Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמכרה כבר

וגם המחיר שלה היה 73K שזה מעל לתקציב של פותח השרשור

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כן, רק לא לשכוח ש73K זה המחיר של FR שנת 2005, ואם פותח השרשור ימצא אחת במחיר יותר נמוך...אז האקזמפלר הוא עם

תוסיק ושושנה פתוחה ...

אם זה מעבר לתקציב, אז שנתון 2005 לא מתאים...צריך לחפש 20VT שנת 2003...

פורסם

לא חייב שהשושנה פתוחה, יש עוד הרבה שיקולים שאדם ישר יפתח, כמו תאונה לדוג'שתפגע קצת במחיר (במקרה המדובר נמכר 7 מעל למחירון בערך) או שסתם מוכר הרכב החליט על מחיר נמוך יותר מאלף ןאחד שיקולים

ואגב, אין כאלו 2003 וה2001-2002 נדירות מאוד כבר במצב טוב(יד, קילומטראג' וכו'...)

דבר נוסף, משייכנס הדור הבא של האיביזות השנתון של 2005 יהפוך גם הוא לנדיר יחסית, מה גם שאם אני לא טועה בנתון 2006 נמכרו פחות כבר והשנתונים הבאים כבר קצת יקרים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...