Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוביינו...

משקיעים ומגיעים לכל מפגש.

במפגשים יש כמעט הכל, מכל הרמות ובכל התקציבים.

כל סוגי הסאונד...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

כמו שאמרו מלמעלה (ומלמטה) - תשמע תבין. אני יכול להמליץ לך על הסט לגאטיה L61PRO, אני פשוט מאוהב , התחלתי לנסוע יותר לאט כדי להשאר יותר באוטו...

פורסם

כולם פה אני רואה מדברים על אלפיין ולא שיש לי משהו נגד זה אני בדיוק הזמנתי מכשיר שלהם.

את האמת קיבלתי עליו המלצה מחבר שכרגע בטיול קטן והמליץ לי על המכשיר.

זה המכשיר:

http://www.crutchfield.com/S-CJ567blW2VS/p_500IDAX305/Alpine-iDA-X305.html

אני אשמח גם לחוות דעת עליו.

הוא לא נמכר בארץ וניתן להשיג אותו בהזמנה כולל ייבוא מכס והכל משהו בסביבות ה1800-2000 ש"ח אבל כמובן בלי אחריות של אלפיין בישראל.

בכל מקרה למה אני מציע את זה, לבחור יש תקציב של 14000 ואני לא רואה שבתקציב הזה ייכנס לו מכשיר מולטימדיה איכותי, פשוט אני ראיתי פה אנשים ממליצים לו על car pc וזה קצת בלאגן להיכנס לזה אני מאמין וזה ייצא לו הרבה יותר מהתקציב.

אני זוכר לפני כשנה וחצי בערך התקציב שלי היה 12000 בסוף נמתח ל15000 ולא יכלתי למצוא בתקציב הזה HU מולטימדיה ברמה גבוהה וכמובן לא להרכיב את הcar pc(ת'אמת אז לא ידעתי בכלל מה זה)אבל זה ממילא לא היה נכנס לי בתקציב

בכל מקרה נחזור לעניין המכשיר.

עברתי בכמה וכמה חנויות וסתם רציתי חוות דעת על המכשיר הזה שהזמנתי וכמובן שלאף אחד אין את המכשיר הזה אבל הם ביררו עליו ואמרו שזה מכשיר סוף הדרך ואפשר להביא לי משהו די זהה מדגם alpine ida-x100 עם אחריות ל3 שנים(התפלאתי בהבדלים במחירים) הבנתי שאין ביניהם ממש הבדלים חוץ מהעיצוב שבוקשי מורגש ועוד איזה כמה פונקציות לא רציניות אבל המחיר שלו בארץ הוא בערך 3700 ש"ח.

הבעיה בו שאין בו דיסק אבל יש בו זיכרון פנימי של איזה 30-40 ג'יגה ועוד איזה כמה פונקציות.

אני מקווה שהבאתי הצעה טובה ובהצלחה.

ועוד שאלה אישית, יש לי קומפוננט מסוג mb quart סדרה Q, אני רואה שכולם פה מדברים על הסימפוני על כמה שהוא טוב ואיכותי.

רציתי לדעת אם ההבדל ביניהם הוא כזה משמעותי?

פורסם

אני מבין שרדיו דיסק של alpine זה הכי טוב מבחינת סאונד, אבל אני ממש אהבתי את הרעיון של מסך נגיעה ומה גם שאני חושב שעדיף לשמוע את השירים דרך usb ככה לא צריך להתעסק עם דיסקים שלא נדבר עלGPS ודיבורית בלוטוס והכל...

אני מעדיף שהמכשיר שלי יהיה לו את כל הדברים האלו וגם איכות שמע מספקת וגבוהה.

פורסם

אתה צריך להתאים את המערכת לדרישות שלך

בתקציב שלך לדעתי עדיף ללכת על סט 2 חלקים איכותי ללא הגברה אקטיבית ובלי בניות.

המלצה שלי :

JVC810 מחיר 4300 שח

מגבר סאןדאון 100.4 מחיר 2200 שח

HAT קלארוס מחיר 2100 שח

סאב סינפוני 1200SW מחיר במבצע 2590 שח

----------------------------------------

כולל התקנה איכותית, איטום דלתות קדמיות, ומסגרת רדיו תגיע ל- 13000 שח

פורסם

מישהו בכלל שמע את הסאב של סינפוני ? מה זה המכשיר הזה של JVC שסוחף את הת'רד ?

הרכיבים אומנם טובים כשלעצמם אבל אם הבחור לא יאהב איך שהם נשמעים לא תעזור לו העובדה שהם זכו בתחרות כזו או אחרת !!

בתקציב כזה אפשר גם אפשר לבנות מערכת בעלת 3 חלקים קדמיים - רק מה, שאת ההגברה האקטיבית הוא יצטרך להשאיר לשדרוג הבא (ולדעתי - אפילו טוב שכך, שכן, הוא יוכל ללמוד את הסט ואת הצליל ובבואו של יום בהחלט להעריך את השיפור (שיהיה או לא יהיה..) במעבר להגברה אקטיבית.

