Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדהים.

כל הכבוד. אבל ספר לנו קצת על ההליך יבוא. יש המלצות? לפי איזו דרגה חייבו אותך?

בהצלחה,

אלירן

לפי מה שהבנתי הרכב לא נמצא בקרוואס ( לפחות ככה אמרו לי ) אז אני לא בטוח לגבי איך דרגו אותו .

מה שכן דאגתי לעשות וזה להביא דוגמאות של בטות קופה מאותם שנות ייצור אשר נמכרו בעבר ובהווה ב EBAY ובאתרים שונים בארה"ב על מנת להקטין את תשלום המכס .. נראה לי שזה יכול לעזור . אבל שוב ישנה חשיבות גדולה לעבודת עמיל המכס במצבים אלו .

כמובן שBILL OF SALE נמוך יכול לעזור...

עיניין ההובלות הוא מרכיב מרכזי בעלויות שהרי תשלום המס חל גם על ההובלה ונגד זה אין הרבה מה לעשות ..

בהודעות הקודמות ציינתי עלויות של ההובלות ..

דבר חשוב מאוד ברכבים 78-79 , להוכיח תאריך ייצור ועליה לכביש (כמובן 30 שנה ומעלה אפילו לא חודש פחות ) ורצויי לדאוג לזה ליפני שרוכשים את הרכב בפועל..

דבר נוסף והכרחי לקבלת הרישיון ייבוא הוא הוכחה של הגה בצד שמאל ע"י צילום .

פורסם
לפי מה שהבנתי הרכב לא נמצא בקרוואס ( לפחות ככה אמרו לי ) אז אני לא בטוח לגבי איך דרגו אותו .

מה שכן דאגתי לעשות וזה להביא דוגמאות של בטות קופה מאותם שנות ייצור אשר נמכרו בעבר ובהווה ב EBAY ובאתרים שונים בארה"ב על מנת להקטין את תשלום המכס .. נראה לי שזה יכול לעזור . אבל שוב ישנה חשיבות גדולה לעבודת עמיל המכס במצבים אלו .

כמובן שBILL OF SALE נמוך יכול לעזור...

עיניין ההובלות הוא מרכיב מרכזי בעלויות שהרי תשלום המס חל גם על ההובלה ונגד זה אין הרבה מה לעשות ..

בהודעות הקודמות ציינתי עלויות של ההובלות ..

דבר חשוב מאוד ברכבים 78-79 , להוכיח תאריך ייצור ועליה לכביש (כמובן 30 שנה ומעלה אפילו לא חודש פחות ) ורצויי לדאוג לזה ליפני שרוכשים את הרכב בפועל..

דבר נוסף והכרחי לקבלת הרישיון ייבוא הוא הוכחה של הגה בצד שמאל ע"י צילום .

נ.ב :-)

נעזרתי מאוד ביומן ייבוא של נמרוד רחמימוב .

תודה קבל ח"ח !

פורסם

מדהים, מדהים, מדהים, הייתי רוצה להיות חצוף ולבקש צילום של כל קימור באוטו אבל אם תגיע למפגש אני מאמין שתקבל צילומים איכותיים של הצלמות של הפורום.

עריכה

שימו לב לטימטום של ההנדסת אנוש האיטלקית, איפה שמו את המאפרה מאחורה, בין המושבים צמוד לראש

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איזה יופי.

ראיתיח כזו בצבע חום/בורדו אצל רון קאר - רכב מאוד יפה.

פגושים אמריקאים לא לטעמי.

תתחדש !!!!!

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני לא בטוח שזו מאפרה- נראה לי דווקא תאורה.

ואם זו מאפרה- למה טמטום- דווקא חוכמה- מהפה ישר למאפרה!!!:idea:

זו לא מאפרה , זו תאורת פנים !

פורסם
אני לא בטוח שזו מאפרה- נראה לי דווקא תאורה.

ואם זו מאפרה- למה טמטום- דווקא חוכמה- מהפה ישר למאפרה!!!:idea:

הסתכלתי יותר טוב ואכן זו תאורה, (סליחה)

אם זה היתה מאפרה אז האפר היה עף עליך לפנים כשהחלון פתוח ואתה יושב מאחור, או שהיית מריח את המאפרה כל הנסיעה :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

פשוט אוטו יפייפה!!!

צבע מדהים!

ראיתי לא מזמן אחת כזאת אפורה בירושלים.

שלמה אבל עומדת!

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

מהממת איש, הייתי שמח לראות אותה מקרוב, אתה חיפאי אז יש לי סיכוי לא רע לראות אותה :) סע בזהירות תשמור על עצמך ועליה.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
תתחדש רכב ממש יפה ושמור נשמח לראותך במפגש הצפוני. ראיתי שלוח השעונים שלח במילים תזהר לא להתבלבל

תודה רבה !! כשאסיים עם הרישויי אני אגיע למפגשים ..

פורסם

ברוך הבא ! תתחדש ותהנה.

אני זוכר שבשנות השבעים היתה אחת כזו דומה בחיפה עם מגדש טורבו (ירוק מטאלי בהיר) והנוהג בה היה אדם מבוגר שאמר לי שלא יחליף אותה אף פעם. אני לא יודע מה קרה לאוטו האיש כבר בעולם אחר...

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...