Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, האופציות הצטמצמו קצת: דייהטסו סיריון שנת 2000 , פורד פיאסטה שנת 2000 2001 או שאולי כדאי לרדת לשנתון יותר נמוך ולקנות סוזוקי בלנו? אני לא יודעת מה לעשות... אני חייבת עזרה!

פורסם

לדעתי לנסיעה עירונית אין טעם לקנות סוזוקי בלנו חוץ מגודל היא לא מציעה משהו מעבר לשתי המכוניות שהזכרת ששתיהן אופציות ראויות ויש עוד כמו פונטו למשל . אני חושב שהבחירה כאן היא יותר פונקציה של מצב הרכב הספציפי כלומר חפשי רכב במצב טוב שמור ומתועד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חשוב לבדוק את ראש המנוע ואת הקאמשאפט. עדינים מאד ונוהגים לעשות בעיות אם היה שימוש במים לא מאיכות גבוהה.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

אני הייתי מעדיף את שרייד מנוע 1300 סמ"ק:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=100&FromYear=1998&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1300&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

סיריון עם מנוע 1000 סמ"ק פחות מומלצת - די חלשה והמנועים מתעייפים יחסית מוקדם.

אחד השירשורים על הקאמשאפט (גל זיזים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי מה שאני אגיד עכשיו ישמע לך מוזר, אבל פונטו ספייס הוא אחד הרכבים הבטיחותיים לתקופתו (ביחד עם רנו קליאו).

לפונטו שהיתה לך יש 4 כוכבים במבחן הריסוק, לסיריון 2000 רק שלושה.

שרייד עוד פחות בטיחותית.

בטיחת:

פונטו

סיריון

זה שכמעט התהפכת עם פונטו ספייס לא מעיד על חוסר בטיחות - אולי ברכב אחר , פחות בטיחותי ה"כמעט" היה הופך לממשי.

תעשי לך סדר עדיפויות: בטיחות, נוחות, אמינות, זריזות, מראה חיצוני, חיסכון.

אולי כדאי לשקול גיר רגיל (אם ניתן) - תקבלי רכב יותר חיסכוני, יותר זול, עם סיכוי יותר קטן לשיפוץ יקר בגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...