Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחים ***אם אנחנו אחים שלך, למה אתה לא מדבר איתנו בבית? קרא את כללי הפורום*** יקרים..

מעונין להרכיב מערכת טובה ואיכותית ברמה הגבוהה, הבעיה היא שאני לא ממש מבין במערכות אז התחלתי לעשות תחקיר ומזה הגעתי לאתר הנפלא הזה, אין לי ספק אתם ממש תותחים בתחום מביני עיניין וממש חולים על מערכות אהבתי את זה:-D אין ספק שמערכת טובה עושה את הנסיעה אחרת לגמרי...(עולם אחר) ואני ממש יודה לכם עם תעזרו לי תבינו לא בא לי להשקיע המון כסף סתאם..

אז ככה...

אני מעוניין במסך מגע של jvc810 אני די סגור עליו שמעתי מכמה חברים שהוא טוב

לגבי קומפוננט פה הבעיה!! אני תקוע ולא יודע מה אני רוצה בהתחלה זה היה focal 165 kr2 קבלו קישור שלו עובד משהו יוצא דופן http://www.youtube.com/watch?v=Hsp4Fv_oNiA&feature=related

תראו מ6:00 דק עד 7:00 משהו מטורף לא ראיתי כזה בחיים כל הקטע עם הגלים..

אבל ברגע שנכנסתי לפה הבנתי שהוא צורם וחד מידיי קר כזה(תקנו אותי עם אני טועה) ועושה בעיות למי שרגיש לזה

את morel שמעתי ולא כל כך אהבתי לא יודע חסר בבאסים משהו, אני אוהב רמקולים שיתנו בראש! כמו שצריך בומים וזה.. אבל באותה מידה יהייו נעימים איכותיים ולא צורמים לאוזנים... הבנתי שהk3p שלfocal הוא סט ממש ברמה ופחות צורם כמו שאתם מבינים אני ממש ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות שלא נדבר על מגברים!

בעוד חודש וחצי מתפנה לי סכום של12000 ואני מוכן להתאמץ יותר הבעיה שאני לא יודע איך להשקיע את זה ואיזה רמקול יבוא לי הכי טוב?

אז לכל התותחים.

***נמחקו סימני פיסוק מיותרים. קרא את כללי הפורום לפני כתיבת הודעות נוספות***

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להמליץ לך פה על חברות ודגמים בלי בעיה.

עד שלא תשמע לא תדע.

12,000 זה סכום יפה ואם תשקיע אותו נכון תגיע לתוצאה מצויינת.

אני ממליץ לך להגיע לאחד המפגשים, ולהתרשם.

פורסם

סבבה אחי**אם הוא אחיך, דבר איתו בבית, חבל על הדיו בפורום** נראה אולי אני יגיע למפגש הקרוב...

אני מקווה שיהיה שם סטים של פוקלים במיוחד הk3p

אני ישמע עם זה חותך אוזניים...

רק לשם השוואה מה שהייתי שומע במערכת הקודמת זה..

קומפוננט של vibe sek60

על מגבר של bazooka el-46

ואחי זה דיי צרם לי

פורסם

תשכח מ-K3P זה סט 3 חלקים שעולה 5100 שח לא כולל בניות שיעלו לך עוד 2000 שח לפחות

רק הJVC810 לבד עולה 4300 שח בלי מסגרת 2DIN שעולה לפחות 500 שח

וזה בלי להזכיר מגברים וסאב.

באיזה אוטו מדובר.?

פורסם

מדובר במאזדה 3

אין לי בעיה אני יכול להתאמץ בעיניין הכלכלי..

מה שגם חשבתי לעשות זה קודם כל לבנות את זה לאט לאט, מכשיר, סט קומפוננט רציני, ומגבר איכותי

ואחרי זה אני יחשוב על רמקולים אחוריים וסאב נראה לי הכי טוב

פורסם

k3p זה סט עם מידרינג' של 6.5 והוא לא בא בקיק פאנל אלא בדלת

תתבונן בעבודות כאן

http://www.ecaudio.co.il/shop.htm

יש מבצע לחברי הפורום על סט 3 חלקים אקטיבי של סינפוני באותו מחיר של הK3P שווה שתשקול

ביחד עם מגבר 6 ערוצים

קרא את השרשור נ"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=253951

מגבר מתאים

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=654

זה כבר לכוון ממש גבוהה.

