Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברייטלינגים משומשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, אבל לקנות שעון (מקורי, כן?) ב- XXK ש"ח, ועוד כזה שיש מלא זיופים שלו, זה משהו שלא אבין.

מצד שני, אני גם לא מבין מי קונה עטים ב- XXK ש"ח. נראה לי ממש יהיר ומיותר לקנות בכ"כ הרבה כסף שעון, או עט, כשאתה יכול לעשות עם הכסף כ"כ הרבה דברים טובים אחרים.

אולי זה נשמע לכם צדקני, אבל כך אני חושב. זה לא שקול בעיני לרכישת רכב, כי לרכב יש עוד כמה מטרות שהוא ממלא על הצד הטוב ביותר. שעון ב- 30K ש"ח? דחילק...

אגב, את ההבדל בין ברטיילינג מקורי למזויף, ראיתי לפני כעשור, כשעבדתי באל-אל (גרמניה, אגב) ובאימון אחרי כמה מכות שהברייטלינג המזוייף חטף - הוא התפרק...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שעונים ועטים הם עניין שהוא בכלל אומנות ויש בו גם מוטיב אספני (מהדורות מיוחדות וכו').

לך זה לא מדבר וזה מאוד לגיטימי, למי שזה כן מדבר הוא גם מוכן לשים את כל הונו על עוד פריט מיוחד לאוסף.

כל אחד והשריטה שלו, ייתכן שבגלל שאינך בקיא בתחום העטים ולכן אתה כותב זאת , גם ייתכן שאם היית נחשף אולי היית מתאהב? חשבת על זה?:idea:

under construction..

פורסם
סליחה, אבל לקנות שעון (מקורי, כן?) ב- XXK ש"ח, ועוד כזה שיש מלא זיופים שלו, זה משהו שלא אבין.

תראה, אם יבוא מישהו שהפרוטה איננה מצויה בכיסו - וירכוש שעון כזה - אני אגיד שהוא אידיוט שאיננו מסוגל לדחות סיפוקים.

את אותה הטענה בדיוק הייתי מפנה כלפי אישה שרוכשת תכשיטי זהב ובה בעת לילדיה אין אוכל.

מאידך, אם רכישת השעון איננה באה על חשבון רכישת דברים הכרחיים ומקור המימון הוא עודפי הון - אז למה לא שיהיה בכיף.

שעונים כאלה רוכשים כי מדובר ביצירת אמנות מיכנית מהמעלה הראשונה וכתכשיט לגבר - ולא כדי למדוד זמן.

הדבר שקול להבדל שבין אדם שמקשט את קירות הבית שלו בפוסטרים ולאחר שתולה רק אורגינלים.

אלה דברים שאי אפשר להסביר אותם לשכל כי כל הרכישות הללו מקורן בבטן.

פורסם

אני אמנם מאוד אוהב שעונים אבל לא מתחבר לעניין האספני וההוצאות של ההון עתק על דגם כלשהוא של שעון.

אבל בפרספקטיבה שלי זה מאוד שקול לאהבה לרכבים, לא משנה כמה אני ישב להסביר לאנשים דוגמאת ההורים שלי למה אני אוהב מכוניות וכמה כיף לי לנהוג ברכבים כאלה ואחרים אני לעולם לא יצליח. פשוט חסר להם משהו זה הכל.

מבחינתם לקנות רכב ספורטיבי ב100 אלף שקל כשאתה יכול לקנות מאזדה 3 חדשה זה מהלך אידיוטי, בזבזני וכו' וכו'.

מבחינתי זה החיוך בכל בוקר.

יש אנשים שמעבר לעניין של תכשיט שעון מהווה סמל סטאטוס והרבה מעבר לכך ואני יכול להבין אותם איפשהוא, זה שאני לא מתחבר לא אומר שזה רעיון מטומטם והם בזבזניים וכו'.

אבי

• תוכן חדש...