצה 9 שניות 0-100 למאזדה עם תיבה אוטומטית לאומת 8.4 שניות לא ממש מזהיר, במיוחד שיש הבדל של בערך 300 קילו לא מזהיר עוד יותר.

מה שכן איביזה FR ספורטיבית אבל על תנפח אותה יותר מידי בלשון מעטה, לאוטו עם טורבו נתונים אלה דיי מפדחים, במיוחד שאפילו 206GTI עם 138 כוח סוס יכולה להשאיר לך אבק (לפחות לפי הנתונים) אני כבר לא מדבר על הגדם ה180 כ''ס.

זה שאתה כביכול מסתלבט על מאזדה 3 2.0 זה עיניינך אבל אם כבר אז האוטו שלך הספורטיבי לא יותר מהיר בהרבה (למעשה 0.6 שניות) ממאזדה משפחתית לדבריך.

המאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר לא עושה 0-100 ב 9 שניות באף גירסא שקיימת בארץ.

9 שניות ע"פ הצהרת יצרן רק ברכב עם תיבה ידנית 6 הילוכים שלא קיימת בארץ.

ככה שאפילו לפי הערכה אופטימית ביותר ש ה 2ליטר עושה 10 שניות ל -100 לפי הצהרת יצרן עדיין יש 1.6 שניות, וזה באמת נצח במכוניות במתיימרות להיות ספורטיביות.

פורסם

טוב, טחנו את הנושא הזה מכל כיוון.

מה שכן, אני יכול לתרום מנסיוני ( 6 שנות הדרכה במסלולים).

נהגתי כמעט על כל המכוניות שמשווקת בארץ- החל מהמשפחתיות הכי פשוטות עד למכוניות שמוגדרות ע"י כולנו כמכוניות ספורט טהורות. מכוניות מסלול טהורות (בחו"ל) מכוניות ראלי וכו'...

ובלי למצמץ אני אומר שהמאזדה 3 היא "ה-משפחתית הספורטיבית" שיש בארץ! (אני מדגיש המשפחתית הספורטיבית ביותר. ברשותכם , אני אמנע מלהיכנס לדיון אם היא נכנסת להגדרה של מכונית ספורטיבית. היא המכונית המשפחתית עם ההתנהגות שהכי קרובה לרכב ספורטיבי).

אין שום רכב משפחתי עם יכולות דינמיות כמו ה 3. ובלי שום קשר היא יכולה ללמד דבר או שניים על דינמיות מכוניות "ספורטיביות" בבסיסן (איביזה לדוגמא).

ואני מדבר על ה1.6 ליטר.

ה2.0 ליטר היא בכלל סיפור אהבה מבחינתי!

ה3 היא מכונית מדהימה, מאוזנת, מנוע נהדר( ב2.0 ליטר), נענית לפקודות הנהג בשמחה, מתקשרת, ההגה מעביר המון פידבק לידי הנהג.בקיצור , אין משפחתית עם התנהגות ספורטיבית יותר ממנה.

שימו אותה בידיים הנכונות והיא תעשה כל שתבקשו!

אני מתיחס למכוניות שנמכרות היום בשוק,ולא על 106 או 306 שכבודם במקומם מונח, בתחום ההיגוי והתקשורת עם הנהג.)

בגלל שהיא כל כך קלה לנהיגה,היו לא מעט מקרים שבהם הייתי מהיר יותר איתה(בג'ימקאנות) מאשר עם מכוניות חזקות/ספורטיביות ממנה. (גם באימונים באיזור נס הרים!) (כשאני מאחורי ההגה, לא בהשוואה ללקוח).

לבחור שבחתימתו רשום :"תתפלאו מה איביזה עם 100 כ"ס יודעת לעשות".

תתפלא מה מאזדה 3 עם 105 כ"ס יודעת לעשות. הרבה יותר!!!

