Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חדש בפורום, אבל קורא סמוי כבר הרבה זמן. פשוט תענוג של אתר.

לא מזמן קניתי רכב, אבל מה, מיסתבר שהבעלים הקודמים שלי נ-ו-ר-א אהב לשתות קפה בבוקר ולקרוא עיתון בדרכו לעבודה, שכניראה הוא החליט גם "להשקות" את גג הרכב (סימני השפרצה של קפה/שוקו).

ניסיתי כל מיני תכשירים שונים ומשחות... אבל כלום !הכתמים פשוט ל-א יורדים.

יש למישהו המלצה על תכשיר טוב שיוכל לעשות את העבודה ?

בתודה מראש לכל העונים :-)

פורסם

גם אצלי היתה תופעה שכזו בעל הרכב הקודם שלי אהב כנראה להכניס את ילדיו עם טושים לצייר על התקרה

אבל היום כל החומרים וכל זה לא כזה כדאי לך

היום לרפד גג של רכב עולה בסביבות ה300 ש"ח שזה לא כזה נורא

כל משחה שתקנה זה 50 שקל ועוד 50 שקל שככה כבר עדיף שתרפד את הגג.. תוך 20 דק' חצי שעה מקסימום יש לך אחלה

גג מרופד כמו שאתה רוצה :)

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

יש רפדים מומלצים? 300 ש"ח באמת נשמע טוב. יש גם סוגי בדים שונים? צבעים?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

עם סאן רוף המחיר משתנה אני יודע שזה בסביבות ה 400 לגג רגיל ו600 עם חלון

כמובן שיש צבעים

לפתוח השרשור- אני מתפלא שעדיין לא התנתק לך הריפוד מהגג כי החומרים האלה תוקפים את הדבק ואז נהיה לך מאהל בדאוי באוטו

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מצטרף להמלצה של ספריי קרבורטור, הספריי עצמו עולה 15ש"ח למיכל, 2 גג 3 מיכלים וידיים קצת כואבות, וגמרת.

עוד אופציה היא פשוט מגבונים לחים(עדיף עם אלכוהול) ולשפשף:cry: ולשפשף:cry: ולשפשף.(ובכל זאת עדיף מלהוציא 300 ש"ח)

בברכה, ויקטור

פורסם

היו לי כתמים זהים וירדו מצוין עם קצת חומר לניקוי כללי פנטסטיק (הצהוב) מעורבב עם מים, ניגבתי עם מגבת מטבח שיש להם מגע מחושפש. תנסה, אין לך מה להפסיד. אתה יכול לנסות גם כן עם סבון כביסה, כך ניקיתי את הריפודים.

פורסם

דווקא בירושלים חבר שלי ריפד את האיביזה שלו עם סנרוף ב300 שקל נראה ממש מעולה...

אבל אצל הערבים בואדי ג'וז.

ממש עבודה מקצועית עשו לו שם.

• תוכן חדש...