Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי אפשרות לקנות צמיגי WESTLAKE יד 2 ייצור 10/07 ב 230 לזוג שווה?

או שעדיף אירופאי אמריקאי בתוספת 400 שקל ? דרך אגב מישהו יודע מחירון נורמלי של צמיגים

פורסם
שלום לכולם , יש לי אפשרות לקנות צמיגי WESTLAKE יד 2 ייצור 10/07 ב 230 לזוג שווה?

או שעדיף אירופאי אמריקאי בתוספת 400 שקל ? דרך אגב מישהו יודע מחירון נורמלי של צמיגים

יד 2 סיני ?

מזעזע.

את הפירמה הספציפית לא הייתי שם על רכב שאני או יקירי נוהגים בו.

מכל מקום תמוהה בעיני העובדה שדווקא באביזר אשר מהווה את הקשר שלך עם הכביש , דוקא בו חוסך הישראלי.

צמיגים טובים מאפשרים אחיזת כביש גבוהה יותר ברטוב וביבש, קיצור מרחקי בלימה , ונוחות נסיעה משופרת, דווקא בזה לחסוך ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

על איזו מידת צמיגים מדובר? אפילו עם מידה די נדירה, אני חושב שאין טעם לחסוך - מדובר על בטיחות.

אני מבין נניח שאם צמיג סיני עולה 500 ש"ח ואירופאי עולה 1200, אבל אם ההבדל כמה מאות שקלים לכאן או לשם, אז פשוט חבל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש הרבה דברים שאפשר לחסוך אליהם, אבל לא בצמיגים

זהוא חלק בטיחותי חשוב שעליו אין להתפשר

בתחלית דרכי היו לי צמיגים של אליאנס (חברה לא רע)

אבל אחרי מעבר לקונטיננטל ראיתי את ההבדל בבלימה ובאחיזת כביש רטוב

אז ידידי, אתה מחליף צמיג פעם בכמה שנים

תשקיע עוד כמה שקלים ותקנה צמיג נורמאלי

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אל נא תשקיע גם 30 ש"ח בצמיגים הללו.

אם תרשום איזה רכב ברשותך, ומה המידות הנוכחיות של הצמיגים - יוכלו להפנותך למקומות עם צמיגים "נורמליים" ומחירים נוחים.

בצמיגים לא חוסכים.

alfa 156 2.5.

פורסם

ראשית אבקש להבהיר שאין לי כל קשר לאליאבס או לגורם אחר בענף הצמיגים. דבר שני, ככל שידוע לי גם אליאנס מייצרת לפחות חלק ממגוון הצמיגים שלה בחו"ל ואם זה אכן כך, אני לא מניח שמישהו חושב שמפעל "מישלן" מייצר עבורם. דבר שלישי, צמיגים הם אביזר בטיחות ממדרגה ראשונה ואישור לייבוא צמיגים ניתן רק לאחר בדיקות במכון התקנים ולרגע לא הייתי חושב שמכון התקנים יאשר מוצר ברמה שאנשים פה תיארו אותו. אז אולי כדאי לבדוק ביתר תשומת לב ולא מתוך דעות קדומות.

פורסם

יש לי צמיגים סיניים. אני נוסע לאט ולכן אין לי בעיה.

אתה משתולל? שים משהו שיחבר אותך לכביש קצת יותר טוב מהדרעק הסיני ואל תקנה יד 2

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים צמיגים חדשים של יונירויאל (גרמניה אם אני לא טועה) צמיגים פשוט 10! זה הדגם לגשם כמו שהם אומרים וכבר יצאתי לי להחליק קצת באיזה מגרש אתמול על רטוב והצמיגים לא רעים בכלל, וגם המחיר לא בשמיים - 1200 ש"ח חדשים לכל ה-4 במקום שבוא אני קניתי. (14,65,175)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
יש לי צמיגים סיניים. אני נוסע לאט ולכן אין לי בעיה.

אתה רציני?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם היית משלם לי 230 ש"ח, לא הייתי שם צמיגים סיניים חדשים על האוטו שלי. ולא, אין לי עודף כסף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...