Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מילדות חולם על רכב קלסי אמריקאי כגון מוסטנג

ובכלל מכוניות שרירים אמריקאיות ומכוניות אמריקאיות ענקיות :) .

אני רוצה בזמן הקרוב להתחיל פרוייקט שיפוץ כמובן אחרי שאני אמצא את כלתי

(לא אישה כמובן)

א.כמה בערך יעלה לי רכב לשיקום (ללא ההוצאות על השיקום עצמו רק קניית הרכב לשיקום)

ב.העם יש סיכויי למצוא מוסטנג GT500 בארץ לשיקום וכמה בערך היא אמורה לעלות?

***עריכה***

איזה מכוניות שרירים יש סיכויי למצוא בארץ לשיפוץ??

כמובן עדיפות למוסטנג

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם
אני מילדות חולם על רכב קלסי אמריקאי כגון מוסטנג

ובכלל מכוניות שרירים אמריקאיות ומכוניות אמריקאיות ענקיות :) .

אני רוצה בזמן הקרוב להתחיל פרוייקט שיפוץ כמובן אחרי שאני אמצא את כלתי

(לא אישה כמובן)

א.כמה בערך יעלה לי רכב לשיקום (ללא ההוצאות על השיקום עצמו רק קניית הרכב לשיקום)

ב.העם יש סיכויי למצוא מוסטנג GT500 בארץ לשיקום וכמה בערך היא אמורה לעלות?

אתחיל ואומר ש....חלומות נועדו להגשמה, לך עם החלום שלך...

א. אם מדובר ברכב לא נוסע, תוכל למצוא משהו בטווח מחירים של בין 7K ל-25K, לפני שיפוץ, כאמור. אם מדובר ברכב "שרירים" נוסע ותקין, אך לא משופץ, המחירים יתחילו פלוס מינוס ב-20K וימשיכו עד ה-50K-60K. רכב משופץ יכול להגיע (על פי המחירים הנקובים על-ידי המוכרים, לאו דווקא על פי שווים במחירוני רכב בחו"ל או ערכם) למחירים של עד 150K.

ב. קלוש, מאוד, מאוד. (מאוד, אמרתי? :wink: ) מה שכן, תוכל למצוא מוסטאנג מטווח דגמים ושנים אשר אולי יתנו לך נקודת מוצא לבנית מכונית כפי שאתה רוצה (אם בפורד עסקינן, אחרת ישנם פתרונות מבית GM ו MOPAR, אם תבקש, אני ארחיב על הדגמים) ואולי אף לבנות מהן רפליקות של דגמים כגון ה GT500.

מנוע V8 - הבסיס לכל אחת מהמכוניות שתחפש. בפורד, מנוע 302CID ומעלה, ב-GM נפח 5.7 ליטר ומעלה, אל תקשיב למי שאומר לך שמנוע 5 ליטר V8 הוא כמו ה-5.7 רק "קצת" יותר חלש, הוא מנוע שונה.

כל המכוניות עם מנועי ה-V8 עד אמצע שנת 1973 חזקות משמעותית מאלו מהשנים המאוחרות ביותר (עקב משבר הדלק בארה"ב והתקנות להורדת יחס דחיסה והספקים), קח זאת לתשומת ליבך...ישן יותר=חזק יותר בחלק ניכר מהמקרים.

חלק מהמכוניות שתוכל למצוא בארץ למכירה, במצבים שונים (רשימה חלקית...) :

שברולט קמארו דור שני ושלישי

פונטיאק פיירבירד דור שני

שברולט שבל + מליבו עד שנת 1973

דודג' דארט סטינגר (שתי דלתות, מנוע V8)

פונטיאק לה-מאנש שונות

פורד מוסטאנג כמעט מכל השנים, אך נדירות יותר הן גרסאות הפאסטבק והפתוחות.

דודג' צא'רג'ר אחת או שתיים למכירה

פליימות' ברקודה אחת או שתיים למכירה, שתיהם עם מנוע 6 צילינדר טורי

ועוד...ועוד...

מקווה שעזרתי,

ליאור.

חלום כחול: שלבי מוסטאנג GT350

a_1968_Shelby_GT350.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מניח שכבר שאלת את זה פעם פה לא? בכל מיקרה יש כל מיני רמות של רכב... אני מניח שאתה רוצה לקנות רכב בארץ ... אז ככה בעיקרון אני מדבר כרגע רק על רכבים לפני שיפוץ...

רכב במצב חורבה יכול לעלות כ 5000 ש"ח ורכב במצב מעולה לפני שיפוץ יכול להגיע ל 60K

כל זאת לפני השיפוץ.

