Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דני. עיצה מכל הלב. תקנה מאזדה. אבל על תעשה את השטות של לקנות דגם ליסינג ב111K.

ישחטו אותך במעמד מכירה. אתה לא יכול להתחרות עם חברת ליסינג שתיתן את אותו רכב באותו איבזור ב15 פחות ו60 תשלומים ללא ריבית. תוסיף עוד כמה גרושים ותקנה דגם יותר מאובזר. אף אחד לא ישלם לך עליו אבל יהיה לך יתרון מאוד משמעותי למשוך קונים.

הבעיה היא שאני לא הולך לקנות את המאזדה 3 הנוכחית, אלא אני מחכה 4 חודשים לדגם החדש ואז אקנה אותה, עד שהיא תגיע לליסינג ייצא כבר דגם חדש של מאזדה 3 :twisted:

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה מאזדה 3?

חכה עד שהיא תגיע ואז קנה אחת מהדור הנוכחי בהנחה רצינית מאוד או שתקנה את החדשה בלי הנחה.

רק תעשה לעצמך טובה, וכמו שאמרו, אל תקנה את הדגם הכי בסיסי. אתה תרצה להרוג את עצמך אחרי כמה חודשים וגם כשתרצה למכור אותו.

פורסם
רוצה מאזדה 3?

חכה עד שהיא תגיע ואז קנה אחת מהדור הנוכחי בהנחה רצינית מאוד או שתקנה את החדשה בלי הנחה.

רק תעשה לעצמך טובה, וכמו שאמרו, אל תקנה את הדגם הכי בסיסי. אתה תרצה להרוג את עצמך אחרי כמה חודשים וגם כשתרצה למכור אותו.

אני לא קונה את הדגם הכי בסיסי, אני קונה את הדגם שעולה 118.5K ברח לי שמו, אם אינני טועה COMFORT.

אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?

לא הבנתי עוד משהו, אמרו לי שבינואר מחירי הרכב בקבוצה 2 יירדו למחיר של 105K, עבדו עליי?

פורסם

לא ברורים לי ההבדלים בין הדגמים אבל מנהיגה על ה3 של אחותי ועל ה3 של אחי, ששתיהן בגרסת ליסינג, לא הייתי קונה אותן ולא הייתי רוצה אחת בבית (וזכור, אני נוהג על פיאט שנת 91, הסטנדרטים שלי לא בשמיים).

בקשר למחירים, עבדו על כולם עם ההורדה של המחירים בינואר.

זה סתם עשה שמות לסוכנויות הרכב בארץ. כולם חיכו עד הרגע האחרון ובסוף לא קנו כי המחירים לא ירדו.

פורסם
רובר 75, רובר 200VI, פיאט מריאה, אופל ווקטרה...

אני יכול להמשיך, ושים לב שהמכוניות האלו הן רק אלו שיכולתי לשלוף תוך כמה שניות, ואף אחת מהן היא לא טובה בצורה ממש יוצאת דופן (למרות שאני פשוט מאוהב ב75).

מה קשור לרובר 75? אתה רוצה להשוות רכב שעלה חדש בזמנו מעל 300,000 שקל עם מאזדה 3? מה הלאה, תשווה את ה-3 לקיימן?

פורסם

חדשה תעלה 130 בדיוק כמו שהיה עם 3 המקורית בזמנו שהביאו רק האטצ'בק ב132 אלף שקל. אחרי שנה שהם יפטרו מהמלאי של דגם הקודם, הם יורידו מחיר ויביוא דגם ליסינג שיכנס לקבוצה 2.

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב.

מאזדה,זה כולה מאזדה.כן כן כמו שאתה שומע זה לא רכב גרמני או משהו כזה שיש לך במה להתפאר.זה רכב יפני ממוצע(מאוד)שלא מציע שום דבר מיוחד,במיוחד שלא במאזדה 3.ואם אתה אומר שהמאזדה 3 היא המשפחתית הכי טובה,אני מציע לך להסתכל לכיוון של טויוטה קורולה.לא במקרה הקורולות נמכרות מעל למחירון,וה3 נמכרות הרבה מתחת למחירון.תחשוב על זה.

חוץ מזה,דיברת גם על הI30 והקיה סיד,בוא תתן לי יתרון אחד שיש ל3 על אחד משתי הרכבים האלה.אני לא מבקש הרבה אני מבקש יתרון(חוץ מההבדל במרכב,זה לא רלוונטי)אחד,כולה יתרון אחד.נו תחשוב טוב,ואם תמצא תגיד לי.

