Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום למעלה אני מעוניין לקנות ג'אנטים וצמיגים חדשים לגולף דור 3 מנוע 1800 ידנית

אני חושב יותר בכיוון ה 16 אבקש את דעתכם תודה.ושבת שלום.

פורסם

חוקית ניתן להתקין ג'אנט עד מידה 15 אינץ' וצמיגים תואמים במידה 195/50/15. כמובן שתצטרך לאשר זאת ברשיון.

מה הדרישות שלך לצמיג? ומה התקציב שלך?

פורסם

שהאחיזה על הכביש תיהיה טובה יותר למה עכשיו היא ממש על הפנים ושיהיה יותר יפה...

תקציב בסביבות 1000-2500

פורסם

אתה יודע שצמיגים סבירים + עולים לפחות 400-500 שקל לצמיג.

זה אומר שבין 1600- ל2000 שקל זה הצמיגים לבד!

ג'אנטים זה עוד בין 1000 ל-2000 שקל לפי סוג הג'אנט. והמצב שלו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה תלוי איזה גולף:

GTI / V5 /VR6/ 4X4/ או 1.6 לדוגמא.

יש כאלו ש15 זה המקסימום ויש כאלו ש17 זה בסדר.

אגב. אני יכול להתקין חוקית 16R בלי בעיות. אבל עם טיפה עזרה אני יכול לאשר גם R20.

וזה יהיה "חוקי" ומאושר !!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בקשר לג'אנטים תוכל לקפוץ לE&A\פיט סטופ

יש דברים יפים במחירים סבירים

בקשר לצמיגים - אני הרכבתי רביעיית יוקוהומה C DRIVE (לא היה S DRIVE במידה 15) בסביבות ה400 לצמיג ב"צמיג ישיר"

צמיג נהדר!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מצ"ב תמונה מתוך ספר רכב לגבי הגדלים של הצמיגים/ג'אנטים...

תחפש לדעתי ג'אנטים מיד שניה, בצמיגים אל תתפשר.

אצלי לדוגמה מצאתי ג'אנטים 15' של מילה מילה ב900 ש"ח והצמיגים שלי הם MICHLEIN PILOT EXELATO PE2 שנמכרים היום סביב ה-480 ש"ח לצמיג.

בהחלט מספק, גם מבחינת האחיזה וגם מבחינת המראה.

Image1.jpg

• תוכן חדש...