Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 קופה - התלבטות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אני מחפש לקנות רכב חדש (2002/1) בשבילי.

מצאתי רכב מליסינג, 307 שנת 2002 יפהפה ושמור ביותר, בדיוק מה שרציתי חוץ משני דברים שעליהם אני מתלבט:

1. הרכב אוטומט.

2. הרכב 3 דלתות.

שתי הסיבות האלה גורמות לי לוותר על הרכב מחשש לבעיה למכור אותו.

רציתי לדעת עד כמה לדעתכם תהיה בעיה למכור את הרכב בגלל הסיבות הנ"ל.

תודה.

פורסם

שלום,

למה להתפשר? לדעתי אם אתה לא בלחץ תמשיך לחפש. בטח כאשר זה מגיע לגיר... אם אתה רוצה (ובצדק) גיר ידני, אל תתפשר ותמשיך לחפש ידנית. לגבי ליסינג... גם פה הייתי נזהר אבל אפשר לבדוק את המצב הרכב וכו'.

בקיצור - עזוב.

אם אתה רוצה עזרה בייעוץ ברכישה (במידה ואתה לא סגור על ה307) נשמח לתת עצות גם פה.

עריכה קלה, תעיף מבט פה:

http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=497980

גיא.

פורסם

האוטו מדהים לא תיהיה לך בעיה בכלל למכור אותו השוק שלו דיי טוב לך על זה

גם השילדה של האוטו מדהימה יש לי אחת כזאת רק 1600 לצערי

פורסם
האוטו מדהים לא תיהיה לך בעיה בכלל למכור אותו השוק שלו דיי טוב לך על זה

גם השילדה של האוטו מדהימה יש לי אחת כזאת רק 1600 לצערי

למה להמליץ לו ללכת על זה אם הוא רוצה ידני וזו אוטומטית? לגבי הדלתות זה פחות קריטי, אבל לא הייתי בחיים מתפשר על גיר שאני לא רוצה.

לא מדובר ברכב נדיר שאין סיכוי למצוא אחר כמותו, לדעתי הוא ימצא אחת ידנית, 3 או 5 דלתות בלי יותר מדי בעיה.

גיא.

• תוכן חדש...