Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שנגמרו לך כבר עובדות כי אתה מתחיל לעשות שכונה ולנבל את הפה.

אני סמוך, משוכנע ובטוח שגם פרו-סיד וגם יונדאי 2 ליטר יקרעו לרכב שלך את הצורה גם ברמזור וגם בכביש פתוח.

כנ"ל גרסאות 1600 מול 3 1600. הזבל הקוריאני תוכנן בגרמניה על ידי צוות מהנדסים יוצאי פולקסווגן וביועץ של פורשה לגבי השילדה. (יונדאי קנו מהם חוזה יעוץ לפני כמה שנים). הוא מיוצר בצ'כיה, לא רחוק ממפעלי VAG אבל במפעל יותר מודרני ומתקדם. מאזדה בכל העולם - זה שחקן שוק שולי כמו דייהטסו בערך. שבלי אזרתו של פורד לא הייתה לו זכות קיום בכלל.

שמענו שמענו... רק שאף אחת לא קורעת ולפי מה אתה מבסס את העובדות האלה?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני סמוך, משוכנע ובטוח שגם פרו-סיד וגם יונדאי 2 ליטר יקרעו לרכב שלך את הצורה גם ברמזור וגם בכביש פתוח.

כנ"ל גרסאות 1600 מול 3 1600. הזבל הקוריאני תוכנן בגרמניה על ידי צוות מהנדסים יוצאי פולקסווגן וביועץ של פורשה לגבי השילדה. (יונדאי קנו מהם חוזה יעוץ לפני כמה שנים). הוא מיוצר בצ'כיה, לא רחוק ממפעלי VAG אבל במפעל יותר מודרני ומתקדם. מאזדה בכל העולם - זה שחקן שוק שולי כמו דייהטסו בערך. שבלי אזרתו של פורד לא הייתה לו זכות קיום בכלל.

לא מדויק.

"עזרתו" כותבים עם "ע".

חוץ מזה, הכל נכון :lol:

פורסם

מזדה מיוצרת רק בטופו יפן. אם אתה לא יודע על תגיד סתם

פורסם
לפי מקורות באחת מחברות הליסינג הגדולות במשק.

"מחר ייחרב העולם לפי שבט המאיה"

לא מעניין אותי אמירות כאלו חסרות ביסוס, אני מחפש אתר שבו רשומה הטענה שאמרת :shock:

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

תחשוב על עוד משהוא ותגיב שוב עם ציטות מלא שלי. הגיע זמן לנפח את העמוד ולעבור לעמוד 6.

עריכה: תגובה מיועדת לאדון SPIRIT

פורסם
שמענו שמענו... רק שאף אחת לא קורעת ולפי מה אתה מבסס את העובדות האלה?

על נתוני יצרן ועל יחס משקל/כוח.

אתה יודע מה?

מאזדה 3 זה הרכב הכי מהיר בעולם!

זה הרכב עם הבגאז' הכי טוב בעולם ואפילו נוח להשתמש בו!

זהו רכב עצום בגודלו שבו יכולים לשבת יותר משני אנשים במושב האחורי בלי לחטוף נמק!

זה רכב יפה שעוצב על ידי טובי המעצבים היפנים, שהם הרבה יותר טובים מהאיטלקים!

להמשיך?

תראה את העובדות, תברר טיפה מה הנתונים האמיתיים שלך ותפסיק להגן על משהו שאי אפשר להגן עליו וגם לא מוצדק להגן עליו.

אגו? זו הסיבה שלך להגן על המאזדה?

ממליץ בחום לבסס את ההערכה העצמית שלך על משהו יותר חשוב מנתוני האצה של האוטו שלך.

עריכה:

אה, כן...

והמאזדה מיוצרת גם בקולומביה.

פורסם
תגיד לי, ממתי 8.7=9.0? (במיוחד אם נהיה יקים)

הווקטרה אולי יותר משעממת לנהיגה אבל תהיה בטוח שהיא הרבה יותר נוחה והרבה יותר מפנקת ממאזדה 3.

זה שבארץ אין מבחר גדול, גורם למאזדה להיות אטרקטיבית יותר, ואם תוסיף לזה את העובדה שUMI לא מנסים למכור אופלים ולא מוכרים יותר מדי לליסינג וגם את העובדה שהנהג הישראלי הטיפוסי מופעל על ידי סטיגמות (יפני=אמין), תראה שבעצם אין שום סיבה לקנות מאזדה 3.

זה רכב שנועד רק לנהג. מאחורה אי אפשר אפילו לשבת אם יש לך רגליים, החומרים כולם שחורים, משעממים ונותנים הרגשה לא נעימה, הקורות של הגג מקדימה במקום פשוט אידיוטי וצריכת הדלק גם לא ממש טובה.

