Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אתה מעוניין לקרוא דעות על מליבו מארצות הברית?

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/rankings/Affordable-Midsize-Cars/

שים לב למקום בדירוג של הרכב הזה בין רכבים אחרים - הפתעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האוטו מדורג מקום 1 זה הפתעה גדולה

הבעייה היחידה זה המוסך UMI הוא על הפנים ,וערך של אוטו זה לא כל כך חשוב

כי זה האוטו לתוך הארוך

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

סה"כ אוטו מצוין, עיצוב מאוד יפה לדעתי , נוח ומפנק. התנהגות נהיגה מצוינת ונתונים מכובדים. צריכת הדלק קצת גבוהה עקב הנפח של המנוע - 3.5.

פורסם

רכב שאישית - אותי הפתיע לטובה (במיוחד ביחס לגירסאות הראשונות שלו בארץ).

ואכן מוסכי UMI הם החיסרון העיקרי של הרכב הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני נוהג במאליבו 2007 שנחותה כמעט בכל פרמטר מה 2008 ויחד עם זאת אני מרוצה עד השמים. ה 2008 איכותית, חזקה מאוד(אותו מנוע כמו בדגמי 2007 אבל מחוזק ב 2 כ"ס וכיול קצת שונה) ואמינה(שוב, המנוע והתיבה האוטומטית כבדגמי 2007 ואלה אמנם לא מתקדמים בטכנולוגיה יחסית למתחרות אבל יש להם רקורד של אפס תקלות על פני שנים רבות!). המאליבו מהווה עסקה מצויינת כיום והרכב מעניק הכי הרבה ביחס לעלותו.

לגבי מוסכי UMI לא הייתי מכליל בצורה כ"כ גורפת. אני מטפל במרכזי בב"ש ואני מרוצה מהשרות והמקצועיות וכך אומרים מכרים שלי שמטפלים במוסך UMI בעמק שרה בב"ש.אני לא מכיר מוסכים באזור המרכז.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני אישית לא היית קונה את המליבו החדשה.הייתי מצפה מרכב כזה,יותר השקעה ופחות התקמצנות באבזור.יש כזאת לחבר הדגם הכי מפואר,ואיך אני יגיד את זה..מפנים היא נראית כמו משפחתית ממוצעת(לא מבחינת הגודל)אלא מבחינת האיכות.הקונסולה המרכזית נראית כאילו היא נלקחה מאיזה קורולה,איכות החומרים גרועה,איכות הבנייה גרועה(הרבה דברים רופפים)ויש תחושה מאוד זולה בתא הנוסעים.הרי שם נמצאים רוב הזמן ולא בחוץ,אז כדאי לחשוב על זה.

מבחוץ היא נראית,היא נראית מעולה מקדימה רק מאחורה קצת מעוכה לפי דעתי.ועוד פרט אחד מאוד חשוב-ד-ל-ק.לחבר יש אחת עם 3.6 והוא כל היום מתלונן על הצריכה שלה.הוא ידע שככה זה רכב כזה,והוא ציפה לצריכה של 1-10 ברגוע.אבל מה שהוא מקבל וממה שהוא מספר לי,זה 1-7,1-8 ברגוע.ובמאמץ?עזוב אתה לא רוצה לדעת..

אבל מה כן,הרכב מרחף,כשמדביקים זה כאילו הוא לא שוקל כמו שהוא שוקל,ופשוט עף!

אז תקח נסיעת מבחן,תרגיש את הרכב ואת האיכות הכוללת ואז תחליט.

• תוכן חדש...