Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צוחק עליי או מה? כל המכוניות שהזכרת הן זבל טהור לעומת המאזדה, שמציעה הרבה יותר מכולן בכל המובנים, אמינות, עיצוב, עוצמתיות, חוזק.

לא סתם מאזדה3 היא המכונית הנמכרת ביותר בישראל.

אתה מציע לי קיה? אולי תציע לי גם דייהטסו? התקציב שלי הוא 120K-130K ואני מחפש מכוניות מותגיות ומפוארות עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה.

אח שלו. תקנה מאזדה 3. תהנה בטיולים בחניונים בחיפוש אחר האוטו שלך. תהנה כשתרצה למכור ואיזה חברת הליסינג בדיוק תצא במבצע של 30% הנחה ומימון ב0%. תהנה בזה שבמוסך תרשם לטיפול שבועיים מראש ואם משהוא קורה אין מצב שיתקנו לך באותו היום.

סע. מאזדה הכי טובה. באמת אחלה אוטו.

אה. כן. הייתה לי כזאת כסופה... בליסינג. בדיוק כמו שאתה אוהב אותה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כסף שלך לך תקנה מה שבא לך.

אם מאזדה זה הרכב הכי טוב בעולם אז מה התלבטות? אם הדגם הקיים כל כך טוב אז תקנה למה לחכות?

ואגב אם פוקוס כל כך עגלה תבוא עם המאזדה שלך ונראה אוטו של מי עגלה

המכוניות האחרות בקטגוריה אותה I30 יותר מאובזרת מהמאזדה ויותר בטיחותית ככה שחוץ מסמל אין במאזדה שום דבר מיוחד.

ואל תגיד שהמאזדה הוא אוטו אמין,מוסך מאזדה נמצא מעבר לחלון של העבודה שלי אני רואה שכל המכונאים שם מובטלים

הדגם הקיים כל כך טוב והדגם החדש יותר עוד יותר טוב

למה אתה חושב שאני אבוא אלייך אבזבז דלק בשביל להביא לפוקוס שלך תבוסה? הרי להאיץ ל100 לוקח לה 5 דקות.

I30= אוטו שאין לי מושג למה הוא מתחרה בכלל במאזדה3, הוא צריך להתחרות במזדה 2

ואל תבלבל את השכל על האמינות של מזדה, האוטו הנוכחי שלי זה מאזדה, ואין איתו שום בעיות, ואם פעם ב.. יש כבר איזושהי תקלה קטנה באותו היום מתקנים לי ואני לא צריך לחכות, שלא נדבר על הרכב שלך, לא סתם הוא נקרא פורד הוקוס פוקוס הישר למוסך.

עוד משהו, יודע למה כל הזמן מתקנים במוסך של מאזדה מכוניות ואין להם דקת מנוחה? פשוט כי לכל הארץ יש מאזדה, בפורד המוסך בטוח ריק 24/7

אח שלו. תקנה מאזדה 3. תהנה בטיולים בחניונים בחיפוש אחר האוטו שלך. תהנה כשתרצה למכור ואיזה חברת הליסינג בדיוק תצא במבצע של 30% הנחה ומימון ב0%. תהנה בזה שבמוסך תרשם לטיפול שבועיים מראש ואם משהוא קורה אין מצב שיתקנו לך באותו היום.

סע. מאזדה הכי טובה. באמת אחלה אוטו.

אה. כן. הייתה לי כזאת כסופה... בליסינג. בדיוק כמו שאתה אוהב אותה.

כנראה יש סיבה לזה שאני אהנה בטיולים בחניונים בחיפוש אחר האוטו שלי, פשוט הוא הכי טוב מכל הזבל שמוצע פה אז כל החכמים קונים אותו !!!

עדיף לחפש את הרכב שעות מאשר להיות בעל קאיה/פורד הוקוס פוקוס ולמצוא ישר את הרכב שלך כשאתה נכנס לחניון מהסיבה שאתה היחידי שיש לו את האוטו הזה(מעניין למה)

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

אם אתה כל כך סגור על המאזדה אז מה הבעיה לגשת לסוכנות וליבדוק את מה שאתה רוצה? למה להפוך את השירשור הזה לתת רמה.

