Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עבודה "בחוץ"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע כללי.

מיד אחרי שהשתחררתי מצה"ל (כקצין) לפני יותר משלוש שנים מצאתי את עצמי נוחת במזל בעבודה נוחה בגוף ממשלתי גדול.

התנאים היו מעולים והשכר לא עשה בושות אפילו לאיש הייטק בחיתוליו.

בחודש האחרון נאלצתי לשנות מיקום, בעקבות השינוי השכר ירד באופן קיצוני מאוד (שליש משכורת!).

למרות שהמשכורת עדיין סבירה קשה לי להתמודד איתה אחרי הרמה אליה הורגלתי והתמורה לאגרה כבר ממש לא אותו דבר ואפילו לא שווה את זה.

בימים עברו, לפני בהלת המיתון, לא הייתי חושב פעמיים ועוזב. עכשיו, הסיפור שונה לגמרי, מצד אחד אני עדיין מכיר הרבה חבר'ה שעובדים בחברות גדולות (הוט, אורנג', יס, ידיעות אחרונות) ומרוויחים 9-8 נטו ממכירות וכל מה שסביב. מצד שני אני גם שומע המון סיפורים על אנשים שקשה להם להגיע אפילו לחצי מזה, שלא לדבר על כל הפיטורים במשק. כמובן שגם סרקתי הרבה מאוד מודעות דרושים, הרוב רוצים תואר מלא או מבטיחים שכר שבפועל לא קורה.

בפורום שלנו מסתובבים אנשים מכל קצוות הארץ ומכל תחומי החיים והעבודה, מעניין אותי לדעת מה יש לכם להגיד בנושא. אני אישית, דיי אבוד עצות.

קחו בחשבון שאני גר במרכז, מנהל (בדרגת "סרן") 40-50 איש במשמרת (הכל כולל הכל, חופשות, סידור עבודה, שיבוץ, חוות דעת לעובד, פעילות פנאי) מזה שלוש שנים, מתחיל שנה שניה במנהל עסקים בפתוחה, עם הרבה מוטיבציה וימבה המלצות :)

נ.ב

לכל החוכמולוגים, אני לא מחפש הצעות עבודה ספציפיות, רק מנסה לבדוק דופק בשוק העבודה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כרגע החולה מת.. אין דופק. לפחות ככה זה בהייטק.

רוב האנשים ספגו הורדות שכר ותנאים (גם אני) , ומנסים לשמור על מה שיש עד ההתאוששות מהמשבר.

עם זאת - משרות בשירות לקוחות שזה כנראה התחום שאתה מכוון אליו - תמיד יש ותמיד יהיו.

לא הייתי הולך לעבודה בה הבונוסים על מכירות מהווה חלק מהותי מהמשכורת כי אנשים כיום צורכים פחות - משמעותית.

לדעתי הזמן הזה הוא זמן טוב להשקיע בלימודים , אני במקומך הייתי ממשיך במקום העבודה הנוכחי ובמקביל מנסה להתקבל למוסד לימודים שמכבד את עצמו (אתה תקבל פטורים על מה שכבר עשית בפתוחה) ולתת גז על התואר בשנה-שנתיים הקרובות כדי שכשיעבור המשבר תוכל למצוא עבודה טובה ולהשקיע בה את הזמן (במקום להמרח עם תואר של הפתוחה במשך הרבה שנים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מי אמר לך שלא מכבדים את הפתוחה?! תואר שני בפתוחה מתנהל באותו מסלול של זמן כמו כל המקומות ש"מכבדים אותם"

Zoom-Zoom...

פורסם

במצב כזה הייתי נשאר באותו המקום, ומשווה את מה שיש לי כרגע לעומת מה שיש בחוץ. אם המשכורת טובה, למרות הירידה, עדיף לך לחכות קצת עד יעבור זעם ולהישאר.

