Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא יודע מה לעשות, לקנות עכשיו מאזדה 3 או לחכות לגרסה החדשה, שמעתי שהדגם החדש יגיע עם שתי גרסאות, מנוע 2000 ו2500 ולא יהיה 1600, הטענה הזאת נכונה?

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה יהיה עם כל שוק הליסינג של קבוצה 2 שהם בין לקוחות הכי גדולים בארץ של מזדה 3?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מה שאני קראתי הדגם של קבוצה 2 יגיע עם 1.5 של ה-2.

לגבי מנוע 2.5 לא יודע אם הוא מיועד לשוק האירופי אולי יותר לשוק האמריקאי.

לגבי וודאות לא נדע עד להכרזה הרשמית של היבואן בצורה כלשהי, עד אז הכל ניחושים

פורסם

קונים רכב אחר ולא מאזדה 3, אני לא מבין למה לקנות את המאזדה 3 הנוכחית ? :|

יש המון רכבים טובים יותר באותו סדר גודל של מחיר -

יונדאי I30 \ קיה סיד, סובארו B3, פורד פוקוס וכו'..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
קונים רכב אחר ולא מאזדה 3, אני לא מבין למה לקנות את המאזדה 3 הנוכחית ? :|

יש המון רכבים טובים יותר באותו סדר גודל של מחיר -

יונדאי I30 \ קיה סיד, סובארו B3, פורד פוקוס וכו'..

אתה מוכן בבקשה לפרט במה הם יותר טובים בידיוק ?

פורסם

אתה צוחק עליי או מה? כל המכוניות שהזכרת הן זבל טהור לעומת המאזדה, שמציעה הרבה יותר מכולן בכל המובנים, אמינות, עיצוב, עוצמתיות, חוזק.

לא סתם מאזדה3 היא המכונית הנמכרת ביותר בישראל.

אתה מציע לי קיה? אולי תציע לי גם דייהטסו? התקציב שלי הוא 120K-130K ואני מחפש מכוניות מותגיות ומפוארות עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה.

פורסם

תהיה גרסת 1600 לפי הפרסומים.

השוק האמריקאי והאוסטרלי מקבלים 2000 ו-2500 בלבד (כמו שעכשיו במקומות הנ"ל קיימות גרסאות 2.0 ו-2.3 בלבד).

ונגיד אם לא היתה גרסת 1,600, אבל כן 1,500 שמפיקה 125 כ"ס. מה זה משנה אם זה מגיע מ-1600 סמ"ק או 1500 סמ"ק? פסיכולוגית?

המשפט No Replacement For Displacement החביב כל כך על תעשיית הרכב האמריקאית הוכח כלא נכון בטכנולוגית מנועים מתקדמת כבר זמן רב.

מה תגיד על גולף 1.4 שמפיקה 160?

ועוד משהו - מצחיק לשמוע קביעות כמו "רכב X טוב יותר מרכב Y".

הכול תלוי בצרכים של רוכש הרכב.

מאזדה 3 הינו רכב שקהל היעד המקורי (קרי, לא בישראל) הינם אנשים המחפשים משפחתית ספורטיבית מהנה לנהיגה. היא תוכננה וכויילה בהתאם וקיבלה שבחים מכל העולם על כך שמאזדה הצילחו להביא לקטגורית המשפחתיות משהו שלא ממש היה קיים עד כה - מכונית נהג אמיתית שמהנה יותר לנהיגה ממכוניות ספורט יעודייות העולות לפעמים פי שתיים.

למה היא כל כך נפוצה בשוק הישראלי השמרן שאינו מעריך הנאה מנהיגה - מיסתורין.

ישנן מכוניות אחרות בקטגוריה שהן נוחות יותר, מאובזרות יותר, מרווחות יותר ואפילו אמינות יותר. לדעתי, טובות יותר בהרבה לרוב רוכשי הרכב בארץ המחפשים משפחתית נוחה ואמינה או מקבלי הרכב מהעבודה.

מאוד קל וכייף לצאת נגד הזרם ונגד מה שפופולארי. כולנו חוטאים בזה. אבל ספציפית המאזדה 3, לא כמו מכוניות עמישראל בעבר, היא באמת רכב מעולה. למרות שמדובר בדגם הסוגר אוטוטו חמש שנים - היא עדיין מסוגלת להתחרות ולנצח מתחרות מודרניות יותר בהרבה מאוד פרמטרים.

פורסם
אתה צוחק עליי או מה? כל המכוניות שהזכרת הן זבל טהור לעומת המאזדה, שמציעה הרבה יותר מכולן בכל המובנים, אמינות, עיצוב, עוצמתיות, חוזק.

לא סתם מאזדה3 היא המכונית הנמכרת ביותר בישראל.

אתה מציע לי קיה? אולי תציע לי גם דייהטסו? התקציב שלי הוא 120K-130K ואני מחפש מכוניות מותגיות ומפוארות עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה.

זה רק מראה התנהגות ישראלית ממוצעת.

אין טעם לקנות את ה-3 הישנה.

הזכרת פה את קיה - סתם שתדע שזה רק דעות קדומות. קיה זה בעצם רכבים תאומים של יונדאי, ברב המקרים לפחות.

הקיה סיד זה רכב מעולה יחסית. הוא בטוח יותר טוב מה-I30. זה שאנשים מעדיפים I30 זה סתם קטע דבילי של תדמית ולא יותר.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אני מסכים מאוד עם ToxicTux, הוצאת לי ממש את המילים מהפה.

