Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתדל לצפור , לצעוק ולקלל , ואחרי מס' שניות גם לחתוך מקדימה שיבהלו ולבלום בפתאומיות.

במיוחד לכאלה עליהם שלט "בטסט".

וברצינות :

סבלני לגביהם.

אך:

לדעתי צריך לחוקק חוק, החוק יאסור על מורי נהיגה (ומשאיות הזבל) לצאת בשעות עומס ולעקב את כל התנועה.

שילמדו בשעות נוחות יותר, להם ולנו.

למה לעזלזל צריך להיות פקק של שעה וחצי, ב8:00 בבוקר ביום ראשון בגלל שהעיר מפוצצת בתלמידים?.

ברור שזהו שכר של מורי הנהיגה, שמנסים לדחוף כמה שיותר תלמידים ביום.

אך זה גורם ללחץ , גם התלמיד רואה את זה ככה, וגם יוצר עצבים לכל הנוהגים וממהרים לעבודה או כל מקום אחר, התלמיד רואה את יחס האחרים אליו עם הקללות הצעקות והצפירות, וכשעולה על ההגה עושה את אותו הדבר וכך זה נמשך.

נהג שנוהג לצפור גם לרוב מתעצבן כל רגע, וזה גורם גדול לתאונות הדרכים בארץ.

זאת אומרת , שעות נוחות - פחות צפירות \ צעקות - פחות עצבים = פחות תאונות :-)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם גם צריכים ללמוד גם בתנאי כביש כאלה שיש הרבה לחץ שיכלו להתמודד עם זה אחרי קבלת הרשיון.

אין מה לעשות, לי אישית הם לא ממש מפריעים רק לפעמים אבל אני לא מתחיל להתעצבן מזה כי אני יודע מה עובד על התלמיד הזה, למה להלחיץ.

פורסם

ביום שבו תלמיד לנהיגה ישמע פתאום שקט בכביש ולא צופרים שישים לב טוב טוב לסביבתו כי הוא כנראה בטעות עבר למדינה אחרת או שוגר באמצעות קרן טרנספרומציה לכוכב אחר.

ישראלים מצפצפים על כל מה שזז (בכביש, על החוק, על הבוס, העובד, החבר וכו'). ואם משהו חושב שאנחנו כאלו גרועים לא נהג ברומא.

אגב, המצב הקיים רק משפר את העניין של הלימוד, תנאי לחץ...8)

פורסם
ואם משהו חושב שאנחנו כאלו גרועים לא נהג ברומא.

אגב, המצב הקיים רק משפר את העניין של הלימוד, תנאי לחץ...8)

או בתאילנד, או ברומניה, או עם אמא שלי. :twisted:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ועל זה נאמר (טוב נו לא על זה, אבל נשתמש בזה) - POWER is nothing without CONTROL.

זו לא חוכמה להיות בעל רשיון נהיגה ולצפור לזה שעדיין לומד. כמו שאמרו קודמי, כולנו התחלנו שם ולכן צריך תמיד לזכור - "מהיכן באנו ולאן אנו הולכים..."

אגב, אם אותם צופרים היו מפעילים את ההיגיון הבסיסי ביותר (אפילו של זה קופים יספיק), הם היו מבינים שתלמיד המעכב את התנועה - עושה זאת בגלל שהוא מתקשה, ולכן הצפצוף רק יחמיר את המצב ויגדיל את העיכוב.

דני G.

פורסם
אני נוסע כבר שנה שלמה בלי צופר :)

התקלקל ואני ממש אבל ממש מתעצל ללכת ולסדר את זה

היה את השלב הראשון של הדפיקה על ההגה כמו מטומטם ובגלל זה נקרע לי ההגה

היה את השלב השני של הקללות והדפיקות על ההגה

והשלב האחרון חוסר אונים מוחלט

אבל זה רק לימד אותי על נהגים אחרים, בין אם זה לטובה ואם לרעה

בסך הכל אני יותר מבין נהגים אחרים, שפשוט לא חייב לצפור על כל שטות

"חובת הצפירה רק למניעת תאונה" (או לשם הכרת בחורה) D:

לנסוע שנה בלי צופר זה קצת מוגזם, אך גם לי יצא פעם לנסוע בלי צופר במשך מספר ימים עד שתקנתי את זה. ויש לציין שתרבות הנהיגה שלי השתפרה פלאים.

