Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:יש לי פולו 16V 2001

1.מי שמבין קצת בחשמל ברכב ידע שהסיווט מהפנסי הערפל להאזנה שלהם עובר דרך ממסר..

יש לי בעיה הרכב שקניתי את הרכב לא בדקתי את הפנסי הערפל וכנראה שהפנסי הערפל שלי לא מגיעים מהחברה..

בתמונה ביד 2 הם פועלים התקשרתי למי שקניתי ממנו בחור באמת זהב שאמר לי שהוא הדליק אותם פעם פעמיים.. ולא שיחק עם זה יותר

אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה של הפנסי שהם לא נדלקים הלכתי לחשמלאי הוא אמר לי שאסור לגשר בין כי זה עלול להרוס את המפסק

ד"א

הוא אמר לי שאם אני יחליף את המפסק זה יפעל מה שיש לו פולקסווגן מכיר את המפסק הזה שבשביל להדליק פנסי ערפל קדמיים צריך לסובב פעמיים ימינה ולמשוך משיכה קלה

המפסק הזה בחברה 1500 שקל!

לחלפים עוד לא הגעתי מי שיודע על חלפים או שיש לו פתרון יותר חכם

שידבר איתי (:

בתודה לכל העוזרים

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

בהנחה שמדובר בחיבור לא מקורי, יש לבדוק האם הפנסים מחוברים למתג אחר, האם חיברו בהתקנה פיוז והוא נשרף, האם מגיע מתח לקו הזנת פנסי ערפל.

פורסם

ההודעה שלך מעט לא ברורה.

אם חשמלאי בדק ואמר שהבעיה במפסק של הרכב אתה יכול או להחליף אותו או לשים מפסק חיצוני.

אגב מאד קל לבדוק- סובב ומשוך אותו, אם האורות ערפל מאחור נדלקו אז המפסק בסדר. אם לא שווה לבדוק את הפיוז.

פורסם

אז זהו הפנסי ערפל מאחורה דולקים למה הם משמשים ? אני לא מבין למה יש שימוש בהם .??

ד"א כנראה שהפנסי ערפל לא באים עם הדגם ומי שחיבר אותם גישר אותם איכשהוא למפסק של האורות ערפל האחוריים

פורסם

פנסי ערפל אחוריים בוהקים ובולטים ומיועדים למקרים של ערפל כבד כך שמי שנוסע אחרייך יראה שיש רכב לפניו. לדעתי הם חשובים בהרבה מפנסי ערפל קדמיים. כאשר אתה נוסע עם אורות ערפל כשאין ערפל זה מאד מפריע למי שנוהג בסביבתך.

אם פנסי (או פנס) הערפל האחוריים פועלים הבעיה לא במפסק. גש לחשמלאי שיסדר את החיבורים/הממסרים/הפיוזים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש מצב לבדוק את הזרם הזורם דרך הנורות האלה (מדומני H4) ולהשיג ממסר בהתאם לחבר פיוז הגנה ולחבר מפסק בפלסטיקים האוניברסליים בדשבורד ?

• תוכן חדש...