פורסם

מספר עצות למתחיל דרכו.

1. עזוב את ה JVC - הוא לא איכותי מספיק כ HU במערכת רצינית.

או שתצטרף לגל הגואה של ה CAR PC בפורום, או שלחילופין תיקח מכשיר HU שתוכל לגדול איתו כדוגמת ALPINE שבתוספת ה 701 הופך להיות אחד הפתרונות הטובים והאיכותיים ביותר ל SQ ולהגברה אקטיבית שנמצאת בתקציבך. (יש כאלו למכירה הן ביד שניה והן בחו"ל במחירים טובים ומשתלמים)

2. קומפוננט קדמי - אל תקשיב לאף אחד !! תלך להאזין בכיף שלך ותחליט מה אתה אוהב. (הכי טוב בשבילך יהיה להגיע למפגש, לשמוע מספר מערכות באופן "עיוור" ורק לאחר שתתביית על משהו שמצא חן בעיניך תשאל - "איזה סט שמעתי ?" (ככה תיפטר מכל ההשפעות הפסיכולוגיות של מותג זה או אחר שאתה אוהב או שנשמע "מפוצץ")

3. הגברה - גם בתקציבך הייתי בוחר מגברים מיד שניה (ויש פה לא מעט מציאות ביד שניה)

4. סאב וופר - תבין מה אתה בדיוק מחפש - יש כמה וכמה רמות - וממש כמו בעניין הקומפוננטים - לך לשמוע !! (אל תתעצל..)

5. איטום - אם אתה מתכוון להישאר עם הרכב תקופה ולא להיפטר ממנו אחרי חצי שנה - אתה חייב לעצמך ולמערכת איטום של הדלתות הקדמיות - חובה חובה ואין על זה ויכוח.

6. התקנה - לא להתפשר וללכת לחאפר בשביל לחסוך כמה שקלים. יש פה כמה וכמה מתקיני על ברמה גבוהה מאוד ו"מאזור המרכז" שאומנם לא עובדים בזול אבל העבודה והמערכות שלהם נשמעות בהתאם..

עד כאן, 60-70 שניות למתחיל. תעשה חיים.

AUDIO KING - מה העניין עם ה 6450 ? - אתה ממליץ לו על סט של סינפוני ואז על הגברה של פחות מ 50W לוופרים ? בשביל סט שכזה דרושים לפוחת שתי מגברים - אחד של 100-150 וואט ל 4 יציאות ש"יזיז" את המידים והוופרים ועוד אחד של 50-70 וואט לטוויטרים.

...CASKA for life

פורסם

ל audio king

אני לא מבין למה בונים את זה ככה בצורה אגרסיבית ולא בתוך הדלת...? שאלה של מקום?

אני ראיתי את השרשור הזה כבר תאמין אני עוקב כבר שבוע נראה לי קטלני הsinfoni כולם פה מתלהבים חבל על הזמן מעניין יהיה לשמוע..

ל nimikipod שם מעניין...

אני דיי חדש בכל זה ובקושי יש לי מושג מה זה hu ??

carpc אני משער שזה מחשב לרכב.. השאלה מה ההבדל בין זה לjvc

פורסם

ראשית - HU = HEAD UNIT - משמע, יחידת ראש = יחידה ראשית = רדיו דיסק.

CAR PC - הוא מחשב לרכב שכולל בתוכו טווח נרחב מאוד של אפליקציות - החל מבלוטות', GPS ושמיעת FLACים שהם קבצים מוזיקה מקודדים באיכות המקור. כמו כן ניתן להפעיל קרוס אקטיבי ולהתחבר למחשב הרכב ועד ועוד (השימוש נעשה בתוכנת FRONT END ייעודית לרכב כך שאין צורך להתעסק עם "התחל" וכאלה..)

המכשיר של JVC הוא מכשיר אומנם סביר אך אין לו קשר לאיכות והוא לא מתיימר להיות איכותי (הכוונה כמובן לאיכות הסאונד שהוא מפיק)

האלפיין לעומת זאת, בשילוב עם הפרוססור 701 (תריץ חיפוש) נותן לך אפשרויות מאוד מתקדמות של עיבוד סאונד שהם כיום כמעט ללא תחרות.

...CASKA for life

פורסם

לא רואה טעם ברכישת פרוססור אם הוא לא עובד בצורה אקטיבית, והתקציב שלו עם כל הכבוד לא מספיק לשלושה חלקים אקטיבית.

