Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם לוקח לדף הפורום איזה כמה דות טובות לעלות

זה יכול להיות כל דף לא בשום פורום ספציפי

מה שרשום בשורת המצב למטה זה

Reading: pagead2.googlesyndication.com...

זה קורה לי רק בפורום הזה, אפילו שלפעמים אני פותח את הפדפן על דף ריק ואז ניגש לפורום אז קורה שלוקח לדף כמה דקות טובות להיטען

הוא נתקע במצב שבכותרת רשום קארזפורום והרקע הכחול ורק אחרי כמה דות זה משתחרר ועולה כל הדף

מחקתי בצים זמניים וכל זה ועדיין כמה פעמים ביום זה ממשיך לקרא, ושזה לא קורה הפורום טס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה אני יקרא את זה בהיזדמנות מתי שהפורום יהיה תקוע

אגב למרות שיש עודף במלאי של האות "ק" , בידיוק אצלי במקלדת האות הזו מתפקדת חלקית אז התנצלותי על ה "ק"ים שחסרים בהודעה למעלה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה נובעת מהפריים של הפירסומות של גוגל שמשום מה הוא תוקע את טעינת הדף

חסמתי את הפריים ב FF וזה פתר את הבעיה

• תוכן חדש...