Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני קניתי לאחרונה רדיודיסק מדגם פיוניר deh-p5000ub שתומך ב-USB.

עד היום (כשבועיים יש לי את המכשיר הנ"ל) השתמשתי בכרטיס זיכרון של 1 ג'יגה והוא עבד לי מעולה.

אתמול חבר רצה לשים אצלי כרטיס USB של 16 ג'יגה בייט של חברת sandisk cruzer.

כשהכנסנו את הכרטיס לחיבור ה USB, המכשיר לא זיהה אותו, וגם לאחר מכן חבר שלי ניסה להכניס כונן USB של 8 ג'יגה של אותה חברה וגם את כרטיס זה המכשיר לא זיהה.

לאחר מכן, כשפתחנו את מדריך המכשיר בבית שלי, היה רשום שהוא תומך בכרטיסי USB עד 250GB! זאת אומרת ש16 או 8 ג'יגה לא אמורה להיות לו בעיה לקרוא.

יש לכם מושג למה הוא לא קרא את הכרטיסים האלה? אולי זה בעיה עם החברה הספציפית?

עובדה, שאצל חבר שלי, שיש לו את הדגם הכי זול של חברת קנווד שקורא USB, שני הכרטיסים הנ"ל עבדו אצלו.

פורסם

על הDOKים של סנדיסק במקרה הייתה מותקנת מערכת הU3 שבאה איתם מהחברה?

לרוב כשמערכת הU3 מותקנת על הDOK הHU עלול לעשות בעיות כלשהן.

בכל אופן, וודאו גם שהDOKים בעלי מערכת קבצים FAT32 ולא NTFS. למרות שקצת מוזר שהHU של החבר שלך יקרא מDOK שמערכת הקבצים שלו היא NTFS.

אני בעל HU של פיוניר מדגם 690UB ומשתמש בDOKים של סנדיסק כמו שציינת בנפחים 2 ו8 ג'יגה בייט ואין לי שום תקלות.

פורסם

כן, מערכת ה U3 הייתה מותקנת וחשבתי שלא ניתן למחוק אותה בכלל כיוון שהיא באה מובנית עם ה-DOK.

אני אנסה לפרמט את הDOK ולראות אם זה הסתדר.

תודה.

אם יש לאנשים עוד הצעות, אשמח לשמוע.

פורסם

בכל אופן, וודאו גם שהDOKים בעלי מערכת קבצים FAT32 ולא NTFS.

זאת הבעיה הכי הגיונית לפי מה שפותח השרשור ציין.

קצת מבאס כשיש לך DOK בנפח של מעל 8GB לעבוד עם FAT32, אבל רק עם הפורמט הזה הפאנל מסתדר.

פורסם
כן, מערכת ה U3 הייתה מותקנת וחשבתי שלא ניתן למחוק אותה בכלל כיוון שהיא באה מובנית עם ה-DOK.

אני אנסה לפרמט את הDOK ולראות אם זה הסתדר.

תודה.

אם יש לאנשים עוד הצעות, אשמח לשמוע.

סתם לידע כללי, בDOKים של סאנדיסק ניתן בקלות למחוק את מערכת הU3 דרך ההגדרות של התוכנה. יש שם אופציית הסרה והתהליך פשוט מאוד. פרמוט הDOK לא יעזור להסרת המערכת. לעומת זאת, בDOKים U3 כמו קינגסטון למשל המערכת בלתי ניתנת למחיקה ולשחזור כמו בסנדיסק. (להתקנת המערכת מחדש יש להוריד את הקובץ המתאים האתר של סנדיסק).

• תוכן חדש...