Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג לרכב ספורטיבי [180K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

2008, האמת אני לא נהג מאוד אגרסבי ולא ממש קריטי לי עוד עשירית שנייה פה או שם. לפני יומיים בדקתי את ה LEON FR 200 כ"ס ואים ספק שמדובר בחוייה מהנה מאוד אבל אני לא מאמן שביום יום יש לי צורך במשהו כזה, 60-70% מזה גם יספיקו8)

למה אפשר לצפות מה 1.8T?

אורי

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא הבנתי למה דילגו בשרשור הזה על האלפא 159 זה כאילו היא תפורה לצרכים שלו ובכל זאת מתעלמים ממנה:shock:

פורסם
להגיד שהיא זולה זה ממש עוול, הרכב הזה בנוי מעולה ישבתי בכמה כאלו, והן לא נופלות ברמת האיכות במילימטר מהגולפים לדוג'. מעבר לכך תשים לב שכשתשב בלאון ואח"כ תשב בגולף תראה שהן חולקות חלקים רבים גם בפנים הרכב החל מהידיות לדלתות כלה בכל הלחצנים של החלונות לדוג' תאורה עליונה ועד המנגנון בדלת של המעצור ועוד המון חלקים אחרים.

אני לא מבין מאיפה מביאים את זה שהגרמניות בנויות כ"כ יותר טוב, לחברה שלי יש סקודה פאביה 2002 ידנית, ובמקרה באחד הימים יצא לי לעבור מגולף מאותו הדור לפאביה, הרכבים מבפנים כמעט היו זהים מלבד הדשבורד בצורה שונה מעט, ומיותר לציין שחלקים רבים גם נחלקים אצלי בלאון.

אבי.

שמע, אני מבין את האהדה שלך למותג, אבל הבה נשים דברים בפרופורציות.

היום נכנסתי לגולף שלי, אחרי שאתמול נהגתי ב- FR, ומדובר בעולם אחר.

תכנון הקונסולה עדיף משמועתית, החומרים טובים יותר, ואין בכלל מה להשוות את תא הכפפות, למשל, שהוא גדול יותר ואפילו הסגירה שלו מול הסגירה של תא הכפפות ב- FR היא משל טוב להבדל בין השתיים.

נכון, מדובר באותם כתפורים לחלונות. ובאותו כפתור לכיוון המראות. וכאן זה בערך נגמר מבחינת עיצוב הפנים. ואתה יודע מה עוד? הם ממוקמים משמעותית פחות טוב. ואם אתה רוצה משענת ליד זה בתוספת תשלום (!) ואז גם אין לך ממש היכן לשים כוסות אח"כ, נושא שבגולף מתוכנן לתלפיות. כם אין מיזוג ליושבים לאחור.

לא פסלתי את הרכב ויש לו כמה וכמה יתרונות, אבל בכל זאת הקונצרן טורח להכניס הבדלים מהותיים בתחושה של הרכבים, כדי שיוכל לגבות יותר על VW. הבדל נוסף הוא למשל בעיצוב הפנים עצמו. פס דמוי כרום על הדלתות של ה- FR הוא אולי "ספורטיבי" ו"צעיר", אבל הרבה פחות נעים לעין מהריפוד של הגולף...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
על איזה שנה אתה מדבר?

אם אתה כל כך אוהב כח מנוע, למה שלא תלך על A3 2.0TFSI יש מהדגם הזה החל משנת 2005,אוטו חזק מאוד עם 200 כ"ס שמלבישים אותך בכסא כמו כפפה,עד כמה שהמנוע שיש לי חזק הוא לא מתקרב לכח של ה2.0TFSI ,הטורבו הז מטורף,אבל הבעיה הגדולה היא ,שברגע שמתחילות הלחיצות האלה במנוע המוגדש הזה,המנוע מתחיל לזלול דלק כאילו אין מחר,מעניין איך הS3 שאף פעם לא נסעתי באחת כזאת,הלוואי שתהיה לי אחת עוד כמה שנים,מה שמצחיק זה שזה עדיין פחות כואב מצריכת דלק של WRX,יש לי חבר שיש לו WRX שנת 2003 שצורכת בין 4.5 ל 5.5 ק"מ לליטר .:?

S3 עושה בממוצע 7.5-8 ק"מ לליטר. (ממוצע- בכל החצי השנה האחרונה)

פורסם
למה אפשר לצפות מה 1.8T?