סתם לדוגמא:

סט ELATE שלושה חלקים הכולל קרוס פאסיבי (או כל סט אחר שהוא יאהב שהוא +- באותו המחיר - אני הייתי מזמין DYNAUDIO 360 שהוא הסט הכי טוב שאני שמעתי..)

מגבר 2 יציאות בריא - 150-200 וואט לערוץ (שבבוא היום יגביר את הוופרים) - יד שניה.

מגבר מונו איכותי - יד שניה.

סאב - רק שיבחר יש המון טובים.

התקנה + בנייה.

מכשיר DVD.

אפשר לסיים את הנ"ל בתקציב של 13 אש"ח. (אפילו ב 12 אם קניית מרבית הרכיבים תיעשה דרך EBAY)

בעת שידרוג יידרש פרוססור ומגבר 4 יציאות להגברת המידים והטוויטרים.

...CASKA for life

פורסם

לדעתי ואני אגיד שוב לדעתי הJVC הזה סתם שופוני,היתי מתמקד ברכיבים כמו:

-רדיו דיסק יד שניה אלפיין9855,קלריון 785,פיוניר PRS הם נמכרים במחירים מצחיקים של 1200 שקל ואנשים שומרים עליהם ממש טוב.

-חיווט + איטום לדלתות קידמיות ,מחיר החומרים בערך סביב ה 1200 שקל.

-קומפוננט טוב בסגנון הקלארוס,K2P,מורל הייבריד,אולי סינפוני(לא שמעתי לא מכיר).

-מגבר טוב כמו סאנדאון 100.4 או מגבר יד שניה ארבעה ערוצים ויש פה מגברים יד שניה מעולים במחירים שפויים.

-סאב טוב אולי IDMAX אולי ARSENAL מה שיותר מתאים.

כל השאר להתקנה,במידה ואתה הולך למתקין,כי תמיד עדיף התקנה טובה מאשר רכיב יותר טוב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אני רואה שכולם פה מדברים על הסימפוני על כמה שהוא טוב ואיכותי.

רציתי לדעת אם ההבדל ביניהם הוא כזה משמעותי?

אתה מוזמן להחליט בעצמך מחר במפגש.. :-)

[זה סינפוני, לא סימפוני.]

מישהו בכלל שמע את הסאב של סינפוני ?

קיפוד, אם זוהי ביקורת על ההמלצה של AUDIO KING [אחת ההמלצות היותר טובה ונכונה], אני תמה מדוע משפט שכזה בא דווקא ממך, אדם שמבצע את כל רכישותיו על סמך ביקורות, חלקם לא אובייקטיביות בעליל, של אתרי מכירה/פורומים מבוססי ספונסרים מממנים, שלא נדבר שהפאקטור החשוב ביותר עבורך הינו אלמנט ה"ייחודיות". אז סינפוני, לביינתיים לפחות, עונה בגדול על הדרישה הבלעדית הזו.

יתר על כן, כל המלצה, ככל שתהיה, צריכה להילקח בעירבון מוגבל, שומה על כל מבקש המלצה לעשות את שיעורי הבית שלו.

לא אחת הפערים בין ההמלצות רחוקים שנות אור ומבוססים על נסיונות אישיים, ולכן ממילא המלצה היא סובייקטיבית. יתכן ומה שטוב מאד לאדם מסויים שממליץ בחום על כך, לא יהיה טוב כלל וכלל לאדם אחר אשר היה מקבל את ההמלצה הזו. לדוגמה:

אתה ממליץ לו על האילייט או על ה DYNAUDIO 360 שאהבת מאד, מי אמר שיקלע לטעמו?

בנוסף, כשאנו מדברים על המלצה, לעיתים מדובר בהצגת רעיונות ואפשרויות מגוונות, שפותח התרד אולי אינו חשב עליהם ולא לקחם בחשבון.

ודבר אחרון, קודם שאתה שולל דבר מה, תן לו אלטרנטיבות ספציפיות, גם הוא יודע שהוא צריך:

מגבר 2 יציאות בריא - 150-200 וואט לערוץ (שבבוא היום יגביר את הוופרים) - יד שניה.

מגבר מונו איכותי - יד שניה.

סאב - רק שיבחר יש המון טובים.

מכשיר DVD.

איזה מגבר?

איזה מונו?

איזה סאב?

איזה DVD?

לפותח התרד:

אתה מוזמן למפגש מחר, [גם] אני אהיה שם.

פורסם

ל shorlakk

אני רואה אתם מדברים כל הזמן על איזשהו מפגש אני רואה.

אני מאוד אשמח לדעת איפה המפגש מתקיים ומה הולך שם בדיוק זה די מעניין אותי.

