Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי המתקין שלי עושה לי בניות מפיברגלאס והוא אמר לי שזה עולה בערך 70 שקל רציתי לשאול פה מאיפה הכי טוב לקנות?

ואם למישהו נישאר פיברגלאס מהבניה שלו והוא מאזור ת''א ויכול להביא לי הוא ממש יעזור לי כי יש לי בעיה של תקציב אחרי כל קניית המערכת אז אם מישהו יכול לעזור לי לחסוך את הכסף הזה זה יעזור מאוד.

תודה.

פורסם

בניות ב70 שח, בעצם גם חומרים ב70 ש"ח:roll:

יראו כמו עזה לאחר מבצע עופרת יצוקה:lol:.

תעשה לעצמך טובה תחכה עם ההתקנה עד שיהיה לך יותר כסף

להתקנה איכותית ולבניות נומראלית שים לב אני לא אומר טובות אלה נורמאליות

טובות עולות הרבה מאוד כסף.

ואם תחליט לבצע את הבניות ב70 ש"ח תעשה טובה לפורום ועל תעלה תמונות:wink:

אלי

פורסם

ELI_I

להפך שיעלה תמונות :-)

אזוב חומר כמה עולה הבניה עצמה ?

על איזו כמות של חומר מדובר ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אז אם מישהו יכול לעזור לי לחסוך את הכסף הזה זה יעזור מאוד.

תודה.

לדעתי הבחור התכוון לעלות החומר. נ"ב פורום תרומות טרם נפתח, כך שאני חושב שמן הראוי שהודעות בנוסח הזה יצונזרו מהפורום. או שתנסח את זה פשוט אחרת.

פורסם
ELI_I

להפך שיעלה תמונות :-)

אזוב חומר כמה עולה הבניה עצמה ?

על איזו כמות של חומר מדובר ?

בתור רופא שיניים אני יכול להעיד שחומר ב70 ש"ח לא יספיק לסתימה לעכבר

(אבל עדיין תעלה 400 ש"ח:-D)

אלי

פורסם

הבניה היא חלק מההתקנה והיא א קשורה ל-70 שקל.

החומר פיברגלאס עצמו 70 שקל ואם אתם מעדיפים לבקר אותי במקום לעזור אז בכיף אם זה מה שעושה לכם טוב לצחוק על אחרים

פורסם

רק הפוליאסטר והמאיץ והמקשה ביחד לכמות של ליטר יעלו משהו כמו 70 שקלים.

מה לגבי בד פיבר.

מה לגבי כלי עבודה, מספריים, מסורות, מזרקים, כפפות, ביגוד מיגון, נשמית, שולחן עבודה...

מה לגבי גימור? - ריפוד\צבע.

מה לגבי זמן העבודה הדרוש ע"י המתקין.

מאיפה הבאת את ה70 שקלים האלה?

לעשות פוד (זוג) מסכן בעבודה עצמית עולה לי לפחות את ה200 שקלים מינימום עם כל החומרים הנלווים ואני לא מתקין בכלל.

נשמע לי לא הגיוני בעליל מחיר כזה, תבדוק היטב על מה המתקין שלך מדבר איתך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי הפעם אני מסכים איתך ב100%:wink:

אצלי בבנית 2 קיק פאנלים רק החומרים עלו לי 200 ש"ח והריפוד

הכי זול בדיעבד התברר שזה חאפר עלה לי עוד 200 ש"ח

אלי

פורסם
הבניה היא חלק מההתקנה והיא א קשורה ל-70 שקל.

החומר פיברגלאס עצמו 70 שקל ואם אתם מעדיפים לבקר אותי במקום לעזור אז בכיף אם זה מה שעושה לכם טוב לצחוק על אחרים

שאלתי על איזו כמות מדובר ?

ואנשים לא צוחקים עליך כך - הכל בפרופורציה

במחיר שרשמתה אתה 2-3 מ"ר של פיבר , אך לביצוע העבודה נדרשים גם חומרים אחרים - בגלל זה האנשים קצת הופטעו כשאמרתה 70 ש"ח

פורסם

אם אתה מעונין רק ביריעות הפיבר עצמו אז זה פחות או יותר המחיר

לפיבר פשוט את שלי השגתי בטמבוריה ב45 ש"ח אבל אני גר באשקלון כך שאני

לא בטוח שזה רלוונטי עבורך.

אלי

פורסם

אני מנסה להסביר שה-70 ש''ח האלה הם המחיר של החומרים בערך,ההתקנה לא קשורה ל-70 שקל.

אני צריך לקנות פיבר ומקשה זה מה שהמתקין אמר לי וזה בערך 100 ש''ח.עכשיו נודע לי שזה לא 70 אלא 100

יש מקום זול במיוחד בת''א שאפשר לקנות ממנו?

פורסם

נאור לוי

אתה כנראה מתכוון לפוליאסטר מואץ + מקשה ולא לפיבר , אתה יכול לקנות ליטר אחד בכסף הזה שאני לא בטוח שזה יספיק לך , בכל מקראה אם כך העניין אתה יכול לקנות בחולון בחנות של המכללה H.I.T :-)

פורסם

רק שקית קטנה שבד פיבר תעלה לך 35 שקל בערך שלא לדבר על הפוליאסטר שיקר יותר ומה עם חומר פחחים?

זה כמו שתבקש רכב יד ראשונה 100 ק"מ מאובזר בכל מכל טוב עם מגדשי טורבו וסלון מעור בתקציב של 10K. (רצוי לציין שהכל נעשה בהגמה פרעית על מנת להסביר לבחור מדוע זה נשמכ לנו מוזר - מצטער אם פגעתי או משהו כזה)

דוד.

• תוכן חדש...