פורסם
אם אתה כל כך סגור על המאזדה אז מה הבעיה לגשת לסוכנות וליבדוק את מה שאתה רוצה? למה להפוך את השירשור הזה לתת רמה.

חשבת על זה שכבר ניגשתי? אחרת לא הייתי פותח את האשכול

המטרה של הסוכנות היא להיפטר מהמלאי שיש כיום של מאזדה 3 לכן יעשו הכל על מנת שתקנה את הדגם הישן.

כששאלתי את המוכר אם כדאי לקנות עכשיו מזדה3 או לחכות לדגם 1600 של המזדה החדשה הוא אמר שלא יהיה 1600 על מנת למכור לי את הדגם הישן

פורסם

דני. זה באמת רכב הכי טוב שיש וספורטיבי שיש. פגאני אכול קנאה ממנו.

אני גם בהחלט מסים עם הקביעה שI30 צריכה להיות בליגה של מאזדה 2. הרי שתיהן בעלות מרכב 5 דלתות.

מאזדה לאומתם היא ליגה אחרת. הרי יש לה תחת.

א. שכחתי. הרכב שבתמונה של COBRAF זה מונדאו שלא רואה מאזדה 3 ממטר.

באמת אין צורך לבזבז דלק.

פורסם

יהיה דגם 1600. כמו שאנחנו מכירים את דלק מוטורס הם כבר יקבלו אותו אפילו עם המנוע הנוכחי.

אבל זה יקרה רק אחרי שהם ימכרו את אותן אלפי מכוניות שיש להם במלאי היום.

פורסם

אני גם בהחלט מסים עם הקביעה שI30 צריכה להיות בליגה של מאזדה 2. הרי שתיהן בעלות מרכב 5 דלתות.

באמת אין צורך לבזבז דלק.

הוא אמר שהוא יבוא עם האוטו שבתמונה? הוא אמר שהוא יבוא עם עגלה.. אופס טעות שלי, פורד פוקוס.

מה הקטע לבוא עם אוטו עם מנוע 2.3 ומחירו 150 לעומת רכב שמחירו 110 עם מנוע 1.6?

אני גם יכול לבוא עם המזדה 3 החדשה מנוע 2.5..

פורסם

כנראה יש סיבה לזה שאני אהנה בטיולים בחניונים בחיפוש אחר האוטו שלי, פשוט הוא הכי טוב מכל הזבל שמוצע פה אז כל החכמים קונים אותו !!!

עדיף לחפש את הרכב שעות מאשר להיות בעל קאיה/פורד הוקוס פוקוס ולמצוא ישר את הרכב שלך כשאתה נכנס לחניון מהסיבה שאתה היחידי שיש לו את האוטו הזה(מעניין למה)

תגיד מה אתה עושה צחוק?! מהדברים שלך נשמע כאילו מאזדה היא כמה רמות מעל פוקוס והמתחרות שלה.

סך הכל ה-3 זה אוטו עם יתרונות וחסרונות(למשל תכנס אליו בחום הישראלי בקיץ ותרגיש כאילו המזגן כל הזמן על חום) והפורד הוקוס פוקוס כמו שאתה קורא לה לא נופלת הרבה מהאמזדה(אם בכלל).

to finish first first you have to finish

פורסם
תגיד מה אתה עושה צחוק?! מהדברים שלך נשמע כאילו מאזדה היא כמה רמות מעל פוקוס והמתחרות שלה.

סך הכל ה-3 זה אוטו עם יתרונות וחסרונות(למשל תכנס אליו בחום הישראלי בקיץ ותרגיש כאילו המזגן כל הזמן על חום) והפורד הוקוס פוקוס כמו שאתה קורא לה לא נופלת הרבה מהאמזדה(אם בכלל).

הוקוס פוקוס:

ford_focus_rs_2009_9.jpg

מזדה3:

Mazda_3_210_1024x768.jpg

זה נראה לך רכב באותה רמה?

