Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 11 1983

ישה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד שניה קילומטרג' אמיתי 143000 רשיונות מופקדים מזה ארבע שנים. אצל הבעלים הנוכחי מעל עשר שנים חונה במשך שנים תחת גג כך שמצב הבודי טוב מאוד

הנעתי אותה עם כבלים בלי כל בעיה ונשמעת ממש מצויין, כמובן ידנית, 5 דלתות.

מה יש לעשות כדי להביאה למצב נסיעה מבחינת הרשויות, פרוצדורה ועלות, ומה שווה לשלם בעבורה

בתודה

ופורים שמחחח לכולם

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אופציה א:

להוציא רישיונת מהפקדה, לבצע בדיקת מעבדה מוסמכת (מעין טסט מורחב, בשביל לעבור אותו הרכב צריך להיות תקין לחלוטין, עלות נדמה לי באיזור 1000 ש"ח), אחר כך אפשר להעביר בעלות על שמך.

אופציה ב :

להמתין עוד 4 שנים, להוציא את הרישיונות מהפקדה, להעביר את הרכב לסטטוס אספנות, ולעשות טסט רגיל, שעולה 150 ש"ח.

מחיר הרכב היום הוא 0 ש"ח.

פורסם
אופציה א:

להוציא רישיונת מהפקדה, לבצע בדיקת מעבדה מוסמכת (מעין טסט מורחב, בשביל לעבור אותו הרכב צריך להיות תקין לחלוטין, עלות נדמה לי באיזור 1000 ש"ח), אחר כך אפשר להעביר בעלות על שמך.

אופציה ב :

להמתין עוד 4 שנים, להוציא את הרישיונות מהפקדה, להעביר את הרכב לסטטוס אספנות, ולעשות טסט רגיל, שעולה 150 ש"ח.

מחיר הרכב היום הוא 0 ש"ח.

תודה על התשובה המאירה והמהירה

לפי זה על המוכר לשלם לי כדי שאקח אותה ממנו:shock: ואיך אני אוריד לו במחיר אם המחיר הוא אפס:-)

כדי להביאה למעבדה מוסמכת יש להביאה ממקום רבצה הנוכחי למוסך ומשם למעבדה. האם על גרר או מותר בנסיעה? אני מניח שבכל מקרה היא זקוקה לאישור מוסך על תקינות בלמים. האם זקוקה לאישורים נוספים?

בתודה

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תודה על התשובה המאירה והמהירה

לפי זה על המוכר לשלם לי כדי שאקח אותה ממנו:shock: ואיך אני אוריד לו במחיר אם המחיר הוא אפס:-)

כדי להביאה למעבדה מוסמכת יש להביאה ממקום רבצה הנוכחי למוסך ומשם למעבדה. האם על גרר או מותר בנסיעה? אני מניח שבכל מקרה היא זקוקה לאישור מוסך על תקינות בלמים. האם זקוקה לאישורים נוספים?

בתודה

ישראל

מחיר הרכב הוא בדיוק במפגש הרצונות של המוכר והקונה (או כמו שקובי אמר פעם: כמה שהפסיכי דורש, וכמה שהפרייר מוכן לשלם..).

ולעניין עצמו: תכין יפוי כוח לטובתך מהבעלים/המוכר + תעודת הזהות שלו (לא צילום, אלא התעודה עצמה). תיגש למשרד הרישוי, ותבקש להוציא רישיון רכב + רשיון רכב זמני ל48 שעות - הרשיון הזמני יאפשר להתנייע עם הרכב למעבדה/מוסך/מכון רישוי וכו'.

לפני שאתה מגיע למעבדה, תוודא שהרכב ביקר במוסך (אישור רכב מיושן, ולמיטב זכרוני תידרש גם לאישור שהרכב עבר 'כיוון פרונט').

תיזכור שהזמן 'רץ' מהר, ולכן תוודא היטב את המועד אותו אתה מעוניין לנצל (תאם עם מוסכים). ניתן להוציא עד שלושה רשיונות זמניים ...

לאחר שתעבור (בהצלחה) את המעבדה המוסמכת, ניתן יהיה לגשת עם הרכב ל'טסט', ולאחר שיעבור גם את זה - ניתן יהיה לבצע העברת בעלות.

המלצתי לך - לא להתייאש ו/או להתעצל, ולא להמתין ארבע שנים, אלא לבצע את התהליך כעת (ולא להצטער בעתיד על כך שלא עשית זאת...)

פורסם

תודה על התשובה המקיפה

עכשיו זה ביני לביני ואני מעריך שאני אלך על החזרתה לכביש עכשיו

פורים שמחח

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין דבר כזה 0 ש"ח. לא היה ולא יהיה. וגם לא טוב שיהיה; אם נותנים לך רכב בלי כסף, תן סכום סמלי אפילו

בעבורו, שלא יגידו אח"כ שאתה חייב להם כך וכך וכך...(לא נוגע אליך כי במקרה שלך המוכר בכל זאת מבקש משהו).

אז, כמו שאסף אמר, מפגש הרצונות, וכמובן בהתאם למצב הרכב והניירת.

שיהיה בהצלחה וחג פורים שמח :smilecolr

• תוכן חדש...