Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל התגובות פה וכל הנושאים שעלו פה אני מציע לפותח השרשור משהו כזה:

אם אתה רוצה באמת משהו ברמה וכרגע אין לך את התקציב תקנה לך את מה שאתה רוצה לאט לאט שקודם יהיה לך את הציוד האיכותי שאתה רוצה.

תתחיל מHU ברמה איך שאתה רוצה וקומפוננט ומגבר טוב וכמובן חיווט טוב ומתקין ברמה.

אחרי זה לאט לאט תוסיף סאב איכותי ומונובלוק איכותי אבל מה שכדאי לך לעשות בשביל תוספות עתידיות זה פשוט שכשתתקין את כל הציוד שאתה רוצה לשים(במידה ותלך לפי ההצעה שלי)אז תעשה כבר את כל ההכנות בשביל שכשתשים את הציוד בעתיד אז שישאר לך רק לחבר אותו עם החיווט וזהו אתה לא מבין כמה כאב ראש זה יחסוך לך תכין תשתית לכל מה שאתה רוצה והחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

לפי דעתי זאת הדרך הכי טובה כי אני רואה שאתה רוצה HU ברמה מה שיעלה לך לפחות אני מאמין 4500 אלף, קומפוננט טוב יעלה לך משהו באיזור 2000-3000 מגבר טוב יעלה לך בסביבות ה3000-4000 והתקנה וחיווט טוב כמו שאמרו לך יעלה משהו בסביבות ה2500 ובוא נקצין שתלך על ההכי יקר אז בשקט הגעת ל13000 אלף.

לפי דעתי תתחיל באמת ממשהו כזה וככה תוכל לשים ברכב דברים מאוד איכותיים ותהיה לך מערכת ברמה מאוד גבוהה,ל תהיה פזיז.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

אם הפוסט הקודם שלי הובן בטעות לא נכון (לא שאני מבין איך..) - אני אומר זאת בבירור --> אי אפשר לבחור ציוד אודיו זה או אחר על סמך דעות אילו או אחרות. חייבים ללכת לשמוע..

צבי היקר -

1. תתחדש.

2. הביקורת שלי על דבריו של אודיו קינג הם לגיטימיות לגמרי. תחילה הוא מציע לבחור מגבר 6 ערוצים של 50W בכדי להגביר סט אקטיבי שלוש חלקים (מה שבוודאי לא ירים וופר כמו שצריך..) אחר כך הוא "ממליץ" לו על סאב של סינפוני שיכול בהחלט להיות אחד הסאבים הטובים שיש אבל מכיוון שאין ביקורות רציניות ברשת ואף אחד עוד לא שמע אותו בארץ - אי אפשר לקבוע שהוא טוב ועוד להמליץ עליו למישהו אחר.

3. במקרה שלי, אני אומנם קניתי את הסאבים של MAG מבלי לשמוע אותם מראש אבל חיכיתי לקבל ביקורות (ביניהן גם כאלו אובייקטיביות..) מחו"ל לפני שהזמנתי והכי חשוב --> רכשתי אותם לעצמי וסיכנתי את כספי כביכול היה והם היו מתגלים כחר* של סאבים. בטח ובטח לא התיימרתי להמליץ למישהו לרכוש אותם לפני ששמעתי אותם. תאמין לי שאם הוא היה רושם את המילים "לדעתי" ו/או "שווה לך לבדוק את הסאב ה..", לא היית שומע ממני ציוץ.

4. בקשר להמלצות שלי.. --> בכוונה לא נכנסתי לפינה הזאת, גם כאן היה לי המון מה להגיד ואף לתרום אבל רציתי ליישר קו עם ההמלצה שלי אליו ללכת לשמוע ציוד ולא לקנות על עיוור - מי אני שאגיד לו מה יישמע טוב בשבילו ?

...CASKA for life

פורסם

nimikipod- הביקורת שלך לגיטימית אבל לא נכונה

מגבר של JL נימדד על ידי CEA2006 כ -72.7 RMS לערוץ ב- 14.4 וולט מוצהר 75RMS לערוץ

מדובר במגבר מעולה שמתאים להגברה אקטיבית של סט סינפוני 3WAY כיוון שהוופר הוא 80RMS

חוץ מזה המגבר מצוייד בקרוס מעולה

http://www.carsound.com/articles/publish/article_268.shtml

שנית סינפוני היא אחת מחברות ההי אנד הטובות בעולם

ולהמליץ על סאב או כול מוצר אחר של החברה זה דבר לגיטימי

עם מוצרים כאילו You can't go wrong

פורסם

ל-viper05

שאמרתי שאני מעוניין להרכיב מערכת סכום התחלתי 12000 שקל, התכוונתי hu מולטימדיה טוב

וקומפוננט עדיף3way שגם עם לא שמעתי לפי היגיון פשוט אני מאמין שזה עדיף על 2way (עוד רמקול=סאוונד יותר מפורט).

