Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברייטלינגים משומשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שעון ברייטלינג יפה בארץ ביררתי קצת גם מחירים בחו"ל,כצפוי-שם הרבה יותר זול ( מה שאגב היה הרבה יותר נכון ב 3.2 דולר לשקל:evil:) חשבתי על משומש בכלל ולהפתעתי גיליתי שמשומש בארץ(שאגב נתקלתי רק בכל טיים וקצת ביד 2) יקר מחדש בחו"ל. או בקיצור עכשו אני מחפש משומש בחו"ל . איפה הכי כדאי מלבד EBAY? ישנן קהילות יעודיות לזה?יש אתרים שמתעסקים רק בזה? (גוגל החצוף נותן 1.5 מיליון תוצאות והבעיה שאני רוצה את השעון עוד בחיי:-))

מכירים אתרים ,קהילות?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה די מסוכן לקנות שעונים באינטרנט לדעתי.

אף פעם לא תוכל לדעת בוודאות אם השעון מקורי, או שהוא רפליקה ממש טובה ויקרה.

אם אתה כבר מחפש באיביי, תוודא שיש צילום תעודת מקוריות אמיתית, ושהמוכר אמין.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הכי חכם זה יהיה לקנות באיביי מכמה סיבות.

1. תוכל לדעת הסטוריה על המוכר ממנו אתה קונה.

2.רובם מספקים שלל תמונות ופרטים עד לרזולציה ממש גבוהה.

3.שאתה משלם בפיי-פאל אתה מבוטח עד סכום של 2000 דולר, באם יש תקלה כספך מובטח.

4.אסור למכור באיביי רפליקות ו/או חיקויים ולכן במידה ומדובר על מוכר וותיק הוא אינו יסכן את המוניטין שלו.

לגבי בדיקת אותנטיות אז לצערי רק בדיקה פיזית של השעון/מנגנון תוכל לאשר באם מדובר על זיוף או לא.

למזלך, יש בארץ מספיק מעבדות ובינהם כמובן המעבדה המרכזית של פאדני בגן העיר שתוכל לתת לך אסמכתא בנוגע למקוריות השעון.

ולרוב, גם ללא תשלום.

רק אל תשכח שאתה קונה מחו"ל יש מכס על שעונים:), קח את זה בחשבון.:idea:

under construction..

פורסם

נגעת בנקודה רגישה שלי. באיזה דגם בדיוק מדובר?

אני רכשתי קצת לפני יותר מחצי שנה CERTINA DS PODIUM באסטרל בנתניה.

לפי מה שהם אמרו לי בחנות, המנגנון של השעון הזה זהה למה שיש בברייטלינג, ושים לב שהוא גם די דומה לו.

עם יכולת מיקוח טובה אתה יכול להוציא אותו במקסימום 4,000 שקל, ויתכן שאף פחות מכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אף אחד לא קונה שעון בגלל שהמנגנון שלו הוא כמו של ברייטלינג.

ברייטלינג זה שעון שאומר משהו על מי שעונד אותו. ברייטלינג הוא כבר ממזמן לא שעון שאומר מה השעה, הוא תכשיט של גבר שמדרג את הסטטוס שלו.

שעון ברייטלינג שעולה 30 אלף שקל בחיים לא ישתווה לשעון של certina.

אלעד אני מקווה שאני לא פוגע בך אבל פותח השירשור לדעתי לא מחפש לקנות שעון שיתן לו לראות את השעה בעבור סכום הוגן ושירגיש מעט יוקרה, הוא רוצה את המרצדס של השעונים (יש כאלה שיגידו שזה התפקיד של הרולקס אבל על טעם וריח אין להתווכח). ועל מרצדס משלמים.

בכל אופן במצב היום זה כמעט בלתי אפשרי לקנות שעון יוקרה באינטרנט ולדעת במיליארד אחוז שזה לא זיוף. רמות הזיוף נעשו מטורפות. אפשר לקנות מחנות רפליקות שעוןרפליקה ב-500 ואפילו 1000 דולר שהוא 1 על 1 כמו ברייטלינג, אבל הוא לא. בקיצור זה לא קל.

בד"כ היית רוצה לקנות ממוכר שיציג קבלת קניה מהחנות בה הוא רכש את השעון יחד עם תעודת אחריות חתומה על ידי החנות והמספר הסידורי של השעון מופיע על גבי תעודת האחריות.

אחרי שאתה קונה את השעון אתה כמובן הולך ליבואן בארץ ובודק אם אכן השעון אותנטי (למרות שבאמת לא ברור לי איך הם יכולים להפיל כל זיוף שקיים).

בכל מקרה אני עומד באותה דילמה רק לגבי שעון של RADO ויש זיופים כמו זבל, וגם באייביי אנשים מוכרים אותם כמקוריים ואפילו במחיר של מקוריים. זה עסק לא קל לקנות שעון יוקרה באינטרנט.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא פוגע בכלל, ואני בהחלט מבין את הרעיון שמאחורי רכישת ברייטלינג.

למעשה, אני עצמי מקווה ביום מן הימים לפנק את עצמי עם אחד. עד שהיום הזה מגיע, אני עובר מידי פעם באסטרל, מודד ברייטלינגים שונים ודואג לנגב את הריר כשאף אחד לא מסתכל :oops:

ולמרות הכל, בינתיים אני מאוד מרוצה ממה שיש לי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אף אחד לא קונה שעון בגלל שהמנגנון שלו הוא כמו של ברייטלינג.

ברייטלינג זה שעון שאומר משהו על מי שעונד אותו. ברייטלינג הוא כבר ממזמן לא שעון שאומר מה השעה, הוא תכשיט של גבר שמדרג את הסטטוס שלו.

