Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חבר. אמרו לו במוסך שהלך לו ה'רובוט', רצו כמעט 20K שקל. (זה מה שהוא אמר)

נראה לי מאוד יקר.

איזה אופציות עומדות לרשותו?

תודה!

פורסם

ללכת למוסך אחר לחוות דעת נוספת.

אני מכיר מישהו שקנה אלפא 147 ושבועיים אחרי הקניה "הלך" לו הרובוט וביקשו ממנו 25000,

בסוף דוד שלו התעסק שם קצת וגילה שזה סתם בעיה באיזה קונקטור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

בהנחה שמדובר בפנדה מהשנתונים המוקדמים יותר, מדובר כאן בנזק של מעל ל-50% מערך הרכב, מה שאומר במילים פשוטות טוטאל לוס.

הצעת המחיר הזאת נשמעת לי קצת מנופחת. החבר ניסה לקבל חוו"ד נוספת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בהנחה שמדובר בפנדה מהשנתונים המוקדמים יותר, מדובר כאן בנזק של מעל ל-50% מערך הרכב, מה שאומר במילים פשוטות טוטאל לוס.

הצעת המחיר הזאת נשמעת לי קצת מנופחת. החבר ניסה לקבל חוו"ד נוספת?

אלעד, האם במקרה כזה באמת מדובר בטוטאל לוס? מצטער על הבורות אך זוהי סוגייה עליה חשבתי רבות ומכיוון שהעלת את הנושא זה זמן טוב לברר זאת.

האם ברכב בעל ביטוח מקיף, כאשר נגרם נזק למערכת מכנית (לא בתאונה), זה נחשב כטוטאל לוס?

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

אין שום קשר בין הביטוח רכב ובין תקלות ברכב.

הקשר היחיד שיכול להתקיים בצורה עקיפה היא שהחבר שלך כ"כ יתבאס ממחיר התיקון שהוא יזרוק את הרכב מראש ריזה צוק ויתבע את הביטוח שזאת כמובן כבר הונאה ועברה פלילית חמורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...