Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי את הסאב הזה ואני מתלבט איזה תיבה לבנות לו הרצתי חיפוש ולא מצאתי את הנפחים של תיבה אטומה ושל תיבה פתוחה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

פורסם

תעשה חיפוש על ההבדלים בין תיבה אטומה לפתוחה.

לסאב הזה מתאימות תיבות אטומות או באנדפס בלבד לדעתי. בתיבה פתוחה הוא נשמע נורא.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

audio king תודה רבה לך עזרת לי הרבה היום!!

רק עוד שאלה קטנה הסאב ישב בטויוטה קורולה 2008 האם ישמעו אוטו חזק גם בטיבה אטומה?

פורסם

עקרונית בתיבה אטומה אתה משיג יותר דיוק ופחות עוצמה ,השאלה כמה פחות וכמה חזק ישמע הסאב תחת ההגברה

שתיתן לו,בתיבה פתוחה הוא ישמע יותר חזק זה בטוח ,קשה לענות על השאלה הזו,תצתרך לנסות.

פורסם

לפניי זה היה סאב של פיוניר 150 אר אמ אס בתיבה פתוחה אז נשמע הגיוני שה jbl בתיבה אטומה אפילו ישמע יותר חזק לא? תקן אותי אם אני טועה

• תוכן חדש...