ד"א, האוניברסיטה הפתוחה היא מוסד שמכבד את עצמו. זה שאנשים לא מכבדים אותה זו בעיה שלהם שנובעת מחוסר ידע. אמנם דרישות הכניסה הן תעודת בגרות ופנקס צ'קים, אבל הזמן שהסטודנטים משקיעים בלימודים לא נופל מהזמן שסטודנט במקום אחר משקיע.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מצטער אם דברי לא הובנו כהלכה.

הפתוחה מוסד שמכבד את עצמו, אבל הלימודים אינם אינטנסיביים מספיק כדי לסיים תואר בתקופת זמן סבירה או מקבילה לתואר שנעשה בתוך מסגרת מסודרת.

כמו כן העלות היא גבוהה מאוד,במיוחד למי שחטף קיצוץ של שני שליש משכרו וצריך לקחת גם את זה בחשבון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קודם כל, שהרעו את תנאיך באופן משמעותי, הסכמת?

כמו שציינתי, הירידה בשכר נבעה משינוי מקום ובעיקבות כך איבוד משמעותי של שלל תמריצים ומרכיבי שכר.

לא בגלל שסתם הורידו לי מהשכר או פגעו בו בכוונה תחילה.

במקום העבודה שלי ובמיוחד במעמד שלי (כמו בצה"ל למשל) אי אפשר להגיד פשוט "לא תודה, אני אשר כאן".

בתקופה הקרובה אנסה לדבר בהיגיון לאנשים הנכונים, אם זה לא ילך, לא תהיי לי בריריה אלה לעזוב.

ולכן אני בודק את המצב בחוץ.

בקשר לעבודה בשירות לקוחות. מניסיון של חברים, אתה יכול להיות תותח ולשרת עד מחר, מעל 4-5 אלף לא תגיע.

והאוניברסיטה הפתוחה היא המוסד היחיד שמסתדר לי עם הלו"ז בעבודה, לכן אמשיך למרוח את התואר שלי שם. :)

פורסם

הנקודה היא לאחר הרעה בתנאי עבודה ניתן להתפטר תוך קבלת מלוא הפיצויים, אבל אם ההרעה בתנאים היא במרכיבי שכר שאינם מחושבים לצורך פיצויים, אין לכך משמעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי דווקא חלק מהמרכיבים נופלים בקטגוריה הזו, יש לך איש מיקצוע (עו"ד?) שאני יכול לפנות אליו ליעוץ?

פורסם

יש לי, אבל עו"ד עולה כסף.

מבחינת החוק, בעקבות הרעת תנאים ניתן להתפטר ולקבל פיצויים באופן מלא, כאילו פוטרת. עם זאת, זו לא זכות ששמורה לנצח ואם הסכמת לשינוי (רשמית או במעשיך) הרי הזכות איננה נשמרת. בכל מקרה, זה רלוונטי רק אם אתה רוצה להתפטר.

אני לא בקיא בשוק העבודה כרגע, אבל ההתרשמות שלי היא שאם אתה לא חייב, אל תעזוב בלי משהו ביד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תוכל למצוא עו"ד שישמע את הסיפור שלך חינם ופשוט ייקח לך רק אחוזים מהסכום שתזכה בו.

אגרות זה עליך אבל זה בקטנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האם יש עבודה "בחוץ"?

תאכלס אין בחוץ עבודה נקודה

אני "בחוץ" ולא מצליח להיכנס "בפנים" וזה קשה במיוחד שמפנים לך את הגב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקשר לעבודה בשירות לקוחות. מניסיון של חברים, אתה יכול להיות תותח ולשרת עד מחר, מעל 4-5 אלף לא תגיע.

אני יכול להגיד לך שזה לא ממש נכון ולא בהכרח, השכר יכול להיות גבוה בהרבה אבל אלו כבר שיקולים שלך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן- שתף אותי מי בשירות לקוחות עושה יותר מ5K בפחות מ200 שעות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ממה שהבנתי ממנו לא דובר ספציפית על מחלקת"שירות לקוחות" בחברה מסויימת, אלא בכלל בעבודה שהאפיון שלה הוא שירות לקוחות כמו מכירות ושם אנשים עוברים את ה5K , כמובן יש כאלה שלא

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...