אורי

ה-1.8T בעל ה-160 כ"ס הוא בדיוק מה שביקשת - אמנם קצת יותר מ-70% מה-200 של ה-2.0T, אבל גם יותר חסכוני.

לא שזה חשוב - כי האוטו עצמו צריך להיות יותר משמעותי עבורך. וזו בדיוק הסיבה שהצעתי לך מכוניות כמו השירוקו 1.4 והמיטו. גם ה-A3 יכולה להתאים בתור מוצר פרמיום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סיבוב קצת ב1.8T - נראה כמו רכב מאוד מתאים, אהבתי מאוד את העיצוב פנים וה"תחושה" שהוא משדר.כח לא חסר שם.

אני רק רוצה לנסות את השירוקו ואז לקבל החלטה (יש להם בתצוגה בצ'מפיון?)

יש לי שאלה נוספת, מישהו יודע את השווי של חבילות השדרוג השונות של הA3? החבילה שראיתי כוללת:

sun roof

ריפודי עור

מערכת שמע 8 רמקולים

צמיגים + ג'נטים 17 אינץ'

ספוילר וכו וכו?

תודה

אורי

פורסם

יש רק חבילת אבזור אחת שהם קוראים לה S-line. ואם יש אותה, אז גם תמצא כמה אייקונים של S-line (על הגריל מקדימה, על הפסי קישוט בצד, על ההגה וכו').

בעיקרון תוספות מגיעות לפי בחירה והוספת תשלום לפי תוספת ולא כחבילה.

אני לא כל כך יודע מה הסטנדרט היה של ה1.8T.

כל מה שציינת לדעתי הגיע עם הרכב בחבילה המקורית.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
יש רק חבילת אבזור אחת שהם קוראים לה S-line. ואם יש אותה, אז גם תמצא כמה אייקונים של S-line (על הגריל מקדימה, על הפסי קישוט בצד, על ההגה וכו').

בעיקרון תוספות מגיעות לפי בחירה והוספת תשלום לפי תוספת ולא כחבילה.

אני לא כל כך יודע מה הסטנדרט היה של ה1.8T.

כל מה שציינת לדעתי הגיע עם הרכב בחבילה המקורית.

אתה מדבר עד הדגמים משנת 2008,ואני לא ממש יודע איך זה הולך בשנתון הזה.

בכל אופן משנת 2004 עד 2007

סה"כ

3 חבילות:

1.חבילת עור : שזה גם כסאות עור וגם ריפוד דלתות מעור באותו צבע של הכסאות,זאת חבילה נפרדת.

2.חבילת שארפ : כוללת גג נפתח חשמלי +מערכת סאונד 8 רמקולים + תאורה בסוככי שמש +הגה וידית הילוכים מצופים עור

3.חבילת ספורט : כוללת כסאות מתכווננים לגובה + כסאות אלקנטרה אלא אם אתה לוקח גם חבילת עור + גלגלי מגנזיום

מידע זה הוא לפי פרוספקט שיש לי.

הנה תמונה מבפנים ומבחוץ לאוטו שלי, שזה כולל את כל שלושת החבילות.

IMG_1152.jpg

IMG_1151.jpg

ttMG_1160.jpg

פורסם
האופציה היחידה שעוד נשאר לבדור הינה השירוקו, מה המחיר של ה 1.4 וה 2 ליטר?

תודה

אורי

1.4 עולה 165K לידני ו-180K לDSG. ה-2 ליטר עולה 220K ומגיעה רק עם DSG. כ"ס - 160 ו-200 בהתאמה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתם קונים שירוקו "בליינד" ?:?

המיטו קצת "פלסטיקית" מידי בפנים לטעמי, גם אהבתי את הDSG הרבה יותר מהסלספיד (ויש רק ידני גם ככה במיטו כרגע)

אורי

פורסם

אז כרגע האופציות האחרונות הן A3 יד שניה או ה שירוקו. ראיתי A3 1.8T 2008 מאובזרת בצורה מלאה (מעט ק"מ) שעולה כמו שירוקו 1.4 DSG חדשה, אני מקווה שVW יביא רכב הדגמה בקרוב כי אני לא מאמין שהA3 תהיה למכירה עוד הרבה זמן.

למרות שלהפרש המחיר שווה אולי לשקול להוסיף את הסכום ולקחת את ה 2.0.

יש איזה שמועות רכב הדגמה בקרוב?

אורי

• תוכן חדש...