Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לפרק את גוף החימום, לנקותו בחומר מסיר אבנית ולנקות את תוכן הדוד.

אפשר הסבר לגבי השלבים שצריך לעשות ואיך לנקות אופטימלית?

תודה,

אביחי

פורסם

לא צריך לנקות בחומר מסיר אבנית. האבנית עליו בעובי של סנטימטרים - מגרדים ומפוררים אותה.

אם הפלאנג' איננו בן שנה - שנתיים ואיננו איכותי ויקר (כרומגן וכו') עדיף להחליף אותו ולא לנקות (כמה עשרות שקלים).

:turn-l:
פורסם
ככה.

רק תנתק את החשמל לפני התחלת העבודה.

וכמובן לסגור את ברז המים בכניסה לדוד ולהתכונן ל'שיטפון' המים שירד מתוך הדוד .

בנוסף .. לאחר ההחלפה והחזרת החלקים למקומם וסגירה של העסק כולו רצוי מאד לפתוח כמה ברזים בבית כאשר הם במצב מים חמים לפני פתיחת הברז הראשי וזאת למשך מס' דקות כדי לנקז אוויר מהצנרת .

פורסם
לפתוח פקק תחתון בקולט, אז כל המים יוצאים ואין שיטפון.

אבל בנוסף לפתוח את הצינור העליון של הדוד כדי לכניס אוויר למערכת.

בכללי.

אחרי שסיימת לפרק את הגוף חימום (לא את ה 2 ברגים!! ) לפרק את החלק הגדול עם ה 8 ברגים. הפלנטצ'

אחר זה לנקות עם היד את האבנית מבפנים.

ואחרי זה לדחוף צינור עם ראש לחץ לתוך הדוד. ופשוט לשתוף את הדוד מבפנים. עם הדוד ישן.

אפשרי עם היד לעבור בפנים ולהוריד חול מבפנים וזהו.

להרכיב בחזרה ולבדוק טוב שאין נזילה.

אני אישית.

פעם החצי שנה פותח את הפקק התחתון של הקולט. ונותן למים 2 דקות לזרום. ורוב האבנית והחול יוצא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...