ונחזור לשאלה שלך,זה נראה לך הגיוני לשלא תהיה גרסת 1.6 ל3?אני שואל ברצינות אתה באמת חושב שלא תהיה גריסת ליסינג?

פורסם
מה קשור לרובר 75? אתה רוצה להשוות רכב שעלה חדש בזמנו מעל 300,000 שקל עם מאזדה 3? מה הלאה, תשווה את ה-3 לקיימן?

הוא מעולם לא עלה 300,000 ש"ח. אולי 200,000.

באנגליה הוא עלה 22,000 פאונד, אז פה זה בערך 200,000. עדיין לא הבדל כל כך גדול.

עדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שהווקטרה והמריאה יותר מהירות.

פורסם
תקשיב ותקשיב טוב.

מאזדה,זה כולה מאזדה.כן כן כמו שאתה שומע זה לא רכב גרמני או משהו כזה שיש לך במה להתפאר.זה רכב יפני ממוצע(מאוד)שלא מציע שום דבר מיוחד,במיוחד שלא במאזדה 3.ואם אתה אומר שהמאזדה 3 היא המשפחתית הכי טובה,אני מציע לך להסתכל לכיוון של טויוטה קורולה.לא במקרה הקורולות נמכרות מעל למחירון,וה3 נמכרות הרבה מתחת למחירון.תחשוב על זה.

חוץ מזה,דיברת גם על הI30 והקיה סיד,בוא תתן לי יתרון אחד שיש ל3 על אחד משתי הרכבים האלה.אני לא מבקש הרבה אני מבקש יתרון(חוץ מההבדל במרכב,זה לא רלוונטי)אחד,כולה יתרון אחד.נו תחשוב טוב,ואם תמצא תגיד לי.

ונחזור לשאלה שלך,זה נראה לך הגיוני לשלא תהיה גרסת 1.6 ל3?אני שואל ברצינות אתה באמת חושב שלא תהיה גריסת ליסינג?

יתרון אחד שמאזדה הרבה יותר מהנה לנהיגה הרבה יותר מהירה מהעגלות הנ''ל עוד דוגמאות ?

קודם כל יפני לא נחות יותר מגרמני. ואם אתה אומר שקורולה יותר טוב ממאזדה זכותך הם מכוערות בטירוף לא היתי נוגע בהם עם מקל. קורולות לא מזיזות לי תשיער שעל הביצה של המאזדה ברור ? ועל תשווה לי תזבל קוראני הזה למאזדה. ומזדה לא נמכרת מתחת למחירון רק גרסת ליסינג כמו כל אוטו, טמבל.

פורסם
הוא מעולם לא עלה 300,000 ש"ח. אולי 200,000.

באנגליה הוא עלה 22,000 פאונד, אז פה זה בערך 200,000. עדיין לא הבדל כל כך גדול.

עדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שהווקטרה והמריאה יותר מהירות.

לדעתי אתה טועה יצא לי לנהוג בווקטרה 2.0T והיא בערך אותו דבר כמו המאזדה 2000 אוטמוספרי שיש לי עכשיו. אפילו נתוני היצרן זהים ואפילו טיפה לטובת מזדה עם נהיה יקים.

0-100 9.1 לאומת 8.7. אפשר להגיד ביצועים דומים למעט מהירוב מרבית.

פורסם
חדשה תעלה 130 בדיוק כמו שהיה עם 3 המקורית בזמנו שהביאו רק האטצ'בק ב132 אלף שקל. אחרי שנה שהם יפטרו מהמלאי של דגם הקודם, הם יורידו מחיר ויביוא דגם ליסינג שיכנס לקבוצה 2.

על פי מה אתה אומר את זה?

יש לך מקורות/הוכחות לדברים שלך?

פורסם
יתרון אחד שמאזדה הרבה יותר מהנה לנהיגה הרבה יותר מהירה מהעגלות הנ''ל עוד דוגמאות ?

קודם כל יפני לא נחות יותר מגרמני. ואם אתה אומר שקורולה יותר טוב ממאזדה זכותך הם מכוערות בטירוף לא היתי נוגע בהם עם מקל. קורולות לא מזיזות לי תשיער שעל הביצה של המאזדה ברור ? ועל תשווה לי תזבל קוראני הזה למאזדה. ומזדה לא נמכרת מתחת למחירון רק גרסת ליסינג כמו כל אוטו, טמבל.