מכיון שידעתי שאין לי את האפשרות לצפור עשיתי מה שבתרבות נהיגה נכונה צריך לעשות - וויתרתי. אז מה עם הזכות שלי, ירד משהו מכבודי עם וויתרתי, ממש לא.

אז לכך לי עוד כמה דקות להגיע לכל מקום, אך הייתי רגוע הרבה יותר ונינוח.

תנסו גם אתם להחליט לנסוע כאילו אין לכם צופר באוטו, תשתמשו בו רק למה שהוא נועד באמת, למקרה חרום אמיתי ולא רק בגלל שלא בא לכם להאיט במעט את מהירות נסיעתכם או בגלל שאתם רוצים ל"הסביר" למישהו לפניכם שלא יפה להדחף ככה לנתיב. אבל מה לעשות והוא כבר נדחף והוא שם ז*ן על הצופר שלכם.

זה היה לפני כעשרים שנה ואז הייתה לי רגל כבדה על הגז ויד כבדה על הגז ולא ראיתי אף אחד ממטר. עם השנים נרגעתי ואני יכול לספור את מספר הפעמים שאני צופר לכל נהג שהו על יד אחד(של מישהו מהנדסה קרבית).

לעולם אני לא צופר ל -ל' וגם ברמזורים אם מישהו לפני לא זז ברגע שיש ירוק, אז רק לאחר מספר שניות אני נותן איזה פיפ קטן על הצופר בשביל לעורר אותו, מעבר לזה אין טעם מכיון שאם יש לו בעיה כל שהיא הצופר רק ילחיץ אותו ולא יעזור לו לחשוב בשקט.

דרך אגב, אם כולנו כאלה נחמדים, אז מי לעזאזל צופר ל - ל'.

פורסם

לי באופן אישי לא היית בעיה עם האלו שצפרו לי, כי הייתי עונה באותה מידה ומראה להם צורה יפה שלמדתי לעשות עם היד.

הבעיה היית עם הטוסטוסים שחתכו והבהילו לי תתחת עם הרעש המזמזמם שלהם.

אני בכל ה-33 שיעורים שלי צפרו לי אולי פעמיים, וגם זה היה באשמתי נטו.

פורסם

צריך לראות שיעורי נהיגה איפה שאני גר. התלמידים יותר מנוסים מהרבה נהגים שכבר וותיקים והם צופרים לאחרים.

את האמת אני רוב הזמן מנסה לשמור על כמה שיותר איפוק כשאני רואה ל', אבל אני חייב להודות שפעם לא הייתי ככה, כל ל' שהייתי רואה, במיוחד בחורות הייתי צופר ומבהיל, פשוט קורע לראות בחורה בשיעור נבהלת. תנסו זה שווה.

אבל בטסט, במבחן המעשי אני בחיים לא יבהיל אף אחד, בדיוק כמו שאני לא רציתי שיבהילו אותי.

פורסם

אני גם לא כ''כ אוהב לצפור באופן כללי אך מדי פעם אחרי יום עבודה ארוך ומייגע שאתה כבר מעוניין לחזור הביתה ואתה נתקע בפקק ויש לך את ה"חמוד" הזה שמדבר בטלפון(בספיקר כאשר מסתכל לכל הכיוונים כדי לא להתפס) ולא ממש מבחין בירוק שהתחלף,או את זאת שחולמת על הכביש בשמאלי ושומרת פער של 8 מכוניות כאשר עוקפים אותה כולם מימין אני פשוט נטרף.

לתלמידי נהיגה אני גם לא מצפצף אלא פשוט עוקף או לא עומד מאחוריהם אבל גם כאן לעיתים קרובות נראה כאילו המורה לא עושה את עבודתו ובכל זאת הרכב נוסע בנתיב השמאלי סתם כך בזחילה.

לפעמים אני מצטער שיש לי צופר....ולא תת מקלע חחח .

אני לא שובינסט או גזען ומתייחס לכל המינים,גילאים,עדות וכו' כאחד.

אני רק מצפה מהנוהגים על הכבישים להיות יותר ערניים,לשים לב למתרחש סביבם ופשוט לנהוג כשורה מבלי לגרום לאחרים לזגזג,לצפצף ובקיצור להרתיח את דמם.

פורסם
אני גם לא כ''כ אוהב לצפור באופן כללי אך מדי פעם אחרי יום עבודה ארוך ומייגע שאתה כבר מעוניין לחזור הביתה ואתה נתקע בפקק ויש לך את ה"חמוד" הזה שמדבר בטלפון(בספיקר כאשר מסתכל לכל הכיוונים כדי לא להתפס) ולא ממש מבחין בירוק שהתחלף,או את זאת שחולמת על הכביש בשמאלי ושומרת פער של 8 מכוניות כאשר עוקפים אותה כולם מימין אני פשוט נטרף.