ובלי שום יומרנות ספורטיבית כמו של הסיאט. (אני לא תוקף אז אין צורך להתגונן) (אני בסך הכל חווה את דעתי ומשתף מנסיוני).

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
מאזדה 3 היא משפחתית טובה מאוד ביחס למשפחתיות 1.6 אחרות בקטגרויה שלה. היא חזקה ביחס למתחרות, יודעת לקחת פניות בזריזות.

אבל מפה ועד לספורטיבית? נו באמת.

רכב ספורטיבי הוא מכלול של דברים בהם ההיגוי וההתנהגות הינם בעלי חשיבות גבוהה יותר מכל קטגורית רכב אחרת. לא נהגתי מעולם באיביזה טורבו אבל כל המבחנים שקראתי עליה ציינו לרעה את ההיגוי שלה ואת הנטיה לתת היגוי. אני לא חושב שצריך לקבל את פרי עיטם של כתבי הרכב כתורה מסיני אלא כהמלצה והתרשמות אישית של בעל ניסיון. יחד עם זאת, כתבי הרכב הישראליים (זה חשוב, יש לנו פה חרא של כבישים) לא אהבו את האיביזה.

יש לי משהו כמו 3000 ק"מ ניסיון על מאזדה 3. מאוד הופתעתי מהרכב ומהנטיות הספורטיביות שלו וכך גם אנשים נוספים שאני מכיר שנוהגים על מכוניות ספורטיביות ויצא להם לנהוג גם על ה-3 (1600 סמ"ק). יכול להיות שמימד ההפתעה מליסינגטומטית עם התנהגות כזו גרם לעודף התלהבות אצלי ואצל חברי ואולי גם אצל כתבי הרכב, אבל קשה לקבוע. בשורה התחתונה, מאזדה 3 היא מכונית מהנה מאוד ואני מסכים להסתייגות של benj במילה לקבוצתה.

מה הייתי לוקח לכביש נהיגה? למרות שלא נהגתי על האיביזה ואולי בגלל זה, אני חושב שהייתי לוקח אותה. עבורי, תיבת הילוכים ידנית ומנוע 1.8 מוגדש הם בעלי פוטנציאל הנאה גבוה שאי אפשר להתעלם ממנו, במיוחד כאשר ממול עומדת מכונית עם מנוע 1.6 עם קצת יותר מ- 100 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית עם 4 הילוכים (למרות שהיא נמרצת). אני אומר זאת לאחר שדמיינתי לי את הקליאו ספורט הפרטית שלי עם תיבה אוטומטית ופחות 70 כ"ס...

אז קשקשתי לכם בשכל עם המאזדה 3 עם מנוע 1.6. דגם ה- 2 ליטר חזק יותר והאחיזה גבוהה יותר (צמיגים נדיבי סוליה) אבל אני חושב שהמסר בכללותו הובן. אגב, לפני מספר שנים מגזין "הגה" (או שזה היה "רכב"...בכל מקרה, רז כהן) השוו בין מאזדה 3 1.6 ל-205GTI במסלול ג'ימקאנה, היפנית האכילה את הצפרתיה הגאה חצץ מבחינת זמנים והתרשמות.

ומשהו נוסף...

בחייכם, נסו לנהל דיון נורמלי יותר מבלי להכנס לפסים אישיים. מדובר סה"כ במכונית ולא בכבוד המשפחה.

ובלי למצמץ אני אומר שהמאזדה 3 היא "ה-משפחתית הספורטיבית" שיש בארץ! (אני מדגיש המשפחתית הספורטיבית ביותר. ברשותכם , אני אמנע מלהיכנס לדיון אם היא נכנסת להגדרה של מכונית ספורטיבית. היא המכונית המשפחתית עם ההתנהגות שהכי קרובה לרכב ספורטיבי).-מסכים עם זה, וזה בדיוק מה שאמרתי, ביחס לאחרות בקטגוריה שלה היא אכן כזאת, יודע מה גם ביחס לשאר השוק אולי, אבל מכאן ועד לספורטיביות המוצהרות בשוק, היא פחות עומדת במבחן הכיף ולא כי קראתי את זה, כי בדקתי את זה וחוויתי את זה.

