Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משתדל לצפור , לצעוק ולקלל , ואחרי מס' שניות גם לחתוך מקדימה שיבהלו ולבלום בפתאומיות.

במיוחד לכאלה עליהם שלט "בטסט".

וברצינות :

סבלני לגביהם.

אך:

לדעתי צריך לחוקק חוק, החוק יאסור על מורי נהיגה (ומשאיות הזבל) לצאת בשעות עומס ולעקב את כל התנועה.

שילמדו בשעות נוחות יותר, להם ולנו.

למה לעזלזל צריך להיות פקק של שעה וחצי, ב8:00 בבוקר ביום ראשון בגלל שהעיר מפוצצת בתלמידים?.

ברור שזהו שכר של מורי הנהיגה, שמנסים לדחוף כמה שיותר תלמידים ביום.

אך זה גורם ללחץ , גם התלמיד רואה את זה ככה, וגם יוצר עצבים לכל הנוהגים וממהרים לעבודה או כל מקום אחר, התלמיד רואה את יחס האחרים אליו עם הקללות הצעקות והצפירות, וכשעולה על ההגה עושה את אותו הדבר וכך זה נמשך.

נהג שנוהג לצפור גם לרוב מתעצבן כל רגע, וזה גורם גדול לתאונות הדרכים בארץ.

זאת אומרת , שעות נוחות - פחות צפירות \ צעקות - פחות עצבים = פחות תאונות :-)

כן, לא ברור מה יש להם לחפש באזורי תעשיה בשעות העומס.

כשאני ממהר לעבודה ועדר למדים נתקעים בדרכי (או מורה לנהיגה שהחליט לעצור ולדסקס מול הכניסה לחניון של הבניין), למרות שאני בדרך כלל בן אדם מנומס ורגוע בכביש, גם לי עולה הדם לראש.

יש מורי נהיגה חצופים שמתנהלים בנתיב השמאלי במהירות שלא עולה על 20 קמ"ש, וגם הם עלולים לחטוף צפירה ,כי הם מאלצים אחרים לבצע עבירת תנועה - עקיפה מימין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש את האלה שאני עומד ברמזור אדום והוא לא מספיק אפילו לעבור מצהוב לירוק אז כבר צופרים, משגע אותי, זה מראה עד כמה יש פה חוסר סבלנות.

אני כ"כ מבין אותך ,זה הכי מטריף לי את השכל ואז אני בכוונה מחכה קצת יותר ממה שתכננתי ונוסע לאט, נותן לכ.. מאחורה להתאבד על הכביש, לא רק במכונית אלא גם בקטנוע,לא רוצה שאיזה טיפש שגנב צהוב אדום יוריד אותי.

• תוכן חדש...