אני מחפש משפחתית ספורטיבית מהנה לנהיגה עד כמה שניתן להוציא בתקציב, לא ניתן למצוא ב120 אלף שקל אוטו שיהיה עדיף על מאזדה3, לא משנה מה תגידו, הדגם הוא אכן בן 5 שנים אך עדיין אין לו תחרות כלל בתג מחיר שלו(111K).

פורסם

חבל לדבר על זה בכלל... מאזדה 3 אוטו מעולה בעיקר בדגם היוקרתי של 1600 או 2000 העדיף.

כל מי שלא קנה מאזדה יגיד שזה חרא... פשוט תשלים עם זה. אני לא רואה שום סיבה בכלל להשוות מאזדה לקיה או ליונדאי חחחח פשוט מצחיק ומבזה.

B3 זה אוטו עגלה.

פורד פוקוס אוטו טוב אותו אוטו כמו מאזדה בערך אותה פלטרפורמה אותה שילדה רק שעשו אותה נוחה יותר ורכה יותר זה הכל

פורסם
אני מסכים מאוד עם ToxicTux, הוצאת לי ממש את המילים מהפה.

אתה רציני? לפני כמה הודעות כתבת ש:

רק כדי להזכיר לך מה כתב ToxicTux, הנה ציטוט של חלק מדבריו:

ועוד משהו - מצחיק לשמוע קביעות כמו "רכב X טוב יותר מרכב Y".

הכול תלוי בצרכים של רוכש הרכב.

המאזדה 3 היא מכונית טובה. מכאן ועד להצהיר שכל שאר הרכבים הם זבל טהור? המרחק גדול מאוד. כמעט לכל אחת מהמתחרות בקטגוריה יש יתרון מוחץ על פני ה-3.

פאר במזאדה 3? כנראה שבחיים הכל יחסי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חבל לדבר על זה בכלל... מאזדה 3 אוטו מעולה בעיקר בדגם היוקרתי של 1600 או 2000 העדיף.

כל מי שלא קנה מאזדה יגיד שזה חרא... פשוט תשלים עם זה. אני לא רואה שום סיבה בכלל להשוות מאזדה לקיה או ליונדאי חחחח פשוט מצחיק ומבזה.

B3 זה אוטו עגלה.

פורד פוקוס אוטו טוב אותו אוטו כמו מאזדה בערך אותה פלטרפורמה אותה שילדה רק שעשו אותה נוחה יותר ורכה יותר זה הכל

מסכים

אני אישית נכנסתי לכל הסוכנויות רכב שקיימות, B3 אוטו גרוע, נראה פשוט ריק, לא מבין את התג מחיר שלו בכלל, צריך להוריד את המחיר ל80-90 אלף בשביל שמישהו יקנה גרוטאה כזאת. כשנכנסתי לרכב הרגשתי כאילו נכנסתי לאוטו ענתיקה, האבזור שלו ברמה מאוד נמוכה.

הפורד פוקוס הוא אוטו סביר יחסית למאזדה3, הבעיה היא שהוא עגלה והעיצוב הלא מוצלח שלו.

באמת שלא הבנתי מה אתם משווים מכוניות עלובות כמו קאיה או יונדאי למאזדה שהיא ברמה אחרת? קודם כל תנהגו בה לפני שאתה מדברים, אני באתי וביקשתי הצעות, האם לחכות למאזדה3 החדשה או לקנות את הדגם הישן והתשובה שאני מקבל "תקנה קאיה או יונדאי"

ביקשתי מרצדס, אתם מביאים לי סוסיתה.

אתה רציני? לפני כמה הודעות כתבת ש:

רק כדי להזכיר לך מה כתב ToxicTux, הנה ציטוט של חלק מדבריו:

המאזדה 3 היא מכונית טובה. מכאן ועד להצהיר שכל שאר הרכבים הם זבל טהור? המרחק גדול מאוד. כמעט לכל אחת מהמתחרות בקטגוריה יש יתרון מוחץ על פני ה-3.

פאר במזאדה 3? כנראה שבחיים הכל יחסי.

הסיבה שהסכמתי עם הדברים של ToxicTux זה כי פתחתי פה כבר מספר אשכולות ורשמתי שאני מחפש משפחתית ספורטיבית, אוטו שיסחוב, עם עיצוב טוב ושיהיה מהנה לנהיגה, כל רכב מתאים לצרכים ספציפיים של הבן אדם, אך אני הצהרתי שאני מחפש משפחתית ספורטיבית ולכן המאזדה 3 היא העדיפה פה ביותר.

מה אני אעשה שבשבילי(האדם הממוצע) מאזדה3 היא פאר, אני מניח שבבעלותך מכוניות כמו אוודי, מרצדס ועוד כל מיני חברות פאר, אך אתה לא יכול להשוות מכונית בתג מחיר של 111K למכונית שערכה הוא 200K או יותר, ב111K לא תמצא יותר פאר ממאזדה3 נקודה.

פורסם

כסף שלך לך תקנה מה שבא לך.

אם מאזדה זה הרכב הכי טוב בעולם אז מה התלבטות? אם הדגם הקיים כל כך טוב אז תקנה למה לחכות?

ואגב אם פוקוס כל כך עגלה תבוא עם המאזדה שלך ונראה אוטו של מי עגלה

המכוניות האחרות בקטגוריה אותה I30 יותר מאובזרת מהמאזדה ויותר בטיחותית ככה שחוץ מסמל אין במאזדה שום דבר מיוחד.

ואל תגיד שהמאזדה הוא אוטו אמין,מוסך מאזדה נמצא מעבר לחלון של העבודה שלי אני רואה שכל המכונאים שם מובטלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...