Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

יש לי מגבר 4 ערוצים: ALPINE PDX 4.100. הוא מגביר מערכת קומפוננט של INFINITY KAPPA PERFECT 6.1.

הוא מחובר למתח באמצעות כבל איכותי בעובי 4 גייג' (בא בקיט של SCOSCHE). בתוך הקיט, בנוסף לכבל מתח היה גם פיוז של 150 אמפר (מה שנראה לי עד היום כערך גדול מדי).

כעת אני רוצה להוסיף מגבר מונובלוק: INFINITY REFERENCE 611A. המונובלוק יגביר את הסאב שלי (בקופסא אטומה ללא פיר): INFINITY KAPPA PERFECT 10D VQ (בעל שני סלילים של 4 אוהם).

כעת השאלות:

1) האם אני יכול לפצל את כבל המתח רק בבגאז' (מ-4 גייג' ל-2 כבלים של 4 גייג')?

2) הפיוז שלי (150 אמפר) נמצא ליד המצבר. האם עלי להוסיף עוד פיוזים (אחד לכל כבל מתח) לפני הכניסות למגברים?

3) האם אני חייב להוסיף קבל או לשלקול להחליף אלטרנטור? אם כן - איזה אלטרנטור מומלץ (ניסאן אלמרה 1999)?

תודה רבה למגיבים.

פורסם

1) האם אני יכול לפצל את כבל המתח רק בבגאז' (מ-4 גייג' ל-2 כבלים של 4 גייג')?

2) הפיוז שלי (150 אמפר) נמצא ליד המצבר. האם עלי להוסיף עוד פיוזים (אחד לכל כבל מתח) לפני הכניסות למגברים?

3) האם אני חייב להוסיף קבל או לשלקול להחליף אלטרנטור? אם כן - איזה אלטרנטור מומלץ (ניסאן אלמרה 1999)?

תודה רבה למגיבים.

1.יכול ואפילו רצוי, רק תוודא שהמגבר יודע לקבל כבל 4G, ולא עד 8G.

2.היות ומדובר בעובי כבל זהה אין חובה לשים פיוזים גם בהתפצלות, שכן הכבלים יכולים לעמוס בעומס המקורי.

3.קודם תתקין תראה מה המצב, ואם יש נפילות מתח ואז תפעל בהתאם, בכל מקרה קבל זה לא הפתרון, אם וכאשר אז אלטרנטור

פורסם

רוב הסיכוים שלא תצטרך להחליף אלטרנטור , מה שכן את הפיוז רצוי שתחליף ליותר קטן (היתי מתחיל אם 70-80 A )

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לדעתי האישית, אין סיבה להגביר את הסאב עם מונו , אלא אם הסאב לא עובד ב 4 אוהם.

הסאב הוא 92 dB , המגבר דיגיטלי ומוציא כ 200 RMS דיגיטלים (מה שאומר אחוז נצילות גבוהה יותר) בגישור.

חבל לדעתי, ובמיוחד שאתה לא עולה ברמה.

אם זה היה מגבר מונו באמת איכותי אז שווה.

לשאלתך:

תמיד מומלץ לשים פיוזים נוספים לאחר הפיצול . זו אינה חובה אך מומלץ כיוון שזהו הליך בטיחות.

הפיוזים שם צריכים להיות עד ערך הפיוזים שעל המגבר. ו/או עובי החוט.

לכבל שלך שים 80 אמפר MAX.

אחרת אתה לא באמת מגן עליו. פשוט ככה.

אין מה להחליף אלטרנטור.

מה שכן בדוק את מצב המצבר. אם הוא ישן, (מעל שנתיים וחצי שלוש) מומלץ להחליף ואז אתה יכול לקחת מצבר של 72 אמפר של שנאפ למשל.

יש כזה בגודל המקביל למצבר הממוצע של 58 אמפר, הוא עולה עוד איזה 350 שקל, והוא יפתור לך את כל הבעיות שתתקל בהן.

קבל לא.

תתחדש:)

בידידות.

• תוכן חדש...