Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנני רעש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי טיפה לא קשורה לרכב, אבל רק כאן ידעו לעזור לי כי מה שאני מחפש נמצא בעיקר בשימוש במערכות אודיו לרכבים.

יש לי רמקולים 4.1 למחשב, ובגלל בעייה כלשהי בחשמל בבית, כל פעם שמדליקים את האור בחדר ליד הרמקולים שלי בחדר מתחילים לתת רעש סטטי.

האם יש איזשהו מסנן שאני יכול לקנות שיעלים לי את הרעש הסטטי, אם כן, איך זה נקרא ואיפה משיגים ? תודה !

פורסם

באמת לא קשור כל כך.

איזה סוג תאורה? האם היא בעלת דימר? איזה רמקולים? האם הם מסוככים מגנטית?

קשה לי להאמין שמסנן RCA יעזור לך מאחר שהרמקול עדיין יושפע מהתאורה. האם יש לך אפשרות לשנות את המיקום שלה לצורך בדיקה?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

התאורה היא הלוגן עם דימר, רמקולים CREATIVE CAMBRIDGE SOUNDWORKS PCWORKS ואני לא בטוח אם יש להם סיכוך מגנטי, אם תוכל להגיד לי איך בודקים זה יהיה מעולה.

התופעה חוזרת על עצמה בכל השקעים בחדר, אבל לא ניסיתי בחדר אחר.

למה סוג התאורה משנה ?

אגב, אם אני מוציא את הכבל הירוק של הרמקולים מהכרטיס קול ומחזיק את החיבור מתכת שלו עם האצבעות הרעש הסטטי גם מפסיק, אם זה אומר משהו...

פורסם

שאלה : אם אתה מנתק את הקונקטור הירוק מהמחשב ומשאיר אותו באויר עדיין יש רעשים?

הספק של הרמקולים יושב בתוך הסאב או שהוא חיצוני?

פורסם
שאלה : אם אתה מנתק את הקונקטור הירוק מהמחשב ומשאיר אותו באויר עדיין יש רעשים?

הספק של הרמקולים יושב בתוך הסאב או שהוא חיצוני?

האמת שעכשיו אין רעשים והכל מושלם, גם כשאני מוציא את החיבור הירוק. אבל עדיין נהיה רעש סטטי כשמדליקים את האור בחדר השני (רק האור שהוא הלוגן עם דימר, שאר מכשירי החשמל שם לא משפיעים)

אבל לפעמים הוא חוטף קריזה ונהיה ממש חזק.

הסאב הוא אקטיבי עם אפשרות VOLUME וBASS אז אני מניח שהמגבר בפנים.

אה, דיברת על הAC ADAPTER ? הוא בחוץ, גוש ששוקל איזה 2 קילו ומתחבר לחשמל (אין לו אדמה )

למה ?

פורסם

הבעיה שלך היא הדימרים ללא ספק.

לי הייתה בעיה דומה עם עמוד הלוגן בעל דימר שהפיק רעשים אשר נקלטו ע"י המגבר של הגיטרה שלי. פשוט הפסקתי להשתמש בתאורה הזאת.

האם כאשר הדימר 'פתוח' עד הסוף עדיין יש רעשים?

באילו רמקולים בדיוק אתה משתמש? יכול להיות שאתה צריך רמקולים בעלי מיסוך מוצלח יותר. האם יש לך אפשרות להשאיל ממישהו סט רמקולים אחר לבדיקה?

עוד אפשרות היא החלפת הדימרים לכאלה בעלי מעטפת מתכת, אשר מסוככת על הדימר ומונעת 'דליפה' של קרינה אלקטרומגנטית - עניין די יקר אם אינני טועה (מקובל מאד באולפנים למשל, כאשר מעוניינים להתקין דימרים ואסור שהם יכניסו רעשים).

בכל מקרה אני די בטוח שמסנן רעשים לא יעזור במקרה שלך.

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

הממ, תודה רבה על העזרה המהירה !

תשובות:

כשהדימר פתוח עד הסוף אין רעש, בדיוק כמו שהוא סגור עד הסוף.. זה מאשר את האבחנה שלך ?

השתמשתי תקופה בסאב ספר שהיה לי שחלש משמעותית, ואיתו זה לא קרה (אותם רמקולים)

הבעייה היא רק עם הסאב הזה.

האם זה מעיד על כך שהוא "חזק" ופשוט קולט את הרעשים הקטנים האלה ? אני צריך לפחד שהסאב דפוק או שזאת מחמאה ?

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ

בדיוק התקנו היום דימרים בחדרים, ונתקלתי באותה הבעיה.

רמקולים למחשב, logitech X-530

כשמעמעמים את האור בחדר, או בחדר סמוך, מתחיל רעש סטטי שמתגבר ככל שמעמעמים את האורות יותר.

דימרים של NISKO, עד 1,000W

תאורה מסוג לד, נורות GU10 שניתנות לדימור.

עד היום היו מתגים רגילים ולא נתקלתי בבעיה דומה.

מישהו יודע מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

האם יכול להיגרם נזק כל שהוא לציוד האלקטרוני מהתופעה הזאת?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...