Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון סוף סוף אני הולך להתקין את המערכת שקניתי

רדיו דיסק פיוניר 6050ub

קומפוננט הרץ היי אנרג'י

סאב es250 של הרץ

ומגבר של פניקס גולד אוקטן r8

עכשיו בדקתי באוטו שלי (פיג'ו 206) , ומסתבר שכבר יש לי חיווט קיים , וגם במצבר הפלוס חי, פתוח משהו כזה.. (אלו היו המילים של המתקין )

נשאר לי 2 כבלים של RCA , וקניתי כבר את שניהם של audioson

כלומר אין יותר מידי עבודה למתקין , אפשר לסיים את הכל בשעה פלוס במקום נגיד 3 שעות

עכשיו החיווט הקיים הוא של 8 גייג' , והשאלה היא האם עדיף להוציא את הכל , בשביל חיווט של 4 גייג' או שזה לא קריטי ?

פורסם

לפי דעתי תחליף אתה לא יכול לדעת כמה זמן שוכבים שם הכבלים או מה קרה להם תעשה התקנה נקייה מסודרת אל תחסוך בכלום תשמע לי וגם אם בסוף אתה מחליט שאתה משאיר את הכבלים זאת לא עבודה של שעה זה לפרק דלתות להכין פלטה למגבר לחבר למגבר זה לא עבודה של שעה בשביל התקנה יפה מסודרת לוקח זמן אבל זה עדיף בסוף

• תוכן חדש...