Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

יש לי היום גולף בנזין 2000 סמ"ק אוט'..

חשבתי ללכת על האיביזה 1800 טורבו FR, גם יש לו כוח כמו שאני אוהב :] גם חסכוני בדלק (1 ל 15), בטיחותי - לא כמו הגולף אבל 5 כוכבים, ולפי מה שבדקתי גם הוא זול לתחזוקה.

הטווח מחירים הוא בין 45 - 55 אלף ש"ח בשנים 2001 - 2002...

לפני שאני מחליף את האוטו רציתי להתייעץ איתכם אם באמת שווה לי לעשות את ההחלפה..

מה אתם אומרים?

מה שחשוב לי שיהייה לרכב כוח ושהוא יהייה בטיחותי.

וגם עדיפות לידני :)

פורסם

אתה מצחיק אותי עם הנתון הזה של צריכת הדלק...

היה לי FR במשך שנה אומנם האוטו לא רוצח בדלק אבל הוא גם ממש לא חסכן....

בעיר בנסיעה רגועה הייתי עושה תוצאות של 1 ל7-8 מחוץ לעיר 1 ל10.

בלחיצות רבות אפשר להגיע במיקרים מסויימים ל1 ל6.

אצלי הוא היה סטנדרטי בדיוק שבוע ואז הוא כבר התחיל להרגיש לי חלש ולא שורף טורים שמתי צ'יפ ואז האוטו נסע נחמד מאוד(אחרי צנרת בכלל עולם אחר).

סה"כ רכב חמוד מאוד, בעל מראה יפה, איכות פנים והרכבה סבבה, אוטו בטיחותי, מנוע חזק ופוטנציאל שיפורים ענק.

החיסרון שלו הוא שילדה בינונית והתת היגוי העצבני אם אתה נכנס לסיבוב עם מצערת מלאה.

אני מאוד נהנתי מהרכב, אם יש לך אפשרות ללכת על קופרה אז לך על קופרה היא הרבה יותר מהנה.

פורסם

1) בשנים הללו הדגם לא נקרא FR.

2) צריכת דלק יותר לכיוון של 1:10 ביום אופטימי ונטול פקקים.

3) בטיחות- 5 כוכבים מינוס 2 = 3. גם הגולף בשנים הללו איננה מלכת הבטיחות.

מומלץ שתאסוף עוד מידע לגבי הרכב (מידע מדויק). יש המון חומר בפורום, עשה חיפוש.

פורסם

שלום

לגבי עניין צריכת הדלק , זהו נתון אופטימי מידי.

לגבי הרכב עצמו, דגמי הFR נכנסו מ2005 והמחיר המינימאלי שתוכל להשיג אותה הוא 70K ואני קצת אופטימי ליד וקילומטראג' סבבה

דגמי 2001-2002 הם הדור הקודם שנוטה להיות כבר קצת מיושן וקשה מאוד להשיג אקזמפלר שמור משנתו זה

בהצלחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הבנתי.. אז לגבי הדלק חבר שלי הטעה אותי..

העיקר שלא יעבור את ה 8 ק"מ לליטר.

לגבי הדגם קופרה זה קצת בעייתי, מתחיל מ 90 אלף ומעלה.

favorite 1, איך אתה יכול להגיד 3 כוכבי בטיחות על האיביזה בשנים 2002?

וגולף? אל תזלזל.. כן כן הגולף שנת 2001 בטיחותית מאוד..

רוצה לשמוע עוד משהו? חבר שלי עם גולך 1600 שנת 2000 התהפך עם האוטו כי איבד שליטה ויצא שלם.. עם עוד חבר באוטו ההתהפכות הייתה במהירות 90 קמ"ש, יצאו הפוכים מהאוטו.. והגולף? טוטלוס.. הלך

עזוב, אני לא יכנס לזה..

בקיצור, הסתכלתי גם על האיביזה FR 2005 אין הרבה כאלה למכירה..

מה אתם אומרים שווה ללכת אולי על אוטו אחר?

התקציב עד 70K

אני צריך שהאוטו יפסק אותי מבחינת כוח, אמינות, ובטיחות.

אהה ולגבי התת היגוי את זה אני כבר הבנתי שיש לו בעיה, בכל אשכול דיברו על זה כמעט.. ראיתי שעשיתי חיפוש.

פורסם

מסתובבת אודי A4 ידנית 2002.. ב 70 אלף (עולם אחר)

אתה רוצה חזק ? - קח איביזה 2002 ב 50,000 ש"ח - תשקיע בה 20,000 אצל גבי ואיציק ותצא עם מפלצת של 400+ כוח כשהיא מיושרת קו (טיימינג, ברקסים, משאבות, -- הכל !)

