Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

במסגרת חיפוש יאריס, נתקלתי במודעה של סוכנות טרייד אין גדולה (נראה לי לפחות), על יאריס T, שנת 2004 עם 126,000 ק"מ, במחיר מחירון (לינק מצורף).

http://www.carassotradein.co.il/car.asp?serviceID=7&PageCurr=1&numOfRow=1&search_Model=&search_Year=&search_Volume=&search_Volume_to=&search_fromPrice=&search_toPrice=&search_Company=%E8%E5%E9%E5%E8%E4&ID=280&sort=17&prevStr=&nextStr=306,317,333,345,358

1. מישהו מכיר את הרכב הנ"ל?

2. לא קצת משונה שרכב עם שוק טוב נמכר בטרייד אין?

3. האם יש הבדל בין קניה מטרייד אין (אשמח לחווד אם מישהו מכיר את המקום המדובר) לבין קניה מפרטי? (קראתי בפורום על ההמלצה לא להתעסק עם סוחרים- אבל אני לא בטוח האם זה על אותו המשקל)

תודה,

פורסם

הם בטוח רכשו את הרכב מתחת למחיר המחירון במסגרת טרייד אין.

מחירת הרכב במחיר מחירון תניב להם רווח וכן תבטיח את מכירת הרכב תוך זמן קצר יחסית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1. מישהו מכיר את הרכב הנ"ל?

2. לא קצת משונה שרכב עם שוק טוב נמכר בטרייד אין?

3. האם יש הבדל בין קניה מטרייד אין (אשמח לחווד אם מישהו מכיר את המקום המדובר) לבין קניה מפרטי? (קראתי בפורום על ההמלצה לא להתעסק עם סוחרים- אבל אני לא בטוח האם זה על אותו המשקל)

1. לא מכיר מצטער.

2. לא בהכרח. אם אותו איש קנה לדוגמא קליאו ספורט וקיבל מחיר טוב על היאריס שלו (שבוא לא נשכח שיש לה 126K ק"מ מ-2004 שזה לא מעט) אז אולי היה שווה לו ללכת על האופציה הנוחה של טרייד-אין במחיר מחירון לדוגמא.

3. יש כל מיני הבדלים. בעיקרון טרייד אין כמו סוחרים ומגרשים וגם אדם פרטי יש להתנהג בגישת כבדהו וחשדהו. כל כללי הזהירות חלים גם כאן, למרות שהמוכר לבוש יפה עם חליפה ועניבה והקראוון שממנו הוא מוכר את הרכב הוא יותר מהודר ויש קרמיקה על הרצפה.

קשה למצוא T ספורט במצב טוב היום ביד 2. אני יודע.

שווה לך לבדוק את הרכב באופן עצמאי במכון בדיקה טוב שאתה סומך עליו.

טרייד אין יבואן זוהי לא סיבה לפסול את הרכב מצד אחד ומצד שני לא סיבה לחשוב שאתה מוגן.

פורסם

במקרה הזה מדובר בטרייד אין גדול ורישמי של יבואן גדול ומכובד, ולכן מגיעה לו התייחסות מעט שונה מאשר לסוחר מפוקפק שמוכר רכבים בקרן הרחוב.

זה לא אומר שאפשר לקנות מהם רכבים משומשים בעיניים עצומות, זה כן אומר שאם כל הנתונים שמופיעים במודעה מתאימים לך אין לפסול את הרכב על הסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
במקרה הזה מדובר בטרייד אין גדול ורישמי של יבואן גדול ומכובד, ולכן מגיעה לו התייחסות מעט שונה מאשר לסוחר מפוקפק שמוכר רכבים בקרן הרחוב.

גם אני חושב ככה, זה בהחלט לא מקום מפוקפק.

.

2. לא בהכרח. אם אותו איש קנה לדוגמא קליאו ספורט וקיבל מחיר טוב על היאריס שלו (שבוא לא נשכח שיש לה 126K ק"מ מ-2004 שזה לא מעט) אז אולי היה שווה לו ללכת על האופציה הנוחה של טרייד-אין במחיר מחירון לדוגמא.