לתלמידי נהיגה אני גם לא מצפצף אלא פשוט עוקף או לא עומד מאחוריהם אבל גם כאן לעיתים קרובות נראה כאילו המורה לא עושה את עבודתו ובכל זאת הרכב נוסע בנתיב השמאלי סתם כך בזחילה.

לפעמים אני מצטער שיש לי צופר....ולא תת מקלע חחח .

אני לא שובינסט או גזען ומתייחס לכל המינים,גילאים,עדות וכו' כאחד.

אני רק מצפה מהנוהגים על הכבישים להיות יותר ערניים,לשים לב למתרחש סביבם ופשוט לנהוג כשורה מבלי לגרום לאחרים לזגזג,לצפצף ובקיצור להרתיח את דמם.

ביום שתבין שרוב מי שמסתובב בכביש לא עושה זאת בשביל הכיף, אלא כי הוא חייב ובנוסף לרוב לא מאוד מוכשר בנהיגה,

רמת העצבים שלך תרד מעט ותהפוך את ההישרדות בכביש לקלה יותר.

פורסם
אבל אני חייב להודות שפעם לא הייתי ככה, כל ל' שהייתי רואה, במיוחד בחורות הייתי צופר ומבהיל, פשוט קורע לראות בחורה בשיעור נבהלת. תנסו זה שווה.

.

כנראה שלא קראת את הפוסט, או שבחרת להתעלם ממטרתו, אם אתה מדרבן אנשים לנסות ולהבהיל תלמידים בשיעור נהיגה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המורה שלי כלמדתי נהיגה, לימד אותי, אל תתיחחס לצופרים, מי שצופר מאחל לך בהצלחה =)

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם
מצטער לומר לך שהמורה שלך הוא לא גאון גדול, אל תחנך את מי שמסביבך יש סכנה בכביש (במקרה זה הנהגת שצפרה מאחור)

תעשה את המירב להמנע מהסכנה ואל תכניס את עצמך למצבים מסוכנים יותר כדי "לחנך" את הסביבה שלך.

דוגמא נוספת היא ההתעקשות על נתיב כדי שמי שנמצא מימינך/שמאלך לא יצליח לעבור, אלמנט שרואים הרבה בכבישים

וגורם לחוסר שמירת מרחק כרונית בכביש ועצבנות כללית.

מישהו כבר מתחיל להדחף שיהיה לו לבריאות לא צריך לסכן את עצמך כדי להראות לו...

צודק. מאוד מאכזב לראות שמורה לנהיגה, בעיצומו של שיעור נהיגה, מתחיל לשחק משחקי אגו על הכביש.

פלא שהכבישים נראים כמו שהם נראים?,

איש כזה לטעמי לא ראוי להיות מוסמך להכשרת נהגים חדשים.

אני נוסע כבר שנה שלמה בלי צופר :)

התקלקל ואני ממש אבל ממש מתעצל ללכת ולסדר את זה

היה את השלב הראשון של הדפיקה על ההגה כמו מטומטם ובגלל זה נקרע לי ההגה

היה את השלב השני של הקללות והדפיקות על ההגה

והשלב האחרון חוסר אונים מוחלט

אבל זה רק לימד אותי על נהגים אחרים, בין אם זה לטובה ואם לרעה

בסך הכל אני יותר מבין נהגים אחרים, שפשוט לא חייב לצפור על כל שטות

"חובת הצפירה רק למניעת תאונה" (או לשם הכרת בחורה) D:

אני מצטרף להמלצה.

גם אני נסעתי תקופה ארוכה בלי צופר - על אופנוע!

הידיעה שאין לי יכולת לצפור הבטיחה שאני לא אכניס את עצמי כלל למצבים בהם אהיה עלול למצוא צורך להשתמש בצופר, וזה הפך את הרכיבה שלי לבטוחה בהרבה. תכננתי קדימה הרבה יותר, הייתי עירני לסובבים אותי הרבה יותר, והקדמתי תגובות למצבים שעלולים היו להתפתח לבעייתיים.

לאחר תקופת הלימוד הזאת, מצאתי שאני כמעט אף פעם לא משתמש בצופר.

למעשה, אני כבר לא זוכר את הפעם האחרונה בה צפרתי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...