כמו אוטו חדש - רק שהוא נוסע מטורף !! - ושומר על תצרוכת דלק סבירה מאוד בנסיעה רגועה ( קח בחשבון - שום מכונית לא בטוחה עם 400 כח..)

...CASKA for life

פורסם

כמו שאמרת ,קשה מאוד למצוא 2005 עם יד וקילומטראג' סבבה, באיחוד כי עלו מעט כאלה באותה שנה(אחת אצלי:wink:)

מה גם ש70K הם עדיין קצת מעט,

בכל מקרה אולי יש עוד אופציות

את התקציב שלך אנו כבר מכירים, מה עוד חשוב לך?

לדוג: טורבו או שאטמוספרית? אטו ספורט פרופר או רכב עם זיקה לספורטביות, או אולי סתם רכב שיש בו משהו מיוחד.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

favorite 1, איך אתה יכול להגיד 3 כוכבי בטיחות על האיביזה בשנים 2002?

וגולף? אל תזלזל.. כן כן הגולף שנת 2001 בטיחותית מאוד..

רוצה לשמוע עוד משהו? חבר שלי עם גולך 1600 שנת 2000 התהפך עם האוטו כי איבד שליטה ויצא שלם.. עם עוד חבר באוטו ההתהפכות הייתה במהירות 90 קמ"ש, יצאו הפוכים מהאוטו.. והגולף? טוטלוס.. הלך

עזוב, אני לא יכנס לזה..

מאוד פשוט, בודקים באתר של EuroNCAP ומגלים שהגולף מודל (98) 2001 קיבלה 4 כוכבי בטיחות, ושהאיביזה שנת 2002 קיבלה 4 גם כן.

שתיהן מכוניות יחסית בטיחותיות, אבל זה שיש להם סמל של VW או של SEAT מקדימה לא אומר כלום על רמת הבטיחות שלהם.

שים לב גם שיש הרבה הבדל בין הרכבים. הגולף היא מכונית משפחתית, בעוד שהאיביזה היא סופרמיני. אם אתה מחפש את הדגם המקביל לגולף בסיאט, זו הלאון.

!AWDSOME

פורסם
כמו שאמרת ,קשה מאוד למצוא 2005 עם יד וקילומטראג' סבבה, באיחוד כי עלו מעט כאלה באותה שנה(אחת אצלי:wink:)

מה גם ש70K הם עדיין קצת מעט,

בכל מקרה אולי יש עוד אופציות

את התקציב שלך אנו כבר מכירים, מה עוד חשוב לך?

לדוג: טורבו או שאטמוספרית? אטו ספורט פרופר או רכב עם זיקה לספורטביות, או אולי סתם רכב שיש בו משהו מיוחד.

בן

מעדיף טורבו... :)

רציתי ללכת בהתחלה על אימפרזה GT 98 99 אבל אבא שלי עשה לי סרטים זה לא בטיחותי וזה זה.. אבל מה לעשות אני אוהב אוטו עם כוח..

נכון לעכשיו אני מעדיף לקנות משהו משופר כבר ולא לשפר לבד... אני זוכר לפני שנה בערך עם האופנוע שלי שיפרתי אותו לאט לאט עד שלא היה לי כוח ומכרתי אותו חח

לגבי האיביזה.. אם אני יגיע עם השיפורים שלו מעל 400 כ"ס אני יצטער על הרגע ששיפרתי חלק וחלק כשהמשטרה תחרים לי את הרכב.. :|

ולגבי הבטיחות.. מוזר 4 כוכבים? לא נשמע הגיוני.. אבל אני יבדוק את זה:?

פורסם

ולגבי הבטיחות.. מוזר 4 כוכבים? לא נשמע הגיוני.. אבל אני יבדוק את זה:?

דווקא ממש הגיוני ואפילו נפוץ בין שאר הרכבים בקטגוריה באותם השנים.

!AWDSOME

פורסם
דווקא ממש הגיוני ואפילו נפוץ בין שאר הרכבים בקטגוריה באותם השנים.

בדקתי, משנת 2004 ומעלה זה 5 כוכבי בטיחות בגולף.. זה נשמע לי מוזר שבגולף יהייה 4 אפילו שהם ישנות..

וגם עשיתי השוואה.. זה באמת נפוץ בשנים האלה, לא ידעתי.. לומדים :)

פורסם

לסמל של הרכב או לארץ מוצאו אין קשר לרמת הבטיחות שלו. מכאן שזה שמדובר בגולף לא הופך אותו באופן אוטמטי לרכב בטיחותיות. אתה דיברת על גולף משנת 2000 ו 2001. שני הדגמים הללו זהים לאלו של שנת 99, ואם תבדוק טוב תגלה שהם קיבלו 4 כוכבים במבחני הריסוק.

שוב, זה לא אומר שהם רכבים לא טובים או לא בטיחותיים.

!AWDSOME

• תוכן חדש...