מגבר טוב איכותי ומספיק חזק

כמובן שחיווט טוב ואיטום איפה שצריך.

כמו שאמרת לאט לאט, אני גם חושב שאני יגיע ליותר ממפגש אחד או שתיים,

יש לי את הזמן והסבלנות.

אני חשבתי בהתחלה שזה ממש פשוט אבל עכשיו אני מבין שזה עולם שלם.

פורסם

היי אודיו קינג (שם חמוד..)

ראשית, התשובה שלי היא בגוף הפוסט שלך - אני לא אומר שה JL לא מגבר טוב, אלא, שהוא לא טוב לסטאפ 3 WAY אקטיבי. נניח שעם 2 מגברים גדולים שכאלה (1 מונו) ברכב הוא (האלטרנטור) מסוגל לספק 14.4V (דבר שהוא לא כל כך טריוויאלי..) - גם אז 72 וואט זה לא בדיוק חזק מספיק בשביל "להרים" וופר של 80W (בטח בטח טחד כמו של הסינפוני שהוא לא בדיק נציל. צריך לתת לו לפחות 120-150W בשביל להרגיש אותו עובד. --> ואני אסביר למה:

כשאתה מפעיל סט אקטיבי אתה נדרש לווסת את עוצמת הדרייברים ממש כאילו אתה משתמש בקרוסאובר פאסיבי. משמע, כדי שהטוויטר לא יהיה חזק מדי לעומת הוופר וישתלט על הצליל אתה צריך להנמיך את ה GAIN של ערוצי הטוויטר (בכל זאת, אין פה פרוססור..). כך גם לגבי המיד-וופר. --> מכאן יוצא שבשביל שהסט יישמע נאמן למקור ולא יעדיף תדר מסויים אתה תידרש להנמיך את הטוויטרים ואת המידים ובכך לא תנצל את מלוא עוצמת המגבר והסט לא "ייפתח" כמו שצריך (רק לשם כך, במגברי 6 ערוצים של מקינטוש למשל, ארבעה ערוצים נותנים 50-60 וואט ושתי ערוצים נוספים נותנים 100וואט.)

לגבי ה U CAN'T GO WRONG - אז תאמין לי שזה אפשרי. כך למשל את ה 12W7 - לכאורה הסאב הכי טוב של JL ואני לא מסוגל לשמוע אותו (לדעתי, הוא נפוח מדי ומשתלט על הצליל ברכב). לעומת זאת, את ה W6 אני מאוד אוהב והוא אחד הטובים ששמעתי (והכי חשוב, שמעתי !!)

גם אם נעזוב את זה לרגע, אם אתה כבר מכיר את המערכת שלך ואת הטעם שלך אתה בהחלט יכול לקנות לעצמך רכיבים על פי ביקורות זרות ואפילו על פי תחושה או אמוציות (הרי בשביל זה כולנו כאן..) אבל בטח שלא להמליץ ל"NEWBE" לרכוש אחד מבלי שאתה או מישהו שמע את הסאב בארץ.

תעשו חיים מחר, שבת שלום.

...CASKA for life

פורסם

המגבר ינוצל בלי בעיה כיוון שלכול זוג ערוצים במגבר יש גיין משלו

כך שאין בעיה להגביר את הוופר בעוצמה מלאה ולהוריד עוצמה בערוצים של הטוויטר למשל

הוופר הוא בעל נצילות של 90DB כך שעם הגברה הנ"ל הוא יעבוד בלי בעיות

http://www.sonicelectronix.com/pictures.php?id=5972

עם שאר הדברים אני מסכים איתך ,תמיד עדיף ללכת ולשמוע זה ברור

גם אני נתקלתי במוצרי היי אנד שפחות אהבתי

הכי טוב שיגיע למפגש

פורסם

ברור שלכל זוג ערוצים יש GAIN משלו. זה בדיוק מה שאני אומר, בשביל להתאים בין הדרייברים אתה "נאלץ" להנמיך גם את ההגברה של המידים (שגם להם היה עדיף לו היו מקבלים יותר מ 72 וואט ובטח לא פחות..)

...CASKA for life

• תוכן חדש...