שעון ברייטלינג שעולה 30 אלף שקל בחיים לא ישתווה לשעון של certina.

בכל אופן במצב היום זה כמעט בלתי אפשרי לקנות שעון יוקרה באינטרנט ולדעת במיליארד אחוז שזה לא זיוף. רמות הזיוף נעשו מטורפות. אפשר לקנות מחנות רפליקות שעוןרפליקה ב-500 ואפילו 1000 דולר שהוא 1 על 1 כמו ברייטלינג, אבל הוא לא. בקיצור זה לא קל.

שים לב לסתירה הלוגית המובנת בהודעה שלך: מצד אחד שעון ברייטלינג הוא משהו ממש מיוחד ששום דבר לא ישתווה לו ומצד שני ישנם זיופים זולים שממש משתווים למקור :shock:.

שלא תבין לא נכון, שעוני יוקרה חביבים עלי ביותר ואני מחזיק שניים כאלה (טאג-הוייר ואומגה) אבל אני ער לפלצנות ולחוסר ההגיון שבדבר.

פורסם

אין סתירה לוגית בהודעה שלי, יש חוסר הבנה מצידך.

שעון ברייטלינג מקורי הוא דבר שאין להשתוות לו מצד אחד, מאידך זייפנים עושים היום עבודה טובה בלהגיע להעתקים ברמות שלא ניתנים להבחנה בעין בלתי מזוינת.

שזה לא ישתמע לשתי פנים. אני בחיים לא הייתי מוכן לקנות זיוף.

לאלעד: ב-4000 דולר (חכה שהדולר קצת ירד) גם אתה יכול להיות בעלים של שעון כזה:

http://www.authenticwatches.com/breitling-navitimer-steel.html

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
.

שעון ברייטלינג מקורי הוא דבר שאין להשתוות לו מצד אחד, מאידך זייפנים עושים היום עבודה טובה בלהגיע להעתקים ברמות שלא ניתנים להבחנה בעין בלתי מזוינת.

הבנתי אותך:

לא ניתן לחיקוי אבל אי אפשר להבחין בחיקוי בעין בלתי מזויינת (אם בכלל) ... :shock:

פורסם

דווקא בריטלינג אמיתי קונים בשביל הנשמה, הבעיה היא שיש המון זיופים לבריטלינג, כל אחד שחוזר מהמזרח מביא לו ולחברים שלו זיופים של בריטלינג.

לכן, בארץ, כל אחד שהולך עם בריטלינג מעלה חשד לזיוף. לכן אתה קונה אמיתי בשביל עצמך ולא בשביל "מה יחשבו האחרים".

אני פתרתי את זה ע"י כך שקניתי OMEGA SEAMASTER, פחות מזייפים אותו והוא פחות נפוץ בארץ מאשר הבריטלינגים (כולל המזוייפים). ובלי קשר אני מעדיף אומגה.

פורסם

אני אז רשאי לדבר בתור עונד הברייטלינג הראשון.

לעולם לא הייתי קונה ברייטלינג באינטרנט, וגם לא בחנות קטנה ו/או מפוקפקת.

את השעון שלי רכשתי לפני כ5 שנים כאן בגרמניה. הוא עדיין נראה כמעט כמו חדש אחרי שימוש יומיומי

- וזוהי הגדולה של ברייטלינג

אני ממליץ על גרמניה בפרט או על אירופה לרכישת השעונים הללו.

היתרון הגדול הוא בזה שבתור ישראלים, אנחנו זכאים לקבל את המע"מ בחזרה, ובמחירים כאלה מדובר בסכום לא קטן.

לשעוני ברייטלינג יש מחירון קבוע מהיצרן, ולכן מפורסמים כמעט בכל חנות באותו המחיר.

השעון שלי לדוגמא: Colt super ocean automatic כבר 5 שנים עומד על מחירון של 2710 יורו בחנויות . (אני בודק מדי פעם בתור ספורט בכל מדינות אירופה בהן אני מבקר)

עם זאת, עדיין אפשר לדבר על מכיר, במיוחד לאור העובדה שלא כל יום קונים כאן ברייטלינגים בחנויות.

במקרה שלי הצלחתי להוריד את המוכרת ל2500 יורו עגולים.

בנוסף, קיבלתי בשדה התעופה בסביבות 270 יורו בחזרה על מע"מ - ככה שיצאתי עם שעון ב2230 יורו, כאשר המחירון היה 2710, ובארץ הוא עלה הרבה הרבה יותר. (בסביבות ה25 אלף בזמנו אם אינני טועה)

בקיצור, שווה את כרטיס הטיסה לאירופה.

Passt scho...

פורסם

אני ממליץ על גרמניה בפרט או על אירופה לרכישת השעונים הללו.

אני מצטרף אל ההמלצה שלך אבל בהבדל קטן: אני ממליץ רק על גרמניה.

כשרכשתי את הטאג שלחתי פקס למפעל כדי לברר מחיר, חשבתי שזה יהיה נחמד לעבור שם ולאסוף את השעון כחלק מטיול שתיכננו באזור לאותה העת.

להפתעתי גיליתי שהמחיר בשערי המפעל בשוויץ, גבוה מהמחיר בארץ וכמובן שגבוה בהרבה מהמחיר בגרמניה. :shock:

בקיצור ישנם בתחום הזה תופעות לא מוסברות, אגב לפי הידוע לי (לא מנסיון אישי) גם וינה זולה (יחסית).

פורסם

מכירים חנות אינטרנטית של חנות קיימת בגרמניה שאוכל ליצור קשר עמ לברר מחירים? (אגב, כמה החזר יש על מעמ לתיירים כיום?)

איך המחירים ברוסיה אגב? יש לי חבר שנוסע לשם תדיר

• תוכן חדש...