בנוסף, כמו שאמרו, קורולה זה רכב עם יותר סחירות, ואנחנו לא מדברים אפילו על עיצוב, שמבחינת פונקציונליות הקורולה מכסחת את המאזדה בלי שום בעיה.

לפי ניסיון שלי בווקטרה אין שם שום דבר מפנק כמו שאתה אומר. נהגתי בהרבה מכוניות ובינהם כמו שאמרתי בווקטרה. 2.0T עם אותם ביצועים כמו 2.0 אוטמוספרי אומר משהו על מאזדה .

פורסם
"מחר ייחרב העולם לפי שבט המאיה"

לא מעניין אותי אמירות כאלו חסרות ביסוס, אני מחפש אתר שבו רשומה הטענה שאמרת :shock:

מתשיך לחפש. אני יודע מי אמר לי את זה. בוודאות היא תעלה בין 125- ל130.

פורסם
מתשיך לחפש. אני יודע מי אמר לי את זה. בוודאות היא תעלה בין 125- ל130.

הגרסה הבסיסית ביותר תעלה 125-130?

פורסם
על נתוני יצרן ועל יחס משקל/כוח.

אתה יודע מה?

מאזדה 3 זה הרכב הכי מהיר בעולם!

זה הרכב עם הבגאז' הכי טוב בעולם ואפילו נוח להשתמש בו!

זהו רכב עצום בגודלו שבו יכולים לשבת יותר משני אנשים במושב האחורי בלי לחטוף נמק!

זה רכב יפה שעוצב על ידי טובי המעצבים היפנים, שהם הרבה יותר טובים מהאיטלקים!

להמשיך?

תראה את העובדות, תברר טיפה מה הנתונים האמיתיים שלך ותפסיק להגן על משהו שאי אפשר להגן עליו וגם לא מוצדק להגן עליו.

אגו? זו הסיבה שלך להגן על המאזדה?

ממליץ בחום לבסס את ההערכה העצמית שלך על משהו יותר חשוב מנתוני האצה של האוטו שלך.

מה הקשר אגו ?

אתם אומרים שמאזדה זה רכב זבל.

אם כבר מתבססים על עובדות... אני אישית בדקתי ו0-100 זה 9 שניות לא יודע ולא אכפת לי מה תגידו. עכשיו אתם אומרים שיונדאי יותר מהירה חחח וזה לא כך עכברוני סתם אומר ככה כדי להגיד זה חרא כי לו יש משהו אחר ולא מאזדה.

ולפי נתוני היצרן לא יונדאי ולא קיה ולא פוקוס ולא קורולה לא מהירות יותר מהמאזדה.

אם כך אתה טוען שהם עושים פחות מ9 שניות כן ? מצחיק.

מאזדה לא רכב הכי טוב. אבל מהמתחרים שלו לדעתי הוא יותר טוב רק מסיבה אחת שהוא יותר מהיר ויותר כיף לנהיגה מה אכפת לי מהמקום מאחורה מה אני יושב שם ?

פורסם

אבל הוא די מזעזע בכל מה שחשוב, שזה "לחיות עם האוטו".

להתחרע ברכב ליסינג לא שלי ולהחזיר אותו בערב הייתי לוקח את ה3.

ליומיום הייתי לוקח קורולה או פוקוס בלי לחשוב על זה.

יותר נוח, יותר מקום בבגאז', יותר מקום במושב האחורי, יותר מחזיקי כוסות, דשבורד פחות קלאוסטרופובי והרשימה ממשיכה וממשיכה...

פורסם

מה הקשר מקום מאחורה?! הייתי לפני 3 ימים בסוכנות של מאזדה וישבתי במושב האחורי במזדה3, אני 1.86 והיה לי עוד הרבה מקום לרגליים :?

פורסם
אבל הוא די מזעזע בכל מה שחשוב, שזה "לחיות עם האוטו".

להתחרע ברכב ליסינג לא שלי ולהחזיר אותו בערב הייתי לוקח את ה3.

ליומיום הייתי לוקח קורולה או פוקוס בלי לחשוב על זה.

יותר נוח, יותר מקום בבגאז', יותר מקום במושב האחורי, יותר מחזיקי כוסות, דשבורד פחות קלאוסטרופובי והרשימה ממשיכה וממשיכה...

ובמה הוא כלכך מזעזע ? שאני לא מצאתי באוטו הזה מזעזע בכלל...

פורסם
מה הקשר מקום מאחורה?! הייתי לפני 3 ימים בסוכנות של מאזדה וישבתי במושב האחורי במזדה3, אני 1.86 והיה לי עוד הרבה מקום לרגליים :?

כדי שירדו לי כבר מהווריד... סתם אלה שלא קנו מאזדה עכשיו מתבחיינים... לא נורא תעשו עוד שנה שנתיים טריין אין ותקחו מזדה :-o

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...