Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואתה מתכוון להחליף את המגבר, אני מצטרף להמלצה על סאן-דאון SAE-1000D או הSAE-1200D,

למרות שמקובל לומר שבמערכת מוכוונת SQ משתמשים בהגברה קלאס AB גם במונו.

לי אמנם יש את הLRX 1.1K של אודיסון, מגבר קלאס AB מכוון ל1 אוהם להגברת הIDMAX, אבל האלטרנטור שלי 120AH, מצבר 80AH, ועדיין אני יכול להרגיש לא מעט נפילות בקטעי באס חזקים. לא מן הנמנע, וייתכן ואעבור להגברה קלאס D, כי ל"אודיופיל" כמוני [ולרוב האנשים], עדיף לקבל את הנצילות ואת צריכת החשמל העדיפה של מגברי הקלאס D, מאשר את האיכות של הAB [במונו כמובן].

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מרגיש את המשיכת חשמל בבאסים, האורות מהבהבים לא מעט בעוצמות גבוהות, אך כיון שמדובר ברכב ליסינג שלא אשקיע בו בשיפור מערכת חשמל חשבתי גם על CLASS D, אך אשאר עם המגבר הזה בינתיים, עד השגעון הבא:-)

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

חשבת פעם אולי שאם אתה נוגס בעוגה, היא כבר לא שלמה?

לשימוש ברכיבים זללניים שכאלו יש מחיר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לנגוס בעוגה, ולאפות מיד עוגה חדשה.

ואז לנגוס בחדשה, ולאפות מיד עוגה חדשה נוספת.

איך?

עם מע' חשמל תואמת, העוגות נאפות לך בזו אחר זו, כך שאתה יכול לנגוס ולזלול חופשי, מבלי לחשוש.

אגב, מחפש המלצה לעוגות ברמה גבוהה ביותר? הפתיחה בקרוב..:wink:

פורסם

גני אורנית!!!

או שזה גני אורנים... וואט אבר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
גם אני מרגיש את המשיכת חשמל בבאסים, האורות מהבהבים לא מעט בעוצמות גבוהות, אך כיון שמדובר ברכב ליסינג שלא אשקיע בו בשיפור מערכת חשמל חשבתי גם על CLASS D, אך אשאר עם המגבר הזה בינתיים, עד השגעון הבא:-)

תודה.

תעבוד בהתנגדות גבוהה

נאמר תנסה לעבוד ב2 או 4 אום , תקבל את אותה איכות .

פורסם

אני עובד ב 2 אום, אם הייתי יכול הייתי עובד ב 4 אום, אך הסאב הוא 2 סלילים של 4.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

זה לא JBL - זה רק מארז של JBL ומיוצר על ידם - זה CROWN.

Pioneer TS-X150

פורסם
That jbl kills the sundown 1k . And the 1.2k .

אני מניח שערכת השוואה בין ה JBL 1200 לסאנדאון 1200 ?

אולי כדאי שגיא (שומאכר) יחלוק איתך מנסיונו הלא קצר עם הJBL הנ"ל והסאנדאון שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה-JBL בהחלט מגבר בהמה. וטוב. אבל לאחי בזמנו (לפני כשנה) הוא עשה בעיות, בגלל כל החשמל שהוא זלל, והוא זלל! היה שורף פיוזים כל שני וחמישי (רוני יעיד על כך :-(). וזה עוד היה כשהוא הפעיל את ה-FIQ בלבד, ב-2 אוהם. לאחר שאחי החליף אותו בסאנדאון 1500 הכל נרגע יחסית, הוחלף גם סאב (BTL), עבר להתנגדות 1 אוהם, והמערכת חשמל דיי שרדה עוד איכשהו (המצבר כבר מת למען האמת, ואז הוחלף מצבר). את השאר אתם רואים כבר במפגשים :-D

לא טוען נגד ה-JBL, אבל כדי להוציא ממנו את המיטב (ושהוא יוציא את המיטב מהסאב\ים), בהחלט צריך לחזק את מערכת החשמל, וחיזוק רציני. לעומתו הסאנדאון עדיין עובד על מערכת חשמל לא כלכך מחוזקת (החלפת מצבר לקינטיק 1400), ועד היום לא נשרף כלום (חוץ מסופית אחת במפגש דרום לפני כחצי שנה :lol:) והכל עובד.

כמו כן יש לציין, שהסאנדאון שולט בסאבים בקלילות. עם ה-JBL ה-Q היה דיי מתפרע (עוצמתי אומנם, אבל "בורח"). לעומת זאת עם הסאנדאון הסאב היה חזק (כמו עם ה-JBL) אבל שמר על מגבלותיו ולא משתגע ו"בורח".

מבחינת עוצמה, אין מה להשוות, כי לא מדובר באותם הספקים.

יש עוד מיני השוואה שעשינו אני ועוד חבר פורום מאוד מהולל עם שני מגברי מונו, אבל לא אציין אותה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...