Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

בני עבר לפניי כ10 חודשים טסט ואני רוצה לעשות לו הפתעה לפסח ולבטח אותו על האוטו שלי(יונדאי קופה 2007).

דיברתי עם חברת הביטוח שלי והם אינם מבטחים נהג חדש על אוטו זה.

האם מישהו מכיר חברת ביטוח אשר מבטחת נהג חדש על האוטו?

תודה מראש!

פורסם

ראשית, חבל על הזמן והטרחה לנסות ולפנות ישירות לחברות הביטוח הגדולות בנושא מכוניות ספורט/מיוחדות, בייחוד

כאשר מדובר גם על נהג חדש בפוליסה. אין לך מושג כמה אנשים שמעתי (וגם אני בעצמי חוויתי את הנושא) שהתקשרו לחברת ביטוח מסוימת, קיבלו תשובה שלילית, ולאחר מכן, דרך סוכן ביטוח קיבלו פוליסה... נחשו איפה... נכון! בחברה שסירבה וטענה כי אינה מבטחת נהגים חדשים על רכבים אלו! נסה לפנות לסוכני ביטוח פרטיים שינסו להשיג עבורך את ההצעה המשתלמת ביותר. אפילו שמדובר ביונדאי קופה, הייתי ממליץ לך להציץ בדיון בנושאי ביטוח במועדון הרודסטרים יש שם עשרות טלפונים של סוכני ביטוח שיוכלו לעזור לך, גם אם מדובר ביונדאי קופה.

Lexus CT200H

פורסם

אני גם לא הייתי ממליץ לבטח שבחברות הביטוח הישיר מכיוון שהיחס שם לפי כמות ולא לפי איכות. מי שמטפל בך זה נציג טלפוני שמה שאכפת לו זה ללכת הבייתה (ותמורת שכר הרעב בצדק).

אצל סוכן אתה יכול לקבל יחס הרבה יותר אישי וטוב, יכולים להתגמש לקראתך, העיקר למצוא סוכן שבאמת מוכן לבוא לקראת הלקוח.

פורסם

אני עובד עם חמדה (035357903), היתרון שהיא עובדת עם מספר חברות ביטוח ולכן כמעט תמיד יכולה לתת לך את ההצעה הכי זולה. עד היום אף סוכן לא הצליח לבטח לי במחירים זולים יותר את המכוניות שלי (ואני לא אחד שנוסע במאזדה 3 אלא רק ברכבים ספורטיביים ואספנות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...