Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעשים מכיוון ההגה כל פעם שאני מסובב אותו,אפילו סיבוב קטן.כמה אנשים כבר אמרו לי שזה לא רציני.מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה המשאבת הגה?

פורסם

בוא נתחיל בזה שתתאר לנו את הרעש (שריקה, זמזום, פיצוץ, תקתוק או כל תיאור העולה על רוחך :-)) ואם אתה יכול רצוי שתתאר מאיפה הרעש מגיע (לדוגמא מכיוון ההגה בתוך תא הנוסעים, מבחוץ ליד המנוע וכו')

פורסם

תלמד כלל חשוב בנושא אחזקת הרכב, אף פעם אל תקח ברצינות יתרה את מה שאומרים שכנים/חברים/ או כאלה שחושבים שמבינים ברכב.

תמיד מומלץ להתייעץ עם מכונאי רכב מומחה עם כול בעייה ברכב ואפילו כאן בפורום תוכל לקבל תשובה יותר מקצועית (בדרל כלל).

איזה כייף לי :)

פורסם

הרעש הוא סוג של זמזום,והוא נשמע מתוך תא הנוסעים,מבחוץ לא שומעים רעש.השבוע הרמתי את המכסה מנוע וסובבתי את ההגה כדי לבדוק אם יש רעשים גם באזור המנוע, והיו רעשים ממש חזקים מהאזור(אולי המשאבת הגה).הרעשים היו כמו סוג של בועה שמתפוצצת כל שניה בהתאם לזה שאני משחק עם ההגה.מה זה יכול להיות?(בנוסף היום בדקתי את האגן שמן של המשאבת הגה והיה חסר הרבה שמן,ולמרות שמילאתי שמן הרעש נשאר כשהיה.

פורסם

במצב תקין של מערכת הגה הכוח לא אמור להיות חוסר בנוזל הידראולי במערכת ! לכן, במקרה שלך הדבר מעיד על נזילה וכניסת אוויר למערכת ומכאן הרעשים שאתה שומע.

גש בהקדם למוסך לשם תיקון/איתור הנזילה.

פורסם

לדעתי אין שום בעיה מה שאתה שומע זה זמזום של מנוע שמסובב את הגלגלים ההגה במזדה הוא חשמלי. הוא מופעל עי מנוע חשמלי. וזה מה שאתה שומע לדעתי אין שום בעיה.

אם זה משהו אחר פשוט תפנה למוסך יותר פשוט מזה?

פורסם
במצב תקין של מערכת הגה הכוח לא אמור להיות חוסר בנוזל הידראולי במערכת ! לכן, במקרה שלך הדבר מעיד על נזילה וכניסת אוויר למערכת ומכאן הרעשים שאתה שומע.

גש בהקדם למוסך לשם תיקון/איתור הנזילה.

לפי מה שאני יודע.. ההגה במאזדה לא הידראולי אלה חשמלי

פורסם

אני לא מכיר את כול דגמי מאזדה 3 אבל בדגמים מסויימים אכן יש הגה כוח אלקטרו-הידראולי כלומר קיים נוזל הידראולי במערכת.

הבחור כתב שהיה חסר המון שמן....

פורסם

אני באמת אגש לבדוק.אבל הרעשים האלה התחילו לי לפני 3 חודשים בערך ככה שזה לא רעשים שאמורים להיות.בכל מקרה תודה רבה.

פורסם

שלושה חודשים אתה נוסע עם רעשים ורק עכשיו החלטת לטפל בזה?

חכה עוד קצת עד שהרכב יתקע לגמרי ואז כבר תוכל לעשות בדיקה מקיפה:roll:

פורסם

כי כבר כמה אנשים אמרו לי שזה כלום.מוסכניק אחד אמר לי שלחבר שלו יש גם מאזדה כמו שלי עם אותו רעש וזה לא רציני.עוד אחד אמר לי שגם באוטו שלו יש את זה הרבה זמן.אבל נראה לי באמת עדיף שלא לקחת סיכון,שבוע הבא נבדוק אותו.

• תוכן חדש...