כנראה שנגמרו לך כבר עובדות כי אתה מתחיל לעשות שכונה ולנבל את הפה.

אני סמוך, משוכנע ובטוח שגם פרו-סיד וגם יונדאי 2 ליטר יקרעו לרכב שלך את הצורה גם ברמזור וגם בכביש פתוח.

כנ"ל גרסאות 1600 מול 3 1600. הזבל הקוריאני תוכנן בגרמניה על ידי צוות מהנדסים יוצאי פולקסווגן וביועץ של פורשה לגבי השילדה. (יונדאי קנו מהם חוזה יעוץ לפני כמה שנים). הוא מיוצר בצ'כיה, לא רחוק ממפעלי VAG אבל במפעל יותר מודרני ומתקדם. מאזדה בכל העולם - זה שחקן שוק שולי כמו דייהטסו בערך. שבלי אזרתו של פורד לא הייתה לו זכות קיום בכלל.

פורסם
על פי מה אתה אומר את זה?

יש לך מקורות/הוכחות לדברים שלך?

לפי מקורות באחת מחברות הליסינג הגדולות במשק.

פורסם
יפה.. 8.7 שניות מ0-100 זה מכובד מאוד ולאוטו משפחתי זה טוב. לא יודע מה אתה חושב אישית אבל ניסיון אישי עם סיריון פשוט אוטו זוועה איך אתה מעיז להשוות בינהם אני לא מבין. סיריון זה אוטו צעצוע ומאזדה או פוקוס מכונית רצינית.

אני חושב שלמנוע אוטמוספרי 9 שניות זה מצויין... תראה לי עוד מכונית משפחתית 1 שעושה אותה תוצאה

רובר 200VI, פיאט מריאה, אופל ווקטרה...

אני יכול להמשיך, ושים לב שהמכוניות האלו הן רק אלו שיכולתי לשלוף תוך כמה שניות, ואף אחת מהן היא לא טובה בצורה ממש יוצאת דופן (למרות שאני פשוט מאוהב ב75).

אמרת לי למצוא לך אחת משפחתית שמאיצה באותה מהירות. הנה, מצאתי לך 3 שמאיצות יותר מהר והן בעצמן לא פלא טכנולוגי מדהים אלא רכבים ממוצעים מאוד.

מה אתה עושה עם זה? אתה מתעלם.

לקרוא לאנשים "טמבל" לא יעזור לך להיות צודק בויכוח.

לדעתי אתה טועה יצא לי לנהוג בווקטרה 2.0T והיא בערך אותו דבר כמו המאזדה 2000 אוטמוספרי שיש לי עכשיו. אפילו נתוני היצרן זהים ואפילו טיפה לטובת מזדה עם נהיה יקים.

0-100 9.1 לאומת 8.7. אפשר להגיד ביצועים דומים למעט מהירוב מרבית.

תגיד לי, ממתי 8.7=9.0? (במיוחד אם נהיה יקים)

הווקטרה אולי יותר משעממת לנהיגה אבל תהיה בטוח שהיא הרבה יותר נוחה והרבה יותר מפנקת ממאזדה 3.

זה שבארץ אין מבחר גדול, גורם למאזדה להיות אטרקטיבית יותר, ואם תוסיף לזה את העובדה שUMI לא מנסים למכור אופלים ולא מוכרים יותר מדי לליסינג וגם את העובדה שהנהג הישראלי הטיפוסי מופעל על ידי סטיגמות (יפני=אמין), תראה שבעצם אין שום סיבה לקנות מאזדה 3.

זה רכב שנועד רק לנהג. מאחורה אי אפשר אפילו לשבת אם יש לך רגליים, החומרים כולם שחורים, משעממים ונותנים הרגשה לא נעימה, הקורות של הגג מקדימה במקום פשוט אידיוטי וצריכת הדלק גם לא ממש טובה.

בנוסף, כמו שאמרו, קורולה זה רכב עם יותר סחירות, ואנחנו לא מדברים אפילו על עיצוב, שמבחינת פונקציונליות הקורולה מכסחת את המאזדה בלי שום בעיה.

פורסם

כרכב נהיגה נטו מאזדה 3 טובה יותר מI30 לטעמי. היא מתקשרת טוב יותר,קלה וכיפית יותר לשליטה במגבלות. אבל מדובר ברכב משפחתי כך שאני לא בטוח שהיתרון הזה רלוונטי.

...Our necessities are few but our wants are endless

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...