Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer DEH 2050 mp לא קורא דיסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי חיפוש בפורום בפרט ובאינטרנט בכלל, לא מצאתי תשובה לבעיה, אולי אתם תצליחו לעזור.

קניתי לפני שבוע רכב (גולף 2002 אם זה משנה), מותקנת בו מערכת deh 2050 של פיוניר.

יש דיסק בודד, צרוב בן שנתיים שהוא קורה בלי בעיה (זה גם הדיסק הראשון שניסיתי לנגן),

חוץ ממנו הוא לא מנגן אף דיסק אחר (לפעמים הוא כותב error 11, לפעמים error 12, לפעמים no audio ולפעמים לא כותב כלום) :evil:,

ניסיתי לצרוב ב nero דיסק אודיו, ניסיתי דיסק mp3, ניסיתי לצרוב ב- Itunes, כלום לא עוזר..:loco:

השאלות:

1. קראתי שקיים "דיסק ניקוי"- איפה מוצאים ואם זה בד"כ עובד?

2. האם ניתן לפרק לבד (ללא שום ידע מוקדם)?

2. אם לא יעזור- האם שווה לתקן או כבר עדיף לקנות חדש?

3. אני גר בתל אביב- מישהו מכיר איפה אני יכול לתקן אתה זה ומה סדר גודל המחירים לתיקון דומה?

תודה רבה,

ירין.

פורסם

תנסה לשלוף את המכשי,ר סביר להניח שהוא עדיין באחריות

ותראה האם יש דבקית אחריות מאחור.אם כן חסכת כמה עשרות שקלים אם לא גש למתקין

או מעבדה לטיפול בתקלה.

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

קודים 11 ו 12 במכשירי פיוניר מופיעים כשיש דיסק מלוכלך, דיסק שרוט או תקלה אלקטרונית או מכנית. אם החלפת כמה דיסקים (כולל מקוריים) והתקלה נמשכת - אין מנוס מלשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז למה הוא מנגן בלי בעייה דיסק צרוב של RADIOHEAD??

אפשר המלצה למעבדה באיזור תל אביב? (הרכב מ-2002, לא נראה לי שיש עדיין אחריות)..

פורסם

ידידי,

א. תתחדש על הרכב.

ב. המכשיור שלך הינו מדגם 2050 שהוא דגם 2008 ולכן סביר להניח כי הוא עדין באחריות.

ג. גם אם לא מכשיר כזה עולה 404-409 ש"ח עם שלוש שנים אחריות והתקנה...

כך שלדעתי אם אין לו אחריות עבור סכום כזה שווה לרכוש חדש עם אחריות ל 3 שנים ולפתוח דף חדש.

ד. אם אתה כבר מחליף אותו ואתה מעוניין במכשיר טוב יותר, תגדיר תקציב ומה בדיוק אתה מחפש ואחנו נוכל לעזור.

רוני נ

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

ניסית עוד דיסקים מקוריים חוץ ממנו?

יכול להיות שהצורב שלך "עייף". כמו כן תנסה לצרוב במהירויות יותר נמוכות מהמהירות המקסימלית, לא לעבור את ה X24.

בתל אביב אני חושב שיש מעבדה בבית פנורמה ליד יפו, אין לי פרטים עליה.

יש ברמת השרון מעבדה, תריץ חיפוש לגבי ג.ו אלקטרוניקה לקבלת כל הפרטים.

אני חושב שרוני מ loud&clear בחולון עובד עם איזו מעבדה, דבר איתו ותשאל אם ניתן להפקיד אצלו HU לתיקון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת היא שגם אני התחלתי "לחשוד" בצורב (כי התוכנות שהשתמשתי בהם בסדר).

אני אנסה היום בערב לצרוב במהירות נמוכה יותר, או לנסות לצרוב אצל השותף שלי.

אם זה לא ילך, אני מחר אנסה להתייעץ איתכם על מערכת חילופית שמתאימה לרכב ומקום התקנה.

תודה רבה,

ירין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
האמת היא שגם אני התחלתי "לחשוד" בצורב (כי התוכנות שהשתמשתי בהם בסדר).

אני אנסה היום בערב לצרוב במהירות נמוכה יותר, או לנסות לצרוב אצל השותף שלי.

אם זה לא ילך, אני מחר אנסה להתייעץ איתכם על מערכת חילופית שמתאימה לרכב ומקום התקנה.

תודה רבה,

ירין.

נו, זה הצורב או לא?

אגב, בלי קשר לקריאת שאר הדיסקים - איך המערכת עצמה??

• תוכן חדש...