Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה חזרתי מהשתתפות במרוץ סיבולת שאירגנו מגה-קארטינג בפ"ת עבור גורמי התקשורת בישראל. השתתפתי מטעם מגזין אוטו בו אני כותב, וזכינו במקום השלישי, אחרי ערוץ 5 (אלי אילדיס ושות') וערוץ 10 (יעקב אילון ושות'). אני מניח שהם ישוויצו בנושא בטלוויזיה (נניח בחדשות) הערב או בימים הקרובים. היו שם כמויות מופרכות של צלמים, וכן רותם סלע, אם אני לא טועה בשם, כך שכנראה גם בגיא פינס זה יופיע.

את התירוצים, אגב, אני שומר לאח"כ (ויש, ברור שיש :wink: ).

מלבדנו התחרו גם מעריב, חברה בשם ברגר מתחום התקשורת, נענע 10, אתר ONE, ספורט 1 וענני תקשורת. כולם מלבד שלושת האחרונים נתנו פייט יפה והיו במרחק של עד 4 הקפות מאחור בסיום (אנחנו סיימנו הקפה אחת מאחור, מתוך 236 הקפות).

היה כיף גדול, מאוד מותח וכמובן - כל הכבוד לזוכים!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כי אנחנו אגרסיביים יותר? סתם, יש תירוצים אמיתיים אבל זה באמת לא משנה.

וזה מה שחשוב? רותם סלע? היא בחורה יפה, אבל לא יותר מהרבה אחרות... (ויש לציין שהיא נראתה מאוד משועממת מכל הסיפור). אגב, היא באה בבגדים האלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה מירוץ מעולה!! ובהחלט הפתיע רמת התחרותיות של כולם במיוחד 4 הקבוצות הראשונות שסיימו בהפרש של 4 הקפות אחת מהשניה. בכל מקרה אין את מי להאים במיקום השלישי (המעולה לעצמו) חוץ מאת עצמנו (ובלב גם את האחרים :) ) בכל מקרה אני נהנתי מאוד ומקווה שהאירוע יחזור על עצמו שוב.

פורסם
הבנתי שבגלל המירוץ הזה התעכב לנו האימון ביום שישי :-/

בגלל המירוץ הזה לא הספקנו לקחת את הקארט בזמן שתכננו וזה שיבש לנו את כל היום ואת כל התוכניות.

הוא היה מוכן להרצה רק בשני המיקצים האחרונים ובסוף גם עף לנו גלגל.

אני מאשים את רותם סלע ורוצה פיצוי הולם... :-D (משהו בסגנון הודעה 4 בהחלט יתקבל על הדעת)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...