בדיוק, סיכוי גבוה שהיא של בחור שהשתדרג לרנוספורט חדשה

ושקנה אותה דרך עסקת טרייד-אין עם המחלקה של היבואן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

עדיין מציע לבדוק במוסך שאתה מכיר במידה ואתה רוצה לרכוש

היום אי אפשר להאמין לאף אחד .. גם לא לחברה וגם לא לטרייד אין של חברה

אספר לכם גם סיפור של חבר של אבי שהזמין קאדילק CTS מהחברה

עכשיו קאדילק זה גם חברה מכובדת ויוקרתית וכו'

הוא קיבל את הרכב עם מכה בשילדה! להזכירכם רכב חדש בניילון ..

לאחר שהוא קנה הוא הלך לעוד חבר בעל מוסך והסתכלו על האוטו בעל המוסך הבחין בתיקוני צבע(פנינה)

בטמבון האחורי

הרימו את הרכב על ליפט והתוצאה מכה בשלדה.. והאוטו היה רק 10 ק"מ

אחרי בירור קטן התברר שהוא נפל מהגרר!!! שהביאו אותו לסוכנות

אז על מי אפשר לסמוך כבר היום.......

פורסם
ואיך נסגר הסיפור עם הקאדילק?

תביעה גדולה.. כמובן הם ידעו על זה החברה

פיצו אותו בסכום דיי גדול בתוספת לתשלום על הרכב שישאיר את הפה סגור..

פורסם

היי,

דיברתי היום עם הטרייד אין. קצת פרטים:

2004, יד 1פרטית, 126,000, רוצים עליו מחירון, איש המכירות מתחייב שאין שלדה והגיר תקין.

נאמר שאין בעיות צבע ויש פגיעות פח קלות.

אין ספר טיפולים- אמר לי לפנות למוסך המרכזי ולהוציא משם.

כשאני לוקח אותו לבדיקה אזי רק בחיפה.

הסעיפים המודגשים זה מה שבעיקר מפריע לי.

עד כמה נשמע הוגן והאם שווה את הנסיעה עד חיפה (אני תל אביבי)?

(אם חלק מהשאלות בנאליות/מפגרות- מצטער מראש, זה הרכב הראשון שאני קונה)

תודה,

פורסם

126000 ק"מ - אמרתי לך כבר בהתחלה שהרכב הזה עם ק"מ יחסית גבוה לשנתון.

אבל מכיוון שכ"כ קשה למצוא יאריס T והן בעלות שוק מצויין כנראה שזו הסיבה שהוא הגיע לסוכנות טרייד אין.

אין ספר טיפולים - אז מה. גם אני לא מחתים את המוסך כל טיפול. אם אני ארצה למכור פשוט נלך למוסך ונוציא היסטוריה - אין עם זה בעיה כלל.

מכון בדיקה רק בחיפה - נשמע הגיוני, בכל זאת מדובר בחברה שכירים שמקבלים משכורת ואתה לא מצפה מהם לאבד חצי יום עבודה על נסיעה לבדיקה בת"א, נכון?

בעיקרון, אם אתה מוכן להתפשר על הקילומטרז' והרכב יוצא נקי יחסית בבדיקה, אין מניעה.

פורסם

לא יודע אם זה צריך להדליק לך נורה אדומה או לא - אני רק אציין שהרכב הנ"ל מוצע המון זמן למכירה (לפחות כ-5 חודשים) ואת זה אני יודע כי לפני מס' חודשים, במהלך חיפושיי אחר הוט-האצ' נתקלתי בה (פסלתי אותה בגלל הק"מ הגבוה והצבע שלא לטעמי - בגלל זה לא הלכתי לבדוק).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נראה לי שזה אכן מדליק לי נורה אדומה..

אוטו מאוד מבוקש שיושב 5 חודשים בטרייד אין גדול?

דווקא אהבתי את הצבע ואת גרסת ה-3 דלתות..

פורסם

תקשיב, במקום לשבת פה ולהדליק ולכבות נורות.

לך תראה את הרכב.

על פניו ראסמי, נכון לעכשיו רק הקילומטרז' מהווה גורם מגביל.

אם אתה יכול לדלג מעל הנתון הזה, אז תפסיק לחפש סתם סיבות.

לך תראה את הרכב.

סביר להניח שיש לו דו"ח בדיקה, תבקש לראותו.

אם עד עכשיו הכל נראה לך אז תיקח לבדיקה במקום לבחירתך ואז ניתן יהיה לדון באופן יותר רלוונטי ברכב.

• תוכן חדש...