ובקשר להשוואה של הMB QOART לסינפוני לצערי זה לא יכול לקרות מחר כי כרגע אני בלי שום HU החזרתי בדיוק היום את הזמני שהיה לי לחבר כי הזמנתי משהו חדש.(גנבו לי לא מזמן את המערכת:-().

פורסם

90% אני בא, יהיה מעניין לשמוע את הסינפוני

אני רוצה להבין שאתם מדברים על הגברה אקטיבית אתם מתכוונים לזה שכל רמקול(וואפר, מיד,טוויטרים) כל אחד מהם מקבל הגברה חיצונית נפרדת?

פורסם

בנוגע למכשיר הJVC.

אז ככה הציעו לי גם את המכשיר הזה והבנתי שזה מכשיר אחד הטובים(יצא לי גם לבדוק אותו והוא באמת איכותי).

מה שמבאס אצלי זה שלא נכנס לי דאבל דין ברכב.

ונראה לי שעברתי אצל 80 אחוז ממתקיני מערכות באיזור המרכז וכולם אמרו לי את אותה התשובה שלא ניתן יהיה להכניס דאבל דין בסיאט לאון, חיפשתי מתאמים ומה לא אבל כנראה שאין אפשרות למרות שמישהו הציע לי לעשות בניה לדאבל דין אבל הוא רצה מחיר מוגזם אם אני זוכר נכון בערך כ3500 אלף.

לא הייתי מוכן ללכת על זה כי בכל זאת 3500 בשביל לחתוך חתיכת פלסטיק ממש קטנה זה לא כדאי ואני מתכוון לחתיכה באמת קטנה ולשים קצת פיבר או כל חומר שזה לא יהיה בשביל שיראה טוב.

בכל מקרה נחזור לעניין, לפי דעתי לך על המכשיר הזה אנשים לא סתם אומרים לך שהוא טוב אני גם ממליץ עליו והלוואי שהייתי יכול להרכיב אצלי דאבל דין ברכב אבל כנראה שבשביל זה תצטרך למתוח קצת את התקציב כי לפי דעתי הקומפוננט מגברים וסאב וכל הדברים האלה צריכים להיות מאוד איכותיים.

הייתי ממליץ לך גם על פיוניר מסוג AVHP6050 שהוא ממש איכותי או אולי AVHP4050 שאותו דרך אגב אתה יכול להשיג במחיר זול מבחור שמוכר ביד 2 והוא טוען שזה חדש עם אחריות ל3 שנים והוא מוכר את זה במחיר ממש מצחיק של 2700-2600 שקל וטוען שהמחיר זה בגלל שהוא לא משלם על זה מע"מ או משהו כזה אבל לך תדע לא חסר רמאים אבל בכל זאת שווה בדיקה אם ותחליט.

פורסם
אתה מוזמן להחליט בעצמך מחר במפגש.. :-)

[זה סינפוני, לא סימפוני.]

רק בגלל זה שווה לבוא מחר :twisted::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן בהחלט,

הגברה אקטיבית הינה קבלת אות מקדם מגבר ( מפרוססור / HU ) לכל מגבר בנפרד,

כל ערוץ במגבר מוציא תחום תדרים שמוגדר לו ע"י הקדם מגבר ומועבר לאלמנט אחד בלבד (קריי רמקול אחד בודד)

באמצאות כך אתה יכול להגיע לכיוון הרבה יותר מדוייק וניצול מלא של כל רמקול.

אם יש לכם תוספות בכיף.

מקווה שעזרתי

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

גיל , נראה לי שאתה קופץ קצת גבוה מדי קצת מהר מדי.

עדיין אין לך את הכסף ועדיין לא שמעת מערכות רציניות.

לדעתי ברגע שתשמע מערכות טובות (שלא חסר לאנשים פה) תבין הרבה יותר טוב מה אתה רוצה ואני מאמין שהציפיות שלך גם כן ישתנו.

ואתה יכול להרכיב מערכת הרבה יותר ממכובדת גם בפחות כסף.

במקומך לא הייתי עושה עדיין "רשימת קניות"

המלצה אישית היא שאם אתה קונה באמת ציוד בכאלה סכומים (10K+) קח בחשבון התקנה רצינית ואיכותית ביותר כי רמקול או מגבר זה לא כזה סיפור להחליף כשההתקנה היא כמו שצריך אבל להתחיל להריץ כבלים מחדש או להחליף מיקום של דברים לפעמים יכול להיות כאב ראש.

הייתי מפנה איזה 3K להתקנה כולל כבלים איכותיים.

תחשוב גם על איטום כחלק נוסף להתקנה.

ואולי כדאי להתחיל עם מערכת בסיסית ולשדרג לאט לאט.

שיהיה לך בהצלחה ומקווה שייצאו רק דברים טובים מהמפגשים שאתה רוצה לבוא אליהם

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...