Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את הסט הזה ספציפית, אבל לאחי יש 2 סטים של אטון (אחד RS ואחד PRO), והם לא פחות ממדהימים ביחס למחיר שלהם (לא נכנס למחיר). בהחלט מוצרים ששווה להתייחס אליהם ברצינות. למען ההשוואה, ה-PRO כביכול ברמה של הדוטק של מורל, וה-RS ברמה של ההייבריד. חזקים מאוד במוזיקה אלקטרונית (מועדונים בקיצור) וגם בראפ\היפ הופ. מידבאסים מעולים, טויטרים לא צורמים. מעבר לזה, לא נראה לי שמישהו יוכל לתת חוות דעת על הסט הזה ספציפית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי שומאכר לא נראה שאפשר להשוות את הETON למורל מבחינת סאונד בכל זאת טכנולוגיה גרמנית או שאני טועה?דרך אגב באיזה גדלים הסטים של אחיך?כי הסט המדובר הוא 175 ממ קוטר.תודה.

פורסם

אז זה ש הETONים למינהם איכותיים וטובים ובעלי צליל נורא ככה וככה אני יודע וכמובן תיאורים ושבחים ממכם חבריי

אך באמת לא בשביל משהו פשוט אם מישהו מישהי מישהם יכול לתת מילה של הכרות או יידע יותר נרחב לגבי הסט הנ"ל

אני כנראה בתכנון להביא סט כזה חדש , כן כן עדיין יש איפשהו :wink:.

תודה מראש לכולם

:roll:

פורסם
סט של חברה גרמנית קלאסית שאיננה עוד

ההגיון הבריא שלי אומר שאם החברה נעלמה מעל פני האדמה גם האתר שלהם אמור היה להעלם. משום מה הוא עדיין חי ובועט.

http://www.etongmbh.com

אני באמת שלא יודע מה קורה\קרה עם החברה הזאת, אבל אני מאמין שהיא עדיין קיימת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה באמת מעניין איתמר

אבל מה בנוגע לסט הנ"ל אין עליו נתונים כל כך...

חברה וותיקים ואולי מתקינים למינהם האם יש למישהו מושג על הסט או יכול לברר

:roll:

פורסם

החברה האורגינלית איננה עוד היא היתה עד 2003 ולאחר מכן נקנתה והפסיקה לייצר בגרמניה שים לב ללוגו 2003 ETON GmbH

כאשר החברה קיימת משנת 1983.ישנו אתר שכותב כך North Scan Formerly Eton כנראה שנורת סקאן רכשו את ETON

לגביי הסטים החדשים באתר נראים עם נתונים מעולים אבל לא מכיר.מקווה שעזרתי.

הסט המדובר הוא אולד סקול מיוצר במערב גרמניה הנתונים המלאים שלו הם

Z= 4 Ohm

Fe= 45 Hz

Qts= 0,52

Vas= 19 dm3

BxL= 4,4 Tm

Sd= 137 cm2

Re= 3,2

Range 40Hz - 24kHz

sensitivity 93 db

RMS 100 Watt per woffer ׂ[OLD SCHOLL WATTS]

Peak 200 Watt per woffer [OLD SCHOLL WATTS

פורסם

old scholl watts? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זהו סט מהאסכולה הישנה כמו שיש למשל מגברי רוקפורד ישנים שה35 או ה40 וואט המוצהרים הם חופפים ל70-80 וואט של המגברים החדשי אותו דבר זה הם אנדרריטד אני ראיתי את הסט הנל והמגנט שלו מפלצת לא דומה בכלל למגנט של הפולק אודיו אצלי חצי ממנו שגם מוצהר 100 וואט.

פורסם

dnco

1. המגברים היחידים שהוציאו הספקים גבוהים בעשרות ומאות אחוזים מההספקים המוצהרים היו מגברים שענו לשם cheater amps מסוף שנות ה 80 ותחילת-אמצע ה 90 ולא הרוקפורדים "הישנים" שאתה מדבר עליהם.

2. אין טיפת קשר בין גודל המגנט לעוצמה של הרמקול.

איתמר.

פורסם

איתמר

אז לפי מה שאתה אומר רמקול שמוצהר 100 וואט ב4 אוהם יתן אותה עוצמה כמו רמקול אחר שמוצהר 100 וואט ב4 אוהם?

ולגביי המגברים שמעתי רופורד 360 X נדמה לי שזה שמו 35 וואט לערוץ ושמעתי מהסדרה החדשה יותר הP שמוצהר פי 2 ממנו ה35 וואט הרבה יותר חזק.

פורסם

זה מורכב.

זה שרשום על רמקול אחד 100WATT ועל רמקול אחר 150WATT לא אומר דבר וחצי דבר על איך הם יישמעו, מי יהיה יותר חזק, מי ירד יותר נמוך וכו'.

גם לגבי נתוני ה RMS של המגברים, גם הם לא בדיוק המדד לעוצמת או כוח המגבר. נתוני ה RMS שכולם מייחסים להם חשיבות אלוהית לא באמת כל כך חשובים כמו שנראה לנו.

הסיכוי ששמת לב לשינוי בעוצמות בין מגברים שואף לאפס. לפסיכולוגיה יש תפקיד מרכזי מאוד בתחום האודיו.

איתמר.

• תוכן חדש...