פורסם

אודיו קינג- שמעת את הסינפוני שאתה ממליץ עליו כל כך? אני לא אומר שהם לא טובים אבל אם לא שמעת, אל תמליץ. ואם שמעת אז ספר לנו על אופי הסאונד שלהם.

נימיקפוד, לא נראה לי שjvc יגיעו לרמה של אלפיין גם עם פרוססור חיצוני. זה פשוט hu ברמה אחרת. חוץ מזה אני מסכים עם המדריך הגדול שכתבת וכל הכבוד על היוזמה!!

גיל, לדעתי עזוב את הנושא car pc כי זה התעסקות שלא נגמרת והיא טובה למי שמחפש את זה. קח לך איזה אלפיין d310 עם המעבד שלו ובוא למפגש לשמוע מערכות וככה תחליט על מה שאתה רוצה לשים באוטו.

בהצלחה!

פורסם

כמו שכבר הבנת, ההמלצה הכללית היא להגיע למפגש או שניים ולמצוא חיבור לסט מושלם בתקציב נתון.

שהתקציב הוא בהחלט מכובד ואפשר להגיע לתוצאות יפות.

מקווה שהמערכת שלי תעבוד עד למפגש ואני אוכל להשמיע לך, בכל מקרה שווה לבוא ולשמוע.

טיפ קטן, אל תתבייש במפגש לשאול אנשים "מה מותקן אצלך באוטו? , אפשר לשמוע?"

זה מהוות המפגשים!

בסכום כזה לא הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של 3 WAY מקדימה

סט שני חלקים טוב מספיק בכדי לתת לך תמורה מדהימה לכסף...

תשקיע בסט קומפוננט טוב מקדימה (סביב ה 2.5K -3K )

תשקיע ב HU איכותי (עם TC - TIME CORECTION, קרוס 3WAY פנימי, מעבד 24 BIT וכו'...)

מכשירים כגון alpine 9887R / eclipse cd7200MKII וכו'... (סביב 2.8-4K)

תשקיע בהגברה איכותית ( zapco , audison, gensis , helix ושות'...) 4K

תשקיע בסאב 2K ( hertz, ID, AA, וכו'...)

והתקנה איכותית סביב 1.5K

סה"כ כ 14.5K אך מערכת ברמה גבוה מאוד!!!

אפשר כמובן להוזיל טיפה מכל דבר ולקנות משהו צנוע יותר (מגברים פחות איכותיים/ סדרות נמוכות / קומפוננט ב 1.8K וכו'...)

ועוד אופציה היא קניה מיד שניה רכיבים איכותיים במחירים מוזלים...

אך בסך הכל מדובר בהימור בטוח.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

פרוססור זה מעבד סאונד שבא כתוספת לר"ד, ומאפשר לך מגוון רחב של שינויים בצליל עד שתגיע למה שנשמע לך הכי טוב.

אני לא הייתי משתגע וקופץ מעל הפופיק.

12K~ ?

ר"ד בסגנון אלפיין 9887 או פיוניר P9 (שיאפשרו לך בעתיד הוספה של פרוססור).

קומפוננט 3 חלקים שימצא חן בעיניך (לגאטיה, סינפוני, פוקאל, מורל, DLS, תשתדל לשמוע כמה שיותר עד שתדע מה אתה הכי אוהב).

הגברה: אלא אם כן אתה מכוון ממש גבוה והולך על מגברי HIGH END שיעלו מעל 10K רק לסט קומפוננט (אקטיבי= ערוץ הגברה לכל אלמנט), הייתי ממליץ על מגברים מבית SUNDOWN שהם מאוד איכותיים ומספיק חזקים, ונותנים תמורה מעולה למחיר.

תתקין את הכל בצורה ראויה ויעילה, ותהיה לך מערכת שמע איכותית מאוד. (קח בחשבון שכולל בניות אתה תעבור את ה- 12, יותר לכיוון ב- 15, ממליץ לפנות למתקין טוב שייתן לך הצעת מחיר)

בעתיד תוסיף סאב, מונובלוק ואם תרצה גם פרוססור.

זה לדעתי הניצול הטוב ביותר של הכסף שלך, השקעה לטווח הרחוק כשאתה נהנה מהמערכת גם בטווח הקרוב.

עריכה:

הקדימו אותי בכמה תגובות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...