תלוי במצב המרכב חלודות סוג מנוע וכו

שתהיה יותר ספצפי פנה אלי בפרטי אני אשמח לעזור לך

אין gT500 בארץ.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ב. קלוש, מאוד, מאוד. (מאוד, אמרתי? :wink: ) מה שכן, תוכל למצוא מוסטאנג מטווח דגמים ושנים אשר אולי יתנו לך נקודת מוצא לבנית מכונית כפי שאתה רוצה (אם בפורד עסקינן, אחרת ישנם פתרונות מבית GM ו MOPAR, אם תבקש, אני ארחיב על הדגמים) ואולי אף לבנות מהן רפליקות של דגמים כגון ה GT500.

מקווה שעזרתי,

ליאור.

נראה לי שזה הגיוני ומציאותי יותר מהרעיו של למצוא אחת כזאת.

תוכל בבקשה לפרט על הדגמים הקיימים בארץ ויש סיכויי למצוא אותם ברץ ואפשרות לבנות רפליקה של GT500

כפי שהבנתי ההבדל הוא במנוע ובמכלולים ואפשר לשנות את זה בזמן השיקום. :roll:

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

תודה רבה ליאור.

רק עוד משהו קטן.

אני מחפש לא רק כח אלה גם את הצורה המהממת של המוסטנג.

אני רוצה להתמקד במכונית שהכי דומה לשלבי מוסטנג. למשל המכונית בתמונה זה

בערך החלום שלי.

איזה רכב יש אפשרות למצוא שדומה לה במראה?

ועם אפשר אז את שמה באנגלית ו את השנה כדי למצוא עלייה פרטים ותמונות ברשת.

אני פשוט רוצה להתחיל לחפש ובשביל זה אני רוצה להתמכד בכמות מינימלית של רכבים.

ושוב תודה רבה ליאור.

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

כמו שאמר קובי, איש מוסטאנג בעצמו, אתה צריך לחפש דגם fastback... ישנם לא יותר מדי מכוניות כאלו למכירה ושוב כפי שאמר קובי, ישנה אחת בסביבות ה-40K למכירה, במצב "בסדר"...לא פחות, לא יותר.

בשנים 1967 1969 ו1971 בוצעו שינויים מהותיים פחות או יותר בצורתה של המוסטאנג, לכל טווח שנים יש שלוש תת דגמים: קופה, פאסט-בק וקונבריטבל, כך שישנם לא פחות מ-12 תת דגמים, אשר לכל אחד ואחד מהם ישנן גרסאות אבזור ומנוע שונות...

אם בא לך "להשקיע", אתה מוזמן אליי, יש לי עשרות ספרים על המוסטאנג, מכוניות שרירים ועוד בנושא הקלאסיות וכן מאות מגאזינים וקטאלוגים, אשר בחלקם יתנו לך מענה לאיך להפות מוסטאנג רגילה ל- GT או שלבי (רפליקה, כמובן, או כפי שהן מכונות באיביי - Clone)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בעיקרון גם אני הולך עכשיו לשיפוץ של מכונית וכנראה זה יהיה מכונית אמריקאית טובה...

האפשרות כרגע היא קורבט שנת 70-73 דגם שיש לחבר שלי בארה"ב ומאוד אהבתי אני כנראה יביא אחד באונייה אני הבנתי שאין הרבה בעיות לעלות את הרכב לכביש ולכן זאת נראית האפשרות הטובה ביותר כרגע אני בתהליכים למצוא מכונית זה קצת בעיה כי אני לא ממש רוצה לקנות מebay אלא ביקשתי מחבר שלי שיחפש לי מציאה ויגיד לי ואולי אני פשוט יקנה מאדם פרטי שם ויעלה את הרכב על אוניה...

למה? ככה!

פורסם

מקווה שעזרתי,

ליאור.

נראה לי שזה הגיוני ומציאותי יותר מהרעיו של למצוא אחת כזאת.

תוכל בבקשה לפרט על הדגמים הקיימים בארץ ויש סיכויי למצוא אותם ברץ ואפשרות לבנות רפליקה של GT500

כפי שהבנתי ההבדל הוא במנוע ובמכלולים ואפשר לשנות את זה בזמן השיקום. :roll:

נו ניק,

תנסה באתר הזה יש שם כמה מוסטנגים למכירה

http://www.oldcars.co.il/php42/index.php

לדעתי זה אתר לא פחות טוב מהאתר של ליאור :!:

פורסם

אם זה מתאים לך

artical1.jpg

אז לך לתל אביב, לרחוב ארלוזורוב פינת הלסינקי ותראה מתחת לבנין כזו צהובה , בלי ג'אנטים אבל במצב די טוב, שנת 1973 אם אני זוכר נכון. ואח"כ תנסה לשכנע את הבעלים למכור לך (הוא גר בקומה ראשונה, נדמה לי)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בהצלחה.

רק אל תשכח לשים תמונות ברגע שתביא אותה לארץ. :wink:

הלוואי שיגיע כבר הרגע הזה :hihi:

למה? ככה!

• תוכן חדש...