בגלל שהיא כל כך קלה לנהיגה,היו לא מעט מקרים שבהם הייתי מהיר יותר איתה(בג'ימקאנות) מאשר עם מכוניות חזקות/ספורטיביות ממנה. (גם באימונים באיזור נס הרים!) (כשאני מאחורי ההגה, לא בהשוואה ללקוח).- אני מבין מה אתה אומר, אבל החיים הם לא ג'מייקנות ולא כל היום אנחנו תוקפים מעגלי תנועה.

בכוונה בחרתי לצטט את 3 התגובות הללו כי הם מסכמות בצורה מאוד טובה את הנק' שלי בדיון הארוך הזה

המזדה 3 2.0 טובה מחברותיה לקטגוריה ואולי בצורה מפתיע, כי אף אחד לא מצפה ממנה לכך, על כל הסיפור הזה אין ויכוח

ההסתייגות שלי מכתיבתם של כתבי הרכב (באשר לכל מבחן שהוצג פה), היא כתוצאה מכך שאייני רוצה ללכת כעייוור אחרי כתב רכב כזה או אחר, זה לא שאני לא מקבל את דעתו ומחזיק ממקצוענותו, אבל מה לעשות שהדברים האלו מושפעים גם מאמוציות כאלה ואחרות ולא נקיות כשם שניסו לצייר אותן כאן

ושוב אני אומר, צוייר כאן מבחן השוואה שלא קיים.

אני גם טוען ששום דבר שכתב הרכב כתב, והיו כאלו שהסתמכו רק על כך לא יחליף נסיון עם רכב(כזה או אחר)

כמו שקספר אמר, זה לא שכבוד המשפחה מונח כאן ואין ל ישום הערצה עיוורת לאיביזה(למרות שמשום מה היה נסיו עיקש לכתוב זאת כך)

בסופו של יום, במבחן הכיף האיביזה לוקחת(אם כבר מדברים עליה), כל הסקפטים מוזמנים לסיבוב התרשמות, ושוב זאת דעתי האישית.

יתרה מזאת, כרכב ספורטיבי, לא הייתי בוחר ב-3, מה לעשות, ומישהיה בוחר בה דווקא בגלל משתנים ספורטיביים, שיבושם לו

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אין שום רכב משפחתי עם יכולות דינמיות כמו ה 3. ובלי שום קשר היא יכולה ללמד דבר או שניים על דינמיות מכוניות "ספורטיביות" בבסיסן (איביזה לדוגמא).

ואני מדבר על ה1.6 ליטר.

ה2.0 ליטר היא בכלל סיפור אהבה מבחינתי!

ה3 היא מכונית מדהימה, מאוזנת, מנוע נהדר( ב2.0 ליטר), נענית לפקודות הנהג בשמחה, מתקשרת, ההגה מעביר המון פידבק לידי הנהג.בקיצור , אין משפחתית עם התנהגות ספורטיבית יותר ממנה.

שימו אותה בידיים הנכונות והיא תעשה כל שתבקשו!

בגלל שהיא כל כך קלה לנהיגה,היו לא מעט מקרים שבהם הייתי מהיר יותר איתה(בג'ימקאנות) מאשר עם מכוניות חזקות/ספורטיביות ממנה. (גם באימונים באיזור נס הרים!) (כשאני מאחורי ההגה, לא בהשוואה ללקוח).

לבחור שבחתימתו רשום :"תתפלאו מה איביזה עם 100 כ"ס יודעת לעשות".

תתפלא מה מאזדה 3 עם 105 כ"ס יודעת לעשות. הרבה יותר!!!

עודד.

בן, אני רואה שציטטת את עודד אבל בחרת להתעלם מחלק משמעותי ממה שהוא כתב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...