אם זה לא מספיק אפרסם גם תמונות מבפנים

פורסם

באמת אין צורך לבזבז דלק.

נכון המונדיאו שלו לא רואה את מאזדה 2000 שלי ממטר כי אני יהיה הרבה הרבה יותר רחוק מקדימה

פורסם

עכשיו אתה בכלל יוצא מצחיק..על סמך מה אתה קובע רמות בידיוק?אז מה אם אתה חושב שה-3 יותר יפה מהפוקוס ובכלל אתה כנראה סוגד לרכב והיית לוקח אותו גם על פני כל רכב שיקר ממנו פי 2 או משהו בסגנון.

פורסם
נכון המונדיאו שלו לא רואה את מאזדה 2000 שלי ממטר כי אני יהיה הרבה הרבה יותר רחוק מקדימה

חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי

מספיק לקנאות, קנאי מאזדה.. החברת ליסינג עבדה על אבא שלכם ובטעות הוא הביא פורד פוקוס אז אתם מוציאים את העצבים על האנשים שיכולים לקנות מאזדה?

תתמודדו עם זה, מאזדה הוא רכב ברמה הרבה יותר גבוהה מכל הרכבי צעצוע שלכם עם השמות המצחיקים, קאיה פורד הוקוס פוקוס , יונדאי..

פורסם

אהבתי את ההגדרה שלך "קנאי מאזדה" לאנשים שמבינים משהו ולא חולמים בלילות חלומות שהסמל של מאזדה נמצא בהם.

מאזדה לא רכב ברמה כזו גבוהה וככל שתקדים להבין את זה יהיה יותר טוב.

פורסם

לכל המזיינים את השכל אם כך שהמאזדה 3 לא תוצע יותר עם מנוע ה-1.6 המוכר בולשיט!!! דווקא הוא כן יוצע ולכך הוסיפו במאזדה תיבת הילוכים חדשה בעלת 5 הילוכים.

בקישור הבא ניתן לראות את כל הפרטים לגבי המאזדה 3 החדשה http://www.auto.co.il/כתבה-22153-מאזדה-3-החדשה-אחרי-הסדאן-באה-ההא.aspx

מה שכתוב בכתבה אני מצטט " בנוסף יוצעו, כמו ב-3 הנוכחית, מנועי 1.6 ו-2.0 ל' בנזין (והם המעניינים את הקהל הישראלי, כמובן), ו-1.6 ל' דיזל."

יניב

פורסם

לכל התוהים פה והמתווכחים מי יותר טוב, פורד או מאזדה, דעו לכם שזו אותה חברה(קרי אותו מוסך, אותו יבואן, אותו יצרן, בערך אותם חלקים ויכול להיות שאותו מפעל).

והפתעה!

המכוניות(ה-3 מול הפוקוס, ה-6 מול המונדיאו) בעלי אותה פלטפורמה, כמעט אותם חלקים, אותה שלדה.

משעשו זה כיילו את הפורדים לקצת יותר רכות ונוחות שיתאים לטווח גדול יותר באוכלוסייה.

אז צאו מהסרט של מי יותר טוב, מכוניות כמעט זהות עם כיול שונה מעט זה הכל.

ולחבר"ה שחושבים שמאזדה זה פרארי, צאו מהסרט, הם לא. זה האוטו שאתם אוהבים? סבבה לגיטימי. אל תחשבו שכל האחרים צריכים לחשוב ככה.

יש כאלה שיאהבו את הסיד\יונדאי(ואני לא מאלה בכלל, לא מחבב במיוחד קוריאניות) לגיטימי לגמרי. למה להתלהם?

גילוי נאות:

יש לי מאזדה 6 ואני חולה על האוטו הזה. אחלה רכב.

נהגתי על מאזדה 3 ספיריט. אוטו מהיר, איכותי יחסית, שלדה מעולה, אבל זה לא פגאני\פרארי\למבו. בסה"כ מאזדה קצת מהירה וספורטיבית זה הכל.

אז למה להתלהם? תשמרו על רמה גבוהה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...