Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי אולי אופציה להביא מגבר מארה"ב וחשבתי להביא מונובלוק שיתאים ל SQ אך יחד עם זאת שיהיה מספיק עוצמתי.

האם ALPINE נכללים בקטיגורייה?

בדקתי ECLIPSE אך לא ראיתי מונו מספיק חזק עבורי.

עוד חברות טובות?

תקציב עד 400$ ועוצמה לפחות 800 RMS ב 2 אום ועדיף גם תמיכה ב 1 אום.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי פשוט עדיף שקודם תאמר לנו איך אתה קובע שאתה צריך 800 RMS בשני אוהם, מה הסאב שאתה מגביר?

אולי זאת בכלל דרישה מיותרת.

איזה אלטרנטור יש לך ברכב?

מה עובי החיווט?

האם יש מצבר נוסף ברכב?

מה הם רכיבי המערכת הכוללת?

לבוא ולשים מגבר שמוציא 800 וואט RMS ופשוט לזרוק אותו על מערכת בסיסית - לא יתן לך כלום.

צריך לדעת את הנתונים האלה בכדי לייעץ לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסכים עם אדי (בצעד נדיר)

אבל סתם שתקבל כיוון בשביל הכיף

תעיף מבט על DLS A6

וסתם שתדע, לא תמיד כדאי לייבא מחול, אם אתה משלם משלוח מעמ ומכס במחירים הרבה יותר נוחים אפשר למצוא בארץ דברים יפים

פורסם

אני לא אשלם משלוח כי יביאו לי את זה ( אני מודע לכל סוגיית הייבוא מחו"ל).

לגבי החלטתי, היום יש לי מגבר JBL POWER BP1200.1 על חיווט 4G וסאב IDMAX המגבר מוצהר על הספקים 600 ב 4אום ו 1200 ב 2 אום ויציב 1 אום אך הוא אנדררייטד, יש סיכוי שאחליף ל 2 סאבים של GENESIS או בכלל לסאב אחר.

למה 800 ב 2 אום, כיוון שאני אוהב שיהיה לי גמישות כי מגבר לא מחליפים כל יום ונאמר לי שמגברי CLASS D צורכים פחות חשמל והJBL לפי מיטב ידיעתי לא CLASS D, כמו כן נמסר לי שהמגבר JBL POWER הוא יותר ללכיוון SPL אך אולי אני טועה ואם כן אז אשאיר אותו ובזה מסתיים הסיפור :-).

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

מגבר חזק לSQ זה רק הגברת קלאס A/B.

מגברים כמו A6 של DLS כפי שגורל העלה.

אודיסון LRX1.1K.

ודברים כאלו.

הרבה מגברי קלאס A/B בהספקים הללו- אין.

ובמחיר הזה בכלל אין הרבה.

כי מגברים אחרים כמו ג'נסיס סידרה III זה מגבר קלאס A/B אבל הוא יעלה לך לפחות כפול.

או הHAMMER של טרו-טק הוא גם קלאס A/B אבל גם יעלה כפול.

-----------

מכוון שמדובר על IDMAX ואתה מחפש מגברים שהם קלאס D- אני ממליץ על מגברים של סאן-דאון SAE-1000D או הSAE-1200D יעשו את העבודה והמחיר שלהם הוא אטרקטיבי עם אחריות.

under construction..

פורסם

סה"כ יש לך מגבר מעולה - מתוכנן ע"י CROWN אם כבר עסקינן בSQ וחברות העשירון העליון.

למה אתה חושב שהוא לא יספיק לשני סאבים של GENESIS?

השאלה היא עדיין אותה השאלה בעצם - אל איזה תשתית המגבר הזה יושב? מה באמת הבעיה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע שהמגבר שלי תוכנן ע"י CROWN (יוקרה בפני עצמה) וברור שהוא יספיק, אך כיון שאם אעבר לסאב או סאבים שהוא PURE SQ השאלה אם ה JBL שלי בקטיגוריית ה SQ או לא, אם כן אז תודה רבה ועזרתם לי מאוד ואולי הייתי צריך לפתוח את השרשור אחרת ראש.

פורסם

תראה אני דוגל בשיטה כזאת

עזוב מה יגידו לך פה אין לזה משמעות בשקל

אחד יגיד מונו איכותי זה רק קלאס AB אחר יגיד חרטה ברטה קלאס D יותר חסכוני וזה לא הבדל שמיע

יש לך כבר מגבר שקנית, מותקן

שים עליו איזה סאבים שאתה רוצה תראה איך שומעים

טוב לך

מספיק לך הרווחת

אם לא טוב תחפש לאן לשדרג

פורסם

יש משהו בגישה שלך :-)

בהחלט אנסה זאת.

תודה לכולם.

פורסם
מגבר חזק לSQ זה רק הגברת קלאס A/B.

מגברים כמו A6 של DLS כפי שגורל העלה.

אודיסון LRX1.1K.

ודברים כאלו.

הרבה מגברי קלאס A/B בהספקים הללו- אין.

ובמחיר הזה בכלל אין הרבה.

כי מגברים אחרים כמו ג'נסיס סידרה III זה מגבר קלאס A/B אבל הוא יעלה לך לפחות כפול.

או הHAMMER של טרו-טק הוא גם קלאס A/B אבל גם יעלה כפול.

-----------

מכוון שמדובר על IDMAX ואתה מחפש מגברים שהם קלאס D- אני ממליץ על מגברים של סאן-דאון SAE-1000D או הSAE-1200D יעשו את העבודה והמחיר שלהם הוא אטרקטיבי עם אחריות.

בדיוק מה שהוא אמר A6 או LRX

פורסם

יש לך מגבר טוב, כנראה יותר טוב ממה שאתה חושב.

מסכים עם עתיד +1

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה חברים, אתם באמת עוזרים ואין ספק שהידע שלכם מועיל לכולם.

פורסם

ת'רד שהסתיים בהסכמה מלאה ביני לבין עתיד.

מנהלי הפורום - אפשר לסגור את הת'רד? לשים בדביק ולציין מאורע היסטורי והיסטרי? :-P8):lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

לא.

לא ניתן לכם את העונג.

תמשיכו לריב .

:twisted:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לyossiam יש לי גם את המונו הנ"ל תשקיע בחיווט טוב ותיבה טובה והוא יגביר כמו שצריך..אפילו שיש לו נטיה לצרוך קצת חשמל.אבל אפילו שהייתה לי מערכת חשמל רגילה הוא